• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bence ölmeliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi wyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eski is yerimde bir arkadas vardı, cok samimi degildik gun icinde de cok bir araya gelemiyorduk. Uzaktan bakıp ne tatlı kız, ne kadar asil, her hareketi ne kadar narin, suratı porselen gibi sevgilisi cok sanslı vs diye dusunurdum. Sonradan odalarımızı birlestirdiler, biz samimi olmaya basladık. Uzaktan hayran oldugum kadının her gun cok cirkinim diye lanet okuduguna, cok yakısıklı bir is ortagımız kendisiyle kahve icmek istediginde bile cok cirkinim o adam baba bakmaz, kesin dalga geciyor diye reddettigine sahit oldum. Kızda kusur aramaya calısıyodum ama cidden yoktu, durup durup kendini asagılardı. Bu kuruntuları yuzunden 30una gelmisti bi erkek arkadası olmamıstı.

Bir de unicersiteden bi dostum vardı. Gercekten hayatımda gordugum en orantısız yuz-fizik, kendi bile soylerdi bunu ama oyle isveli cilveli, oyle pozitifti ki girdigi her ortamda butun dikkatleri uzerine ceker herkesi de kendine hayran bırakırdı.

Yani isin anahtarı ozguven, ozguven, ozguven.

resim koy diyoruz kesin güzel diceksiniz diyorsun..sen zaten herşeyi kabullenmişsin, yani bunu kendine sorun haline getirme durumunu...ne desek fikrin değişmeyecek belli..

her insan farklı yaratılıştadır başkasına özenmek de ne demek bence aynaya bakıp şükretmelisiniz, kendinizi beğenmiyor olabilirsiniz ama bu kadar aşağılama hakaret nie ..

Yok cnm güzelsindirde kendine bakmıosndur blkı bnde ole manıta cirkin ördek dıodu her gordugume de soruyodum sorn bnde dilmiş çocuk çirkinmiş kendine biraz bak güzel giyin vs eminim güzelsindir resmin yok ama

Konu sahibi sen kendini anlatinca benim gozumde tatli kipir kipir bi kiz canlandi

Temiz pak kili tuyu almis
Dip boyasini yaptirmis
Temiz giyinmis gulumseyen bir kadin gayet guzeldir benim icin
3 5 kilo fazlasina
Ayva gobegine
Basenine vs takilmam bile
Full makyajli saclar kuaforden yeni cikmis gibi parfum banyosu yapmis cadi gibi uzatmis tirnaklarini birde igrenc renkli ojelerle boyayan kadin kadar itici bisey yok benim gozumde
Herkesin guzellik anlayisi farkli

1. Psikolog 2. Estetik .. Günümüzde ikiside maddi olarak ulaşılmaz değil. Hayat o kadar kısa ki hiç birşeyi dert etme zaten allahın verdiği ömürü uzatma dışında herseyin çaresi var günümüzde

tovbe yarabbim..yuz nakli olup evlenen coluk cocuga karisan insanlar bu hayatta..yillarca yuzlerine dokulen sicak sutun yagin izini tasiyanlar..
Allah askina dediklerin Allahin gucune gider.

Ya ben kendimi hic sevmiyorum kisiligimi karakterimi öküz gibiyim degisemiyorum hep begendigim kizlari taklit ediyorim tipim zaten dünyanin en cirkini gergedan suratli koca kafali bi kizim. He sözde 27 yadinda kendi ayaklarinin uzerinde tek basina yasayan kariyer sahibi bi kizim uzaktan bakinca, ama ben kendimi sevmiyorum aptal gibi hisdediyirim sevilmeyen itici salak bide gevezeyim ki cene vermis allah ama kendimi gostercem die mal mal konusuyom hep is yerindeki kizlar endamli alimlu kibar bende bikere tip yok sacimu heeer renge boyattim cirkinim yine cirkinim. Hergün baska özendigim karakteri taklit ediyorum.. Kendimi aticam denize sonunda.. Az once toplu fotograf cektik onlar gibi gulumsedim bende ay herkes normal bende bi tuhaflik var allahim neden beni boyle yarattin. Simdi bana hersey diyin ama ne olur kendin gibi ol demeyin ben kim oldugumu bilmiyorum ciddiyim :KK43:

