• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bence ölmeliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi wyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ozguveninizi yitirmissiniz. Bunun baska bir aciklamasi yok. Ozguveni olan baskalarini taklit de etmez. Eski erkek arkadasin seni sindirmis pasifize etmis. Yeniden kendine guvenmelisin.

Merak ettim öyle bir bahsetmişsin ki :KK14:

E
evt ama utaniyorum bide cok para yaa az cimriyimdirde :KK43:

Devlet Hastanelerinde psikologlar çalışıyor. SGK nız varsa 10 seansa kadar devlet karşılıyor. Yapmayın nolur sağlığınızdan kıymetli değil.

vallah 27 yaşı görünce şok oldum üslup 16 çünkü... bakıma filan girin cilt saç vs.. kilo sorununuz varsa onu halledin kilişe laf olacak ama çirkin kadın yoktur arkadaşım

başlığı görünce ben sadece biz tutmayalım o vakit dedim ,yaş 27 kesin klavyen sürçtü..17 den yukarısını kaldırmıyor yazdıkların.

Ya ben kendimi hic sevmiyorum kisiligimi karakterimi öküz gibiyim degisemiyorum hep begendigim kizlari taklit ediyorim tipim zaten dünyanin en cirkini gergedan suratli koca kafali bi kizim. He sözde 27 yadinda kendi ayaklarinin uzerinde tek basina yasayan kariyer sahibi bi kizim uzaktan bakinca, ama ben kendimi sevmiyorum aptal gibi hisdediyirim sevilmeyen itici salak bide gevezeyim ki cene vermis allah ama kendimi gostercem die mal mal konusuyom hep is yerindeki kizlar endamli alimlu kibar bende bikere tip yok sacimu heeer renge boyattim cirkinim yine cirkinim. Hergün baska özendigim karakteri taklit ediyorum.. Kendimi aticam denize sonunda.. Az once toplu fotograf cektik onlar gibi gulumsedim bende ay herkes normal bende bi tuhaflik var allahim neden beni boyle yarattin. Simdi bana hersey diyin ama ne olur kendin gibi ol demeyin ben kim oldugumu bilmiyorum ciddiyim :KK43:
Böyle konuşma herkesi güzel bulan birisi zamanı gelince senide gelip bulacaktır.Hoppa

yazmış olduklarınız, öylesine yazılmış anlık duygularınızı aktarmışınız. Biraz bekleyin geçer.

yıllar önce ablam, ben ve amcamın kızı köye gitmiştik
köye de o yıl daha önce hiç görmediğimiz bir akrabamızın oğlu gelmişti
çocuğu görünce biz 15-16 yaşlarındaki 3 kız ayyy ne çirkin bir çocuk demiştik
çocukla yaklaşık 2 ay boyunca gece gündüz vakit geçirdik
ayrıldığımızda çocuk dünyanın en yakışıklı çocuğuydu ve resmen biz 3 kız çocuğa aşık olmuştuk
demem o ki; güzellik, yakışıklılık bunlar karakter olduğunda güzel oluyor
sizin de çevrenizde böyle tipler vardır
aslında dış görünüş olarak çok güzeldir ama; heyecan yoktur, karakter yoktur, mimik yoktur vs
aslında dış görünüş olarak pek güzel değildir ama; öyle bir konuşur, öyle bir güler, öyle bir bakar ki offff süper dersiniz....

ölmek için yeterlı bı sebep goremedım
daha zor meselelere gırıp cenaze ıslemlerı ıcın aılelerı yıpratmak yerıne
psıkologa gıtsenız keske ?
'' depresyon'' hepsı bu.

Ya ben kendimi hic sevmiyorum kisiligimi karakterimi öküz gibiyim degisemiyorum hep begendigim kizlari taklit ediyorim tipim zaten dünyanin en cirkini gergedan suratli koca kafali bi kizim. He sözde 27 yadinda kendi ayaklarinin uzerinde tek basina yasayan kariyer sahibi bi kizim uzaktan bakinca, ama ben kendimi sevmiyorum aptal gibi hisdediyirim sevilmeyen itici salak bide gevezeyim ki cene vermis allah ama kendimi gostercem die mal mal konusuyom hep is yerindeki kizlar endamli alimlu kibar bende bikere tip yok sacimu heeer renge boyattim cirkinim yine cirkinim. Hergün baska özendigim karakteri taklit ediyorum.. Kendimi aticam denize sonunda.. Az once toplu fotograf cektik onlar gibi gulumsedim bende ay herkes normal bende bi tuhaflik var allahim neden beni boyle yarattin. Simdi bana hersey diyin ama ne olur kendin gibi ol demeyin ben kim oldugumu bilmiyorum ciddiyim :KK43:

Hepimiz birer Adriana Lima, birer Cenıfır Lopez olduğumuz için seni anlamamız mümkün değil. :KK14:

hayda...

Bencesi sencesi yok
Ecel vaktin belli, sıran gelince ölürsün

Aaaa onlar da kimmis bacim bizim yanimiz da hih :) :KK66:

Hani güzelliğimle övünmeyi çok sevmediğim için bu iki vasat kadını örnek verdim, sen de mütevazilik ben diyim eşsiz benzersiz olmak. :nazar::nazar: nazaar değmesin bize bacıııımmm :KK14:

Boyle şeyleri dertlenenleri düşününce bazen bende senin gibi düşünüyorum ,rabbim hayırlı ömür versin ,ne diyim ,ha birde inş bu dertlerine gülecegin buyuuuk bir derdin olmaz

Back
X