Bence ....

amin canım Allah gerçekten hepimize maddi manevi güç versin gerçekten kolay değil yaşadıklarımız eşlerimizi istemeden kırıyoruz en azından ben 1. denemede yapmıştım bunu kendimden biliyorum hatta 2. tedavime başlamadan öncesine kadar kendimi bile toparlayamamıştım ama önemli olan bizim ve eşimizin saağlığı hep bunu unuttuk Allah herkesin yüzünü güldürsün bu acıları birdaha kimse yaşamasın temennim o

aynen öyle sevtapcım .... bazen onların penceresinden bakmak gerekiyor .. empati yapmalı yani .. siz ya da sen ne güzel farkına varıp yanlışını düzeltmişsiniz , süreç zaten zor ve yıpratıcı , bu süreç devamında ve sonrasında hep yanımızda olan eşlerimizi yıpratmamak ve yormamak lazım .. zaman öyle yada böyle geçiyor , yaşanan üzüntüler unutuluyor .. kırgınlıklar kolay telafi edilmiyor .. Allah hepimize sabır versin .. mutluluğumuzu hiç bir şeyin gölgelemesine izin vermesin :Saruboceq:

canım meraba valla kusura bakma bende ohh olsun diycem eşine iyi ders olmuş ama sen baksana hala kıyamıyosun neyse affedici olmak iyidir oda anlamıştır bu olaydan sora en kısa sürede bebeklerimize kavuşmak dileğiyle:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba inşallah hepimiz kavuşuruz arkadaşım evet eşime ders oldu bu akşam canım kremalı yada çikolatalı bişey istiyo dedim gecenin onbirinde yarım saat pasta aramış bana inanamıyorum yaaaaaaaa adam yatmaktan kalkıp bi bardak su bile almazdı kendine gözlerime inanamadım canım kocam yaaaa ama en tutmazsa en çokta akşamki olaydan ötürü üzülücem rabbim allahım ne olur onun için bebeciklerimi bana bağışla herkesin bebeklerine hayat ver can ver mubarek günde Rabbim duysun hepimizin sesini arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrgamyoncuiremsu

Nilcim yazdıklarını okuduğumda neredeyse her cümlesinde " aaa aynı ben - aaaaa aynı biz dedim " ve çok tanıdık bir hikayeyi okur gibiydim . ben de ilk olumsuz sonucu aldığımızda eşimi nerdeyse ben teselli ettim hep , ben konuştum senin cümlelerin gibi .o zaman tedaviden sonra 500 ytl gibi artı paramız kalmıştı ve o kadar parayla aşılama yapılıyordu , ben de eşime " gelistersen regl olcam nasılsa bir de aşılama yapalım mı ? " demişliğim de var ..bizde de sorun eşimde olduğu için onun yanında belli etmemeye çalışırdım .. arkadaşlarımla , sizler gibi webden tanıştığım kader arkadaşlarımla paylaşır rahatlamaya çalışır , o işten gelmeden atmaya çalışırdım tüm sıkıntımı .. çünkü beni üzgün gördüğünde onun yüzündeki çaresizliği ve kendinden kaynaklandığını bildiği için yaşadığı ezikliği görmek beni daha da mahvedince bir daha onun yanında bu konuları açıp kanatmadım .. birbirimize hep söylediğimiz beraberliğe başladığımızdan beri , sonrasında evlendiğimiz ilk günden beri gayemiz çocuk yapmak değildi . hatta bazı bazı çocuğun yaşayacağımız çoğu şeyi engeleyeceği ya da erteleteceği , belkibiraz da rahatmızı bozacağı için aman aman çocuk sahibi olalım diye de uğraşmamıştık . Herşey öylesine bir kontrolde dr.a " biz aman aman korunmuyoruz yaklaşık 6 aydan fazladır , bir sorun var mıdır acaba " diye sormamla başladı , testler - kontroller derken öğrenince bu durumumuzu yarayı bulmuş ve kaşımış olduk ..
ilk 2 tedavide olumlu yönde beklentilerimiz hayli fazlaydı , 3.sünde ise tavan yapmıştı .. beklentili olsam da süreç pek de kolay geçmemişti ilk 3ünde .. hani yazmışsın ya " Ama oraya başından bile çok inandım ve tedavi sırasında yaşanan o gerginlik ve stresin ilk denememdekinine göre çeyreği bile olmadı, su gibi akmıştı. Eşim bile inanılmaz kolay gidiyor bu sefer hiç gerilmedik farkındamısın deyip duruyordu " , aynı şeyi biz de yaşadık ve aynı şeyleri söyleyip durduk , hoş o süreçte ben ist.da k.validemlerde kalıyordum o izm.de , ama süreç ne zaman geçti , ne zaman yumurtalarım toplandı , transferim oldu derken rügar gibi geldi geçti .. Allaha şükür olumlu sonuç aldık , bunda merkezin ve dr.um Levent beyin katkısı o kadar büyük ki , Allah bir değil binlerce kere razı olsun ondan ve ekibinden .. herkese gözüm kapalı vicadım çooook rahat tavsiye ederim umut tüp bebeği ve sevgili dr.um levent beyi ..
inşallah canım eşinle mutluluğun katbekat artar miniğinizin aranıza katılmasıyla :Saruboceq:
düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler a.s.