Elin kolun düzgün mü?Bacağın kolun var mı?Ağzın burnun yamuk mu?Gözlerinin biri küçük diğeri büyük mü?Fiziksel ya da zihinsel bir engelin var mı?Sağlığın bozuk mu?
Eģer cevabın "hayır" ise neden dert ediyosun?Bir psikoloğa görün,fotoğraflarda insanlar her zaman olduğu gibi çıkmaz.İnsanlar genelde fotoğraflarda hiç olmadıkları kadar abartı güzel çıkabiliyor.Ayrıca beğenmediğin yerini estetik yaptırabilirsin.Kiloluysan her gün 1 saat egzersiz yap,diyet yapabilirsin.Bir sürü çözüm var sıkma canını.Saçlarını da ikide bir boyayıp yazık etme.Dinlendir biraz,bazi boyalar saçları yakabiliyor.

eee biz şimdi merak ettik :)
ayrıca seni böyle düşündüren mutlaka birisi vardır.

Eski sevgilin muhtemelen kiskandiği için moralini bozmaya çalışıyordu. Hadi bi fotoğraf koy da bakalim. Valla gercekleri soyluycem. Gergedan suratliysan gergedan suratlisin koca kafaliysan koca kafaliysan derim :KK45:

Eski sevgilin muhtemelen kiskandiği için moralini bozmaya çalışıyordu. Hadi bi fotoğraf koy da bakalim. Valla gercekleri soyluycem. Gergedan suratliysan gergedan suratlisin koca kafaliysan koca kafaliysan derim :KK45:

çok hoşş:KK73:

herkes fotoğraf bekliyor hadi ama kaldırırsın sonra hemen profil fotoğrafı yaparsan kolayca değiştirebilirsin

Başına hiç kötü şeyler gelmeyince hayata böyle isyan edersin işte bence hayat seni şımartmış ,
fazlasını isteme hakkınada sahip değilsin elindekinle mutlu olmayı becer sende olan onlarda yok onlarda olan sende yok , çok isyankar olanlar aslında herşeye sahip olan insanlardan çıkıyor hep daha çok hep daha fazla , mütevazilikten kimse ölmez

Bence kendini aman aman beğenmiyor değilsin,sadece özgüven eksikliği ve ilgi-alaka istemi var gibi geldi bana.
Herkes demiş ben de diyeceğim çirkin kadın yoktur özgüvensiz,bakımsız,mutsuz kadın vardır.

Ya ben kendimi hic sevmiyorum kisiligimi karakterimi öküz gibiyim degisemiyorum hep begendigim kizlari taklit ediyorim tipim zaten dünyanin en cirkini gergedan suratli koca kafali bi kizim. He sözde 27 yadinda kendi ayaklarinin uzerinde tek basina yasayan kariyer sahibi bi kizim uzaktan bakinca, ama ben kendimi sevmiyorum aptal gibi hisdediyirim sevilmeyen itici salak bide gevezeyim ki cene vermis allah ama kendimi gostercem die mal mal konusuyom hep is yerindeki kizlar endamli alimlu kibar bende bikere tip yok sacimu heeer renge boyattim cirkinim yine cirkinim. Hergün baska özendigim karakteri taklit ediyorum.. Kendimi aticam denize sonunda.. Az once toplu fotograf cektik onlar gibi gulumsedim bende ay herkes normal bende bi tuhaflik var allahim neden beni boyle yarattin. Simdi bana hersey diyin ama ne olur kendin gibi ol demeyin ben kim oldugumu bilmiyorum ciddiyim :KK43:
Tipinizi bilemem ama psikolojiniz korkunç.
Bir insan kendini nasıl bu kadar sevmez anlayamıyorum. Burnu büyüktür,goğsü küçüktür vs bir bölgeye takar anlarım ama sizin haliniz hal değil.
Kendin ol,kendini sev vs diyemiyorum,psikolojik destek alın

İsyan etme kardeş.
İnsan herşeyini beğenmek zorunda değil ki, kimse mükemmel değildir.
Mesela önceden burnumu beğenmezdim ama çevremdekiler beğendiklerini söylerlerdi, inanmazdım sorun ederdim ama sonra burnumu sevmeye başladım şimdi hiçbir sorunum yok kendisiyle :)
Bazen grip olduğumda annem çok silme burnunu uzattın iyice diyor ben böyle seviyorum diyorum :KK48:
Yani birilerinin onaylamasına ihtiyac duymadan kendin başarabilirsin bunu.
Bu sorunu yenmek senin elinde :KK39:

ya boşver o guzel dedıklerın nıhayetınde seneler geçtıkçe yaşlanacak hepımız aynı olcaz boşver

Back
X