Ben........

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
seni ne kadar sevdiğimi anlatacak bir kelime bulamadım henüz...aşkına karşılık ruhumu verdim ben.hala yetmedi dedin kalbimi de söktün yerinden giderken...kanımın ve gözyaşımın son damlasına kadar sevdim ben seni.gururumu sattım ödemek için borcumu yalnızlığa...kendimden soyundum ben artık.içimdeki herşeyi boşaltıp aşkını yerleştirdim köşe bucağıma.nefes aldıkça göğsümü acıtan gözlerinin dikenli tellerine sardım tüm bedenimi ki bana dokunamasın ellerin elleri diye...
anlatamadım hala değil mi?
sevişirken içime akan seni kendimde biriktirip senden bir parça oluştumak istedim hep bende.uyurken nefesin en güzel ninni oldu bana ve sabah gözlerimi sana açmak en güzel uyanıştı hayata...yokluğunun yangınında her gece yanıyorum ve uyanmak istemiyorum artık.seni sevdikçe eksiliyorum ama yine de vazgeçmiyorum.acına ve aşkına alıştım bırakamıyorum.çok seviyorum işte...çok seviyorum...
ama yine de...
hala anlatamadım değil mi?...

bu dizeler her kelimesiyle beni anlatıyor boşanma davası açtığım eşimin ardından. öyle bir yerdeyim ki hem çok seviyor hem de artık istemiyorum onu hayatımda. öyle çok yaralandım, paraladım ki kendimi. öyle çok yorgunum ki allahtan sadece unutabilmeyi diliyorum. yaşadığım mutlu mutsuz ne varsa hempsini birden o koca 3 yıl ile birlikte topyekün benzin döküp yakmayı istiyorum.Tek istediğim boşanmak unutmak ve huzur.....
vermedi sevgisini iki güzel lafı esirgedi ben ağlarken, yalvarırken. vermesin onun olsun aşkı da sevgisi de istemiyorum artık ne onu ne onun çocuğunun annesi olmayı ne deonunla bir hayatı.....
içimden gelenleri yazmak istedim sadece.....

Zaman yaralarınızı iyileştirecektir.
Allah kuvvet versin,umarım mutlu olursunuz bundan sonrasında.

hayırlısı
söylenecek söz kalmadı artık

anlatamadınız bence de...
yazdıklarınız doğruysa yani her kelimesi gerçekten sizi anlatıyorsa şunu sorucam...
siz neresindeydiniz bu ilişkinin?

duygu karmaşası içinde olman çok doğal canım..zamana ihtiyacın var...gün geçtikçe o eksilcek,sen çoğalıcaksın..ve gün gelicek sen yine umudu olan yşamaktan zevk alan o eski sen olucaksın..vereliniortak

ılk eşimin dizlerine kapanıp yalvardığımı bilirim...Sevgi dilendiğimi.... Olmadığını anladım sonunda da... Canım ben ayrıldığımda eşimden nefret etmiştim artık. Sen hala seviyorsun... Ve severek ayrılmak cidden zordur. Ama elbetteki atlatılamayacak birşey değil. Sana zararı olduğunu görmüşsün ve bitirmişsin. Geçecek bu günlerde güzelim. Hepsi geçecek. ınan bana zaman herşeyin ilacı. ışine ver kendini. Boş durma hiçbirşekilde hep birşeylerle meşgul ol. Beynin ne kadar meşgul olursa o kadar çabuk atlatırsın bu günleri. Dualardasın. Hayırısıyla geçecek inş. Allah yardımcın olsun canım. Sevgiler....

