Ben yoruldum!!

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Çok yoruldum artık insanların kötü niyetinden. Değersiz olmaktan değmeyecek insanlar için fözyaşı dökmekten ve hala canımı yakmakarına izin vermekten. Benim suçum biliyorum ben izin vermezsem hiç bişi yapsmazlar. Bi çıkmazın içinde bi uçurumun kenarındayım. Ve beni gelip kurtaracak kimsem yok gibi. Derdimi kimseye anlatamıyorum. Etrafa sürekli mutluymuşum izlenimi veriyorum. Ama olmuyor mutluymuş gibi değilde ezikmiş gibi aptalmış gibi oluyorum. Nefes alamıyorum artık dayanamıyorum. Benim bu kötü insanlara gücüm yetmiyo. Ben başa çıkamıyorum

Kimsin kim kötü ne oldu
Bu kadar güçsüz olmayın

Konularına baktımda. Eşinin hafıza kartında eski sevgikisine ait msjlar, fotolar yakalamışsın. Ona ragmen o eve durmussun hala. Onu görür görmez yapman gereken direk evden gitmekti. Sanırım daha 19 yasındasın. Bi düşün . Nereye kadar senı sevmeyen bi insanla devam ediceksin?? Hergün ızdırap cekicegine ayrıl 3-5 ay ızdırap cek. İnan bana kimse için hayatını karartmaya deymez !!!

Canım bak yaşın daha çok küçük çok erken bi evlilik yapmışsın ve bunu kaldıramıyosun doğru.
Düzgün bi evliliğin yok eşin de küçük daha olgunlaşmamış. Mutlu gibi davranma gerçeklerin farkına var geç olmadan yolunu çiz. Bu yaşta ne demek çalışmamak eve tıkılmak kaynanayla yaşamak kendine değer ver artık yeter

Sorun yine eşin mi ?

Düzelir diyorum biraz daha zaman veriyorım ama olucak gibi değil sanki

Sen sevdiğin için kendini kör etmişsin anlamak görmek istemiyosun ama biz çok net anlayabiliyoruz. Unutulmayan şey yok yeni bi hayat kurabilirsin gençsin çocuk yok sanırım ?
Kendi ayakların üstünde dur

Sen sevdiğin için kendini kör etmişsin anlamak görmek istemiyosun ama biz çok net anlayabiliyoruz. Unutulmayan şey yok yeni bi hayat kurabilirsin gençsin çocuk yok sanırım ?
Kendi ayakların üstünde dur
Evet çocuk yok. Daha dün gece babam aradı bi sıkıntın var mı gelip konuşayım dedi. Hayır dedim.

Bak daha önce de burada insanlar sana pek çok şey söyledi ama sen hala yanlışına devam ediyorsun. Birkaç aylık evlisin kayınvalide kayınpederle yaşıyorsun. Eşinin hiçbir şey umrunda değil. Yaşın küçük iş güç yok. Dön ailenin yanına ayrıl iş bul yapabilirsen oku. Yazık ediyorsun kendine. O evlilik gitmez yürümez ittirmeyle dürtmeyle olmaz. Tek başına sevmekle de olmaz.

Yok artik dayanamacayagim bir yorum yazmam gerek

Gülüm yazik etme kendine. Daha genceciksin, hayatinin baharindasin. Inan bana sevgiyi bulursun ama bu güzelim yillarini bulamazsin

Degmez...

Yaşın kucuk mu?
Esin ve ailesi seni mutsuz ediyorsa mutlu ol.
Bagimli misin onlara
Evlenebildigine gore gayet bilinclisindir.
Neden hayatinda en ufacikta olsa sorun ve kasvet kaos yaratmlarina izin veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…