amin canım inşallah mutluluğunuz misli misli artar bebişlerinizle beraber. İsteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin yüce rabbim.
Bende umutta yaptırdım. Enver Bey' di benim doktorum ama Enver Bey yokken Levent Beyde bir kaç kez kontrole almıştı beni, o da gayet iyi ve işinde titiz bir doktor.
Evet düşüncelerine sonsuz katılıyorum. Bizde öyle aman aman bir çocuk telaşına düşmemiştikki bizde tesadüfen öğrendik öğrenince hırslandık sanki. Panikledik belkide.Bir an önce birşeyler yapmamız lazım deyip tedaviye başladık. Ama bu iç dünyamızdaki sesimizdi. Birbirimize hiç itiraf etmedik. İlk denemeyi yaptıktan sonra etrafımda bir kaç yeni doğum yapan arkadaşımız oldu onlara gittiğimizde eşimin bebeği hayranlıkla sevmesini gördükçe ve birkaç boşboğazın densiz yorumlarıyla canım birtanemin o ezikliğini görmek beni eritmişti resmen. Şimdiki zaferi ise görülmeye değer. Adam kendine geldi resmen. Hele karnım büyüdü tabi şimdi. Elimden tutup kasıla kasıla bir gezinmesi varki görmeye değer. O da bununla kendini mutlu hissediyor. Hiç farkındalıklarımı belli etmiyorum, bıraktım tadını çıkarsın, belkide hayatımızda bir kere yaşayacağımız bir dönem. (Ama on tane doğursam büyürde benim koca bebeğim hiç büyüez gibi geliyor bana, büyümesinde zaten seviyorum onun bu hallerini.)
İnşallah sonuda hayırlı olur sağlıkla sıhatle kucağımıza alırız yavrularımızı.
Bu arada seninkiler ikiz galiba?? İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir kucağına sağlıkla alırsın bebişlerini, mutluluğunuz onlarla tamamlanır.Çok dikkat et kendine, bir şey olmaz deyip yıpratma kendini, en önemlisi de stres. İlk üç ay çok önemli biliyorsun.Hiç bir şeyi dert etme kendine, rahat olmaya çalış. :CüvCüv:

