Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

hersey_mumkun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
1.406
28
68
İzmir
Merhaba Arkadaşlar

1 yıl önce evlendim ve evlendikten sonra 7 kilo civarı aldım
kadınlar kulubu sayesinde aldıgım kilonun bi kısmını verdim
ama daha vermem gereken 6 kilom var

buraya günlük açmaya karar verdim
bu sadece benim günlüğüm olmayacak
gerçekten zyıflamaya kararlı arkadaşlarla küçük ama zayıflama konusunda kararlı, istikrarlı bir ekip kurma düşüncesindeyim
benimle aynı düşüncede olan arkadaşları bekliyorum

bu sayede birbirimizi motive ederek zayıflayacağımızı düşünüyorum
bence istyen her kadın kilo verebilir, bu mümkün
sizce de mümkünse buyrun topiğe :)))

Son düzenleme:
Evlendikten sonra aldıgım kiloları nasıl verdiğime gelince
Kalorisepeti.com sitesinden yediğimin içtiğimin kalorisini saydım
Fırsat buldugum zamanlarda leslie sensone la evde yürüyüş yaptım
asansör yerine merdiven kullandım (6.katta çalışıyorum :)) )
Ev işlerinde kendime devamlı bişiler buldum hareketli olmak için elimden geleni yaptım

şimdi biraz motivasyona ihtiyacım var sıkı bir diyet için
ve tabiki sizlerin desteğinize ihtiyacım var

ben diyet için örnek bir liste hazırladım, diyet yaparkende genelde bu şekilde beslendim

Sabah:
1 dilim kepekli ekmek, 1 dilim peynnir

Ara:
1 Meyve yada ceviz, fındık vs (kalori sepetinden miktar ve kalorisi hesaplanarak yenecek)

Öğlen:
İşyerinde çıkan yemek ne varsa (Ekmek, pilav ve makarna yenmeyecek)
sebze yemeği, baklagil yada et
Yoğurt, salata(bol miktarda)

Ara:
1 Meyve yada ayran

Akşam:
Evde ne yemek varsa ondan yarım porsiyon (pilav yok, biber dolması yenebilir, makarnayı haşlanmış olarak yenebilir)
1 dilim ekmek, ayran, salata

Özellikle akşam yemeklerinde ayran öneririm aşırı derecede tok tutuyor.

Ara:
Süt ve meyve

Eğer spor yapıyosanız, spordan sonra tarçınlı süt içmenizi öneririm ben öyle yaptım
spordan sonra süt içilirse yağ yakımı 1,5 saat daha devam ediyormuş
tarçın kan şekerini dengelemesi için sabahları açken tarçınlı süt içtim

Kalori ihtiyacıma 2791.9 dedi. :S

Şimdiye kadar hiç bu kadar kalorili bir diyet görmedim, örnek liste nasıl olabilir sizce?

Kendime Not
-Tamamen merak, yoksa diyet yapmak yok.-

Şimdiye kadar hiç bu kadar kalorili bir diyet görmedim, örnek liste nasıl olabilir sizce?

Kendime Not

kalori sepetindemisin??
O senin normalde günlük alman kalori miktarın
kilonu, hedef kilonu ve ne zamana kadar kilo vermek istediğin tarihi seçip, hesapla butonuna bastıgında diyet yaparken alman kalori miktarın yazacak

merhaba bende varım gruba katılmak istiyorum p.tesi ayça kaya diyetine başlıcam kilo bildirimini yapar ve başlarım p.tesi görüşmek üzere hoşçakalınn:kkk:

merhaba bende varım gruba katılmak istiyorum p.tesi ayça kaya diyetine başlıcam kilo bildirimini yapar ve başlarım p.tesi görüşmek üzere hoşçakalınn:kkk:

gel canım sende gel
pazartesi günü kilo bildirimi var
topiğe düzenli olarak giriş yapıp her cuma kilo bildiriminde bulunacak, gerçekten kilo vermek isteyen hoşsohbet bayanları bekliyorum

liste yavaş yavaş oluşmaya başladı
pazartesi günü diyete başlayacak olanların listesini oluşturalım

herşey_mümkün
hully
zeyom
ayça81

katılmak isteyen arkadaşlar listenin sonuna kendilerini ekleyebilir

Kendime Not

:60::60: arkadasim guldurdun beni saolasin valla....
o kadar kalorili bir diyet zaten olamaz!! oolsada obezlerde olur sanirim:1::1:
o senin gunluk ihtiyacin olan kalori miktari eger o miktari geçmezsen kilonu korursun , geçersen kilo alirsin, o miktardan 500 kalori eksik alirsan haftada yarim kilo, 1000 kalori eksik alirsanda haftada 1 kilo verirsin:34::34:

dün çok yakın bir arkadaşım diyarbakıra atandı beden eğitimi öğretmeni olarak
gece mangal yaptık, ıslattık alkol falan aldım
bugun tartılmadım ama şiştiğimi hissediyorum hadi bakalım pazartesiye bomba gibi bir başlangıç yapalım
kışın kilo almak istemiyorum :(

Son düzenleme:
topiğin hayırlı olsun canım.bende varım dememe gerek yok sanırım.bu haftada işim çok yoğun olacak.ama p.tesi mutlaka kilo bildiririm.yoğunluğu atlattıktan sonra zaten hep burdayım.görüşmek üzere :)

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim:16:

Back
X