Cok denedim ama emmiyorEmzirmeyi deneyin eminim zor olacak ama sonradan emziren anneler var sizde yapabilirsiniz.. önce almaz kolaya alışmış çünkü biraz aç kalınca alır diye düşünüyorum. Bir an önce toparlanırsin umarım minicik evladinla mutlu gunler .
Yapmayın bırakmayın kendinizi. Üzgünüm ama sizin artık kendinizi böyle bırakmaya pes etmeye hakkınız yok çünkü tamamen size muhtaç, bağımlı minicik bi beden var. Ve iyi ki de var. Bi kaç aya her şey yoluna girecek, bebeğinin koliği geçecek, karnı daha kolay doyacak derken unutuvereceksin şu günleri. Bırak evi falan dağınıksa dağınık kalsın bebeğine odaklan her fırsatını kendi uykun için kullan
Annemler gwliyor ayda bir sehirdisndanİlk aylarda oluyor bu durumlar...evin hali,annenin psikilojisi ve duruma alışmaya çalışan baba...biraz curcunalı bir dönem sakin olmaya çalışın fırsat buldukça uyuyun...
Anneniz yada kV biri yok mu gelip destek olsa...en azından evi toparlar yükünüzü hafifletir...
Eşin evinin dağınıklığını pisliğini dert ediyor mu pekiCok sukur iyikide var ben onun icin sayisini bilmedigm igneler yedim uykusuz gecelerce agladim 3. Gebeligimde kucagima alabildim.9 aylik zorlu bir surecten sonra kavustum ona
..evet farkindayim artik onun icin yasamaliyim guclunolmaliyim ama belkide boyle oldugu icin kendimi kotu hissediyorum yani Zorlandigim ama cok buyuk bir sorumlulgum oldugu icin kendimi birakma sansim olmadigi icin depresifim
ben hep gucsuz ve zorluklar karsisinda ezilen kacan bir insandim bu sorumlulugun yeterince hakkini verwniyorm ve esiminde destek.olmamasi beni dahada depresyona surukluyor
Titiz gecinir ama baskasi yaparsa kendiai asla yapmazEşin evinin dağınıklığını pisliğini dert ediyor mu peki
Neden kavga çıkarıyor neyden rahatsız oluyor ki?konuştunuz mu ?Annemler gwliyor ayda bir sehirdisndan
hatta burda suan ama esim.sagolsun onlarin yanindada kavga cikardi ve annem.yarim gidecek aslinda suanki sorunumda tamda bu bize destek.olan sadece benim ailem ama esim saygisini iyice yitrdi
Ben babamla.anlasamdigm.icin pek gitmiyorm.annemlere ve esimn tarafinda kimse destek.degil kv de oldu
Bana destek olmamasndan kiskancligindan biryere gitmeyi sevmemesinden beni.markete bile gondermemsnden dag koyu biryerde oturmamizdan ailesi yuzunden vs vsNeden kavga çıkarıyor neyden rahatsız oluyor ki?konuştunuz mu ?
Annemin cani sklidi bende patladim kavga buyudu onlar gidecek yarin kardeslwrimle bende gitmek istiyirm ama babam yuzunden gidesim yok hic napacam sasirdim annemlee mmadi manevi heeseyimize koaarlar ama hic gormek istemezAnneniz dinlemesin saygısız kocanı gelip kalsın sen ve çocuğun daha önemli şu anda ne istiyor bu herif
13 yaş büyükse ergen gibi değil yaşı kadar davransın...şuan sizin ilgiye ihtiyacınız var birilerinin kompleksiyle,kaprisleriyle uğraşmayın...anneniz aldırmasın hatta o yokmuş gibi davranın bir süre bırakın kendi köşesine.Bana destek olmamasndan kiskancligindan biryere gitmeyi sevmemesinden beni.markete bile gondermemsnden dag koyu biryerde oturmamizdan ailesi yuzunden vs vs
Bence git odada takılırsin babanla muhatap olmazsınAnnemin cani sklidi bende patladim kavga buyudu onlar gidecek yarin kardeslwrimle bende gitmek istiyirm ama babam yuzunden gidesim yok hic napacam sasirdim annemlee mmadi manevi heeseyimize koaarlar ama hic gormek istemez
Siz babanızla anlaşamasanızda bir süreliğine gidin, Bebek olunca kadının evde bir düzen oturtması zaman alıyor, uykusuzluk, yorgunluk, ev işlerinde yalnız kalmak, hiçbirşeye yetişememe stresi insanı çok yoruyor ve yıpratıyor, biraz dinlenmeniz ve kafanızı boşaltmanız için bence yarın annenizle gidin derim.Annemin cani sklidi bende patladim kavga buyudu onlar gidecek yarin kardeslwrimle bende gitmek istiyirm ama babam yuzunden gidesim yok hic napacam sasirdim annemlee mmadi manevi heeseyimize koaarlar ama hic gormek istemez
Aslinda gitmek istiyorum.ama oglumda yeni sunnet oldu agrisi var huzursuz onuda otobualerde reziletmwk istemiyorum emmedigi icin sut meseleside ayri bir skntiSiz babanızla anlaşamasanızda bir süreliğine gidin, Bebek olunca kadının evde bir düzen oturtması zaman alıyor, uykusuzluk, yorgunluk, ev işlerinde yalnız kalmak, hiçbirşeye yetişememe stresi insanı çok yoruyor ve yıpratıyor, biraz dinlenmeniz ve kafanızı boşaltmanız için bence yarın annenizle gidin derim.
Bir süre sonra evinize döner ve eşinizle bir konuşma yaparsınız, bebeği tek başınıza yapmadınız, ya size yardım etsin ya da en azından hayatınızı kolaylaştırmak sizinle tartışmayı bıraksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?