amin canım inşallah mutluluğunuz misli misli artar bebişlerinizle beraber. İsteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin yüce rabbim.
Bende umutta yaptırdım. Enver Bey' di benim doktorum ama Enver Bey yokken Levent Beyde bir kaç kez kontrole almıştı beni, o da gayet iyi ve işinde titiz bir doktor.
Evet düşüncelerine sonsuz katılıyorum. Bizde öyle aman aman bir çocuk telaşına düşmemiştikki bizde tesadüfen öğrendik öğrenince hırslandık sanki. Panikledik belkide.Bir an önce birşeyler yapmamız lazım deyip tedaviye başladık. Ama bu iç dünyamızdaki sesimizdi. Birbirimize hiç itiraf etmedik. İlk denemeyi yaptıktan sonra etrafımda bir kaç yeni doğum yapan arkadaşımız oldu onlara gittiğimizde eşimin bebeği hayranlıkla sevmesini gördükçe ve birkaç boşboğazın densiz yorumlarıyla canım birtanemin o ezikliğini görmek beni eritmişti resmen. Şimdiki zaferi ise görülmeye değer. Adam kendine geldi resmen. Hele karnım büyüdü tabi şimdi. Elimden tutup kasıla kasıla bir gezinmesi varki görmeye değer. O da bununla kendini mutlu hissediyor. Hiç farkındalıklarımı belli etmiyorum, bıraktım tadını çıkarsın, belkide hayatımızda bir kere yaşayacağımız bir dönem. (Ama on tane doğursam büyürde benim koca bebeğim hiç büyüez gibi geliyor bana, büyümesinde zaten seviyorum onun bu hallerini.)
İnşallah sonuda hayırlı olur sağlıkla sıhatle kucağımıza alırız yavrularımızı.
Bu arada seninkiler ikiz galiba?? İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir kucağına sağlıkla alırsın bebişlerini, mutluluğunuz onlarla tamamlanır.Çok dikkat et kendine, bir şey olmaz deyip yıpratma kendini, en önemlisi de stres. İlk üç ay çok önemli biliyorsun.Hiç bir şeyi dert etme kendine, rahat olmaya çalış. :CüvCüv:

bizimkiler aynı galiba canım kaydirigubbakcemile3 ben de eşimde hafiften bir kasılma hissediyorum iğneden sonraki turlamalarımızda ve hakkaten kendine geldi resmen ... benim göbiş tedaviden sonra 4 kilo alınca + 1-1,5 kilo da yatmam gerektiği için ve şu 3 haftalk süreçte alınca , bir de üstüne gazım varsa , oooo benim göbek oluyor sanki 5 -6 aylık sırnaşık şey
ya evet teyzesi ikizler , dün 7+4de kontrolümüz vardı , büyüğümüz 1,5 cm ufaklığımız 7 mm olmuş ve pırpır kalp atışını gördük ufaklığımın da :Saruboceq: her ne kadar dr.umuz sonradan gelişenlere pek bel bağlamayız , ne olur ne olmaz dediyse de o miniğim Allah izin verirse kardeşiyle büyüyecek içimde :Saruboceq:
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım , Allah büyük dertler vermesin ama şu sıralar miniklerimden daha önemli bir şey yok deyip gördüğüm duyduğum olumsuz her şeyi o saniye siliyorum bellekten :)
Aynı güzel dilekleri ben de senin için dilerim ... umarım sorunsuz tamamlar sürecini sağlıcakla ve zamanında alırsın miniğini ..

Haklsın yazdıklarında cnm tercüman olmuşsun... Bende anlatıyım bende ilk tüp bebek denemde hamile kaldım ve erken doğumla ikizlerimi kızım ve oğlumukaybettim hastanede bende ağlayamadım sıktım boğazım düğümlendi eşimde ve eve geldiğimde içimi döktüm feryat figan günlerce ağladım hiç susmadan gerek eşimin yanında gerek eşim işteyken içimi böyle döktüm hastanede 15 gün yattım bunun acısını anca atabiliyorum ama eşim ne yaptı hiç ağlamadı bana teslli verdi olsun aşkım dedi ben gururluyum üzülme kaybetsekte bizim çocuğumuz oldu ben onları hissettim kucağıma aldım dedi senağlama Ve sonra aradan 1 ay geçmeden kaybettikten sonra eşimde baş dönmeleri dengesini kaybediyor dr.gittik hemen MR çekildi ertesi gün sonucu almaya gittim ve beyne giden damarlarda incelme ve 2.5 cm kist görüldü tek başıma yıkldım o anda eşimi kaybetme korkusuda sardı ben. nedeni dr bakamayacağını böyle kararları prof.ların bakacağını söyledi neyse birkaç dr gösterdikten o kadarda korkulacak bişey olmadığpı bunlar genelde iyi huylu olduğu ve hızlı büyümediği söylendi şimdi takibe alındı bir MR daha çektirelecek ama sonucu kesin cerrahi yani ameliyat veya lazerle olcak. Demek isteğim kızlar biz döküyoruz ama onlar içine atıyor ve sonuçları ağır oluyor...
Herkese uzun sağlıklı ömürler ve bebişler...

Haklsın yazdıklarında cnm tercüman olmuşsun... Bende anlatıyım bende ilk tüp bebek denemde hamile kaldım ve erken doğumla ikizlerimi kızım ve oğlumukaybettim hastanede bende ağlayamadım sıktım boğazım düğümlendi eşimde ve eve geldiğimde içimi döktüm feryat figan günlerce ağladım hiç susmadan gerek eşimin yanında gerek eşim işteyken içimi böyle döktüm hastanede 15 gün yattım bunun acısını anca atabiliyorum ama eşim ne yaptı hiç ağlamadı bana teslli verdi olsun aşkım dedi ben gururluyum üzülme kaybetsekte bizim çocuğumuz oldu ben onları hissettim kucağıma aldım dedi senağlama Ve sonra aradan 1 ay geçmeden kaybettikten sonra eşimde baş dönmeleri dengesini kaybediyor dr.gittik hemen MR çekildi ertesi gün sonucu almaya gittim ve beyne giden damarlarda incelme ve 2.5 cm kist görüldü tek başıma yıkldım o anda eşimi kaybetme korkusuda sardı ben. nedeni dr bakamayacağını böyle kararları prof.ların bakacağını söyledi neyse birkaç dr gösterdikten o kadarda korkulacak bişey olmadığpı bunlar genelde iyi huylu olduğu ve hızlı büyümediği söylendi şimdi takibe alındı bir MR daha çektirelecek ama sonucu kesin cerrahi yani ameliyat veya lazerle olcak. Demek isteğim kızlar biz döküyoruz ama onlar içine atıyor ve sonuçları ağır oluyor...
[/QUOTE

canım ya çok üzüldüm allah şifa versin bi an önce eşlerimiz bazen kırsalarda üzselerde hayat onlardan ibaret önce onların sağlığı sonra bebek tabiki onlara iyi bakmamız lazım yoksa nası çocuk yaparız dimiiiii sevgiler...........

yazdıklarınızı okurken inanın gözyaşlarıma hakim olamadım.artık psikolojim iyice bozuldu.en ufak birşeye ağlar oldum.nilköksal ve star dust inanın sizin adınıza çok sevindim.Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.bizim olayımızda sorun bende.Evliliğimizin 2 yılı korunduktan sonra kasık ağrıları ile doktora gittim.artık meşhur olan çikolata kistim vardı.öğrendikten sonra 6 ay kendimiz denedik.ama olmadı.sonra ameliyat oldum.6 ay iğne tedavisinden sonra yine 6 ay kendimiz denedik.yine olmadı.doktora gittiğimizde kistin tekrarladığını hemen tüp bebek denememiz gerektiğini söyledi.beni ameliyat eden doktor olduğu için güvendik.iyi bir tüp bebek merkezi araştırmadık bile.sonuç doktor hatası oldu.yumurta toplama işlemi sırasında kistede müdahale etmiş.sonuç negatifti.buna üzülmeye fırsat bulamadım bile.çok şiddetli enfesiyon geçirdim.20 gün hastanede yattım.4 ay değerlerim normale dönmedi.bu dönemde kocam hep yanımdaydı.sizinde dediğiniz gibi ben ağlayıp zırlarken o hep beni teselli etti.o yanımda olmasaydı ne yapardım bilemiyorum.sonra yine tedavilere başladık.tüp bebek için konseye girdik.rahim filmi sonucunda enfeksiyondan ve kisten dolayı tüplerde zehirli sıvı olduğu tespit edildi.tabi kistimde tekrarlamıştı.tek yolun tüplerimