- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.335
- 358
Kizlar benim piskologa gitmeme gerek yok ben biliyom neden bozuldugunuo eski sevgilimin öküzlugu yuzunden 3 sene konustuk bana birkere iltifat etmedi paso hakaret etti.. -- suratin cökmüs nenem gibisin suratindan sivilce eksik olmuo krem sür gecsin igrenc gorunuyosun. Beni benden alacak bi guzelligin yok (ama falanca cocuk bana laf atti cok tatlisin dedi) erkekler icin kiz olsun yeter farketmez sen acik giyiniosun cirkin kizlar kendini acik giyinerek gostermeye calisir. Sende oylesin o... Mu olmak istiyon.. Ben seni aman aman begenmiyorum ama seviyorum. Ben bu zamana kadar hep cok guzel kizlarla ciktim.. Baktikca icimi titretecrk guzellikte degilsin kimse sana bakmaz o yuzden kafam rahat evlenilecek kizsin ama. Ayyyyyyyy ne cektim bu okuzden ayrildim 1 sene pesimi birakmadi tehtit etti polise sikayet ettimde oyle kurtuldum..
Eski erkek arkadaşınız nasılmış! estetik harikasımıymışta size bu lafları edebilmiş. İnanın sizden çok onu merak ettim şuan.
Kendini ayna karşısında begenmeyen insan intihara meyilli insandır. bkz. Ahmet Haşim
Zaman zaman insan arada da olsa kendini begenmeyebilir bu normaldir ama bu süreklilik arz ederse tehlikelidir. Profesyonel destek gerektirir. Kalk ve kendin icin birseyler yap.