bence tüm insanların en büyük HASTALIĞI

aurora_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
968
24
68
kıskançlık
merhaba arkadaşlar önemli bir konu old. için ve hastalık old. için konuyu buraya açtım.
benm sounum kıskançlık 21 yaşındayım. 2 yıldır giden arada pürüz çıkarsada iyi bir ilişim var. ve sevgilimlede 4 yıldr bir arkadaşlığımvar ama benm aldatılma korkum var ve bu yüzdende kıskanç bir canavara dönüşebiliyorum bazen. Allah için güzel bir kızım. bi yürüken b,le ,nsanlar dönüp bakıyorsa ddemekki hoş biriyim. aslında sevigilim sadık biri ama ama ben güvenemiyorum ya aldatırsa diye korkuyorum napcam bilmiyorum. bu korku yüzündende hep kıskanıyorum. sevgilimde tam tersi rahat adam kıskanmaz öyle nadirdir kıskanmaları ya da kıskansada belli etmiyor. bi yerde otururken bn onun baktığı yere dönüp ne var orada ne bakıyorsun derim o ise bu soruyu bana daha sakin sorar

derdimi anlatabildim mi bilmiyorum AMA nasıl kıskançlığı bitircem beynimde bilmiyorum. eger böyle piskopatca kıskanç olursam sevgilimden elimden bir kuş misali uçup gider. bunuda istemiyorum çünkü biz birbirimize aşığızzzzzzzzzzzzzzzzz :52:

Kızlar cevaplarınızı bekliyorum :ssz:

Son düzenleme:
Hastalik olarak goruyorsan bir psikologa gorunmeni oneririm. Demek ki sendeki hastalik derecesinde. Uzman yardimi sart olabilir.

Sadece kadınlar değil ki çok kıskanç erkeklerde var .

Bu bnce biraz güven biraz karakter meselesi..

Sevgilin çook rahatsız oluyorsa biraz daha sakin tepkiler vermek için kendini zorlayıp düzeltebilirsin

Ama kimi insan kıskanılmayı sever ..

''birbirimize ağığızzzzzzzzzzz...'' derken tüm kalbinizle inanmıyorsunuz değil mi ? Sonuçta ''...güvenemiyorum ya aldatırsa diye korkuyorum napcam bilmiyorum...'' diyen de aynı sizsiniz :51:

Allah için güzel çok kız var.Ama bi yürüdüklerinde bile insanların dönüp baktıkları her zaman 'hoş' birileri olmayabiliyor. :34:

Son düzenleme:
Aşırı kıskançlığın sebebi kişinin kendisini yetersiz görmesidir.bu zamanla kaybetme korkusuna dönüşür

Güzelliğinize güveniyor olabilirsiniz ama ya başka bişeyleriniz eksikse?:ssz:

güzel olduğunuzu düşünüyorsunuz ama kendinize güveniniz yok...

çok seviyor ve seviliyorsanız neden aldatılasınız..?

üstelik çok da güzelmişsiniz... :ssz:

bence tamamen kendinize olan güvensizliğinizden kaynaklanıyor endişeniz...

sadece güzellik değil başka konularda da kendinizi geliştirirseniz belki adamın sizi aldatma ihtimalleri aza düşer...

hem güzel hem zeki
hem güzel hem kültürlü
hem güzel hem özgüveni var
hem güzel hem kibar
vs artık.....

Kıskançlık kıskanılanı boğan bir duygu

Dünyanın en güzel kadını olsan da bir süre sonra vazgeçer, çünkü bu duygu mücadele edilecek bir şey değil

Ayrıca güzellik aldatılmaya karşı bir kalkanda değil, nice güzel kadınlar var aldatılan

Aldatılmaktan korkuyorsan, onu rahat ettiren olacaksın, eziyet eden değil. Vazgeçilmez olan olacaksın, güzelliğini bilip de onu şantaj mevzusu yapan değil.

Kendin için kişisel eksiklerini tamamlayıp, özgüven problemini yeneceksin, ondan sonra rahat edersin.

Bu derece bir korkuyla devam edersen, üzülerek söylüyorum ki aldatılacağın kesin...
Enerji diye bir gerçek var..Ve sen bununla çevrelemişsin ilişkini...
Kişisel gelişim teknikleriyle nötrlemeni öneririm hastalık derecesindeki bu duygunu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı kıskançlığın sebebi kişinin kendisini yetersiz görmesidir.bu zamanla kaybetme korkusuna dönüşür

kaybetme korkum kesnlkle var ama yeterszlik sadce ben mükemmel olmayı isterken bocalamam sonucunda oluşuyor. mükemmel olmak istiyorum ama sanırım olamıyorum nasl olablr ki her insan mükemmel hem.

ayrıca psikiytrsmle knuştuğumda bu druma bşi yapamıyrlar pek böyle açıkladı bna 3-4 tanesi hemde

Bu derece bir korkuyla devam edersen, üzülerek söylüyorum ki aldatılacağın kesin...
Enerji diye bir gerçek var..Ve sen bununla çevrelemişsin ilişkini...
Kişisel gelişim teknikleriyle nötrlemeni öneririm hastalık derecesindeki bu duygunu...

bu haytta tanıyabileceğin özgüveni tavan yapmış birydim taki ilişkimde aylar gectikçe daha kapandım sevgilim rahat biri o böyleykin benm özgüven nasıl çöktü ben onu anlamadım
:30:

bu kadar korkarsanız eninde sonunda aldatılırsınız...
ama sevgiliniz güvenilmez olduğu için değil...
hep derler ya korktuğum başıma geldi diye, ehh sizde başınıza getirirsiniz....

Back
X