- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Çok yoruldum artık insanların kötü niyetinden. Değersiz olmaktan değmeyecek insanlar için fözyaşı dökmekten ve hala canımı yakmakarına izin vermekten. Benim suçum biliyorum ben izin vermezsem hiç bişi yapsmazlar. Bi çıkmazın içinde bi uçurumun kenarındayım. Ve beni gelip kurtaracak kimsem yok gibi. Derdimi kimseye anlatamıyorum. Etrafa sürekli mutluymuşum izlenimi veriyorum. Ama olmuyor mutluymuş gibi değilde ezikmiş gibi aptalmış gibi oluyorum. Nefes alamıyorum artık dayanamıyorum. Benim bu kötü insanlara gücüm yetmiyo. Ben başa çıkamıyorum
Herkes eşim kaynansm eltim görümcen kayınbabam. Beni kimse sevmiyorkim o kötü insanlar ? biraz acarsan bizde fikir verelim
Sorun tek eşim de değil. Sorun herkes benim kaynanm eltim görümcem kayınbsbm hepsi tek tek canımı yakıyorSorun yine eşin mi ?
Düzelir diyorum biraz daha zaman veriyorım ama olucak gibi değil sankiCanım bak yaşın daha çok küçük çok erken bi evlilik yapmışsın ve bunu kaldıramıyosun doğru.
Düzgün bi evliliğin yok eşin de küçük daha olgunlaşmamış. Mutlu gibi davranma gerçeklerin farkına var geç olmadan yolunu çiz. Bu yaşta ne demek çalışmamak eve tıkılmak kaynanayla yaşamak kendine değer ver artık yeter
Evet çocuk yok. Daha dün gece babam aradı bi sıkıntın var mı gelip konuşayım dedi. Hayır dedim.Sen sevdiğin için kendini kör etmişsin anlamak görmek istemiyosun ama biz çok net anlayabiliyoruz. Unutulmayan şey yok yeni bi hayat kurabilirsin gençsin çocuk yok sanırım ?
Kendi ayakların üstünde dur
sen kaç yasındasın? eşin sevmiyorsa seni sevmeyen biriyle neden evlendin?Herkes eşim kaynansm eltim görümcen kayınbabam. Beni kimse sevmiyor
Kimse seni sevmek zorunda değil, sen de bunu dert edinmek zorunda değilsin.Herkes eşim kaynansm eltim görümcen kayınbabam. Beni kimse sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?