- 6 Haziran 2017
- 3
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi Demet Yener
Merhaba Arkadaşlar 2 Tane burnum daha olsa tercihim yine Op. Dr. Gökhan Haytoğlu olurdu. Ben aşırı takıntılı ve huysuz ve memnuniyetsiz bir insanım özünde ve şimdiye dek hiç estetik yaptırmayı düşünmedim ta kiii Gökhan Bey ile tanışana dek. Yaklaşık olarak 3 ay önce Gökhan Bey kız kardeşime Burun Estetiği yaptı ve tüm süreçte kız kardeşimin yanındaydım ve sonuç o kadar güzeldi ki şimdiye dek hiç estetik yaptırmayı düşünmemiş ve düşünmeyecek olan ben burun estetiği yaptırmaya karar verdim. Başta kendi adıma çok fazla kararsız kaldım ameliyat gününe kadar da sürdü sonuçta dönüşü olmayacak bir şey yapacaktım ya güzel olmazsa ne yapardım hep bunları düşündüm acıkçası süreçten de korkuyordum ama her şey o kadar güzel ve sorunsuz oldu ki en çok korktuğum ağrılı günler di ve benim hiç ağrım yada bana acı veren bir durumum olmadı hassas bir tenim olduğu için sadece biraz morarma oldu o kadar ve şuan ameliyat sonrası 12. günümdeyim ve çok mutluyum sonuç gerçekten mükemmel tüm samimiyetimle söylüyorum Gökhan Bey'e gözünüz kapalı içiniz rahat bir şekilde gidebilirsiniz biz artık tüm sülale olarak haftada bir kendisine gidiyoruz bu arada ilk Botoks uygulamam da yine Gökhan Bey tarafından yapıldı ve ondan da çok memnun kaldım Gökhan Bey Ailenizin Doktoru :) Kendinizi bu kadar da rahat hissedebiliyorsunuz. Kendisine ve tüm ekibine bir kez daha beni bu kadar değiştirdiği ve güzelleştirdiği için teşekkür ederim...