- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi mahsupella
-
bende bir kac sene önce öyle hissediyordum.Taa ki almanyada bir hipnoz uzmanına gidip blokajlarımı çözdürene kadar.
Bilinçaltımıza yerleşen onca negatif yaşanmışlıklar bir zaman sonra patlak veriyor işte.
Şimdi bende hipnoz terapisi yapıyorum.Faydalarına inanamazsınız.
canim hangi sehirde gitdin? bana özelden yazarmisin lütfen. bana yakinsa bende gidim
şaka degil arkadaslar.reklam da degil.ben istanbuldayım,türkiyenin bircok yerinde hipnoz uzmanı var gidin yaptırın gercekten faydasını göreceksiniz.sadece dikkat edin,arastırın iyi bir terapist olsun.Reklam heralde.
Hipnoterapi yapabilmek için en az üniversite düzeyinde tıp ya da psikoloji egitimi almış olmanız gerekiyor. Söylediğiniz şey birinden eğitim alıp yapılabilecek birşey degilşaka degil arkadaslar.reklam da degil.ben istanbuldayım,türkiyenin bircok yerinde hipnoz uzmanı var gidin yaptırın gercekten faydasını göreceksiniz.sadece dikkat edin,arastırın iyi bir terapist olsun.
Hipnoterapi yapabilmek için en az üniversite düzeyinde tıp ya da psikoloji egitimi almış olmanız gerekiyor. Söylediğiniz şey birinden eğitim alıp yapılabilecek birşey degil
canim hangi sehirde gitdin? bana özelden yazarmisin lütfen. bana yakinsa bende gidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?