Zaman herşeyin ilacı birşeylerle meşgul ol sürekli allah yardımcın olsun canım :teselli:

anlatamadınız bence de...
yazdıklarınız doğruysa yani her kelimesi gerçekten sizi anlatıyorsa şunu sorucam...
siz neresindeydiniz bu ilişkinin?

bu yazdıklarımdan anlayamadınız belki ilişkinin neresinde olduğumu belki ama onun için sadece hayatında olması gereken bir eştim sevgili değil, aşkı değil, odak noktası değil, aiesi değil yuvası değil sadece evlilik oynadığı oyun arkadaşıydım.

herseyin ilacı zaman canım
zaman bütün yaralarını iyileştirecek

yani olan olmuş zaten
arkadaş üzgün
bir destek vermek bu kadar mı zor,
kimse mecbur değil tabi doğru

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ağlattın beni ne diyim sana bilmiyorum dedim ya aynen bende senin durumundayım bende sadece onu untmaka ve huzur istiyorum dilerim allahtan onlar yaptıklarını çeksin dilerim allahtan döktüğümüz bir damla gözyaşının hesabını en ağır şekilde ödesinler ve allahım o günleri görmeyi bize nasip etsin benim canım da çok yanıyor ama ne olur üzülmeyi bırakalım ve bundan sonra hayatımızda böyle insanlara yer vermemeye bakalım onlar bizi haketmedi

arkadaşım zamanla geçer sıkıntıların sabırlı ol bence en iyisini yapmışsın sana acı çektiren ve zarar veren bi insana niçin değer vericekmişin inan buna herkez cesaret edemiyo gelecek korkusu yüzünden sanki ondan önce yaşamamışız gibi o olmadan ölücekmişiz gibi sanki anamız onla beraber doğurmuş gibi biz nedense değer vermeyene değer verip bide almayı bekliyoruz acaba acı çekmeyimi seviyoruz önünde güzel bir hayat bekliyor seni güzel olanı seçtiğin sürece...

anlamaya çalışmak sorgulamaktan daha zordur aslında...
yaşamadığınız, hissetmediğiniz, ne bileyim dokunmadığınız şeyi anlamaya çalışmak daha zordur...
ayrıca sorgulamak anlamanın en büyük yardımcısıdır...
elfidanın burdaki sorusu kendi için değil konu sahibi içindi...
demekki neymiş anlamak o kadar da kolay değilmiş...

boşver betişim...:1hug:
yapılmak isteneni biliyorum ben o yüzden cevap vermiyorum...sen de verme...
biz bu dünyaya anlamaya gelmedik anlam bulmaya geldik...kişi eğer o anlamı kendisinde bulmuyorsa çok ezilir, olmayan bir şeyi acı sanır ve tapar ona...
sürünmek isteyen sürünür, kalkmak isteyen kalkar yürür...
kurban olmak kolaydır, tercih edilir...
kendi tercihlerimiz bişey demem, ama isterim ki herkes önce kendini sorgulasın anlatmadan önce......

bakın işte görüyorsunuz nerede olduğunuzu, tanımlıyorsanız kendinizi eşinizin gözünden...
zor ama hala acı çekmeye değer mi...
hayat akıyor ve sizin dertlerinizle uğraşacak zamanı yok...

Belliki çok seviyorsunuz.
Bitirme isteğinizde karşılık bulamamanızdan
Peki günün birinde size güzel bir şeyle gelirse
O an ruhunuzu okşarsa
Bugünleri unutmaya hazırmısınız?
Öncelikle bunu sorgulayın bence
Boşanmak mesele değil,5 dakikada biter evlilikler
Önemli olan kalbinizde bitirebilmek.
İşte orada bitmedimi acılarıda görmezden geliyor bazen insan

size sadece eski konularımı okumanızı tavsiye ederim sadece.... ben bir çok insanın bir ay dayanamayacağı bir psikolojik eziyetten sonra bu duruma geldim. naz değil bencillik değil ya da anlayışsızlık değil benim ki. bunlar bir zamanlar çok sevdiğim ama yaşattığı hayatla sevgisinden eser bırakmayan ama akşının hatrı hala olan birinin ardından yazdıklarım sadece. neticede mutsuzluğum evliliğim süresinde aşırı olsada evlilikten öncesinde çok güzel duygular yaşadım ilk onda tattım bunları. bunların özlemi ve hatrına itham edilmiş bir yazıdır bu. kimse mutlu yuvasını bırakıp gelmez. beni anlamak istiyorsanız eğer eski konularıma bakın dediğim gibi. ha yine benim abarttığımı veya tutarsız olduğumu düşünürseniz o da sizin fikriniz saygı duyarım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…