Ben yoruldum hayat

canim hangi sehirde gitdin? bana özelden yazarmisin lütfen. bana yakinsa bende gidim

Üniversite diploması cidden artık bir ise yaramaz oldu...inanın pek çok üni mezunu sizinle aynı dertleri yaşıyor
Yalnız degilsiniz

Gecen sunu yazmistim: Okyanusun ortasinda kucucuk teknesiyle yol almaya calisan balikci gibiyim.

Aynen boyleyim. Hicbir saglam baglantim yok ki kolayca saglam bir ise gireyim. Kendimi gelistirmek icin caba gosteriyorum ama ben de cok umutlu degilim. Omur boyu issiz kalacakmisim gibi hissediyorum ve canim aciyor.

Ama sunu biliyorum: Emekler ziyan olmuyor. Umudunuzu kaybetmeyin lutfen.

Sans hepimizle olsun.

şaka degil arkadaslar.reklam da degil.ben istanbuldayım,türkiyenin bircok yerinde hipnoz uzmanı var gidin yaptırın gercekten faydasını göreceksiniz.sadece dikkat edin,arastırın iyi bir terapist olsun.
Hipnoterapi yapabilmek için en az üniversite düzeyinde tıp ya da psikoloji egitimi almış olmanız gerekiyor. Söylediğiniz şey birinden eğitim alıp yapılabilecek birşey degil

Hipnoterapi yapabilmek için en az üniversite düzeyinde tıp ya da psikoloji egitimi almış olmanız gerekiyor. Söylediğiniz şey birinden eğitim alıp yapılabilecek birşey degil

merhaba,
yanılıyorsunuz,ben eğitimi almanyada aldım ve hipnoz/regresyon uzmanıyım.Uluslararası sertigikam da var.terapist degilim.terapiyi hipnoz altında kendiniz kendinize yapıyorsunuz.ben sadece size,sizin istediginiz şeyleri hipnoz altında telkin ediyorum.

Edit: Kızlar tekrar merhaba eşim memur oldu bende cok iyi bir şirkette işe girdim aksaklıklar baki zaten ayağına taş değmiyorsa sıkıntı var demektir velhasıl umut ve ümit etmeye devam etmek lazım sanırım yazdıklarınızı okudum hemde bir kaç kere sagolun tek tek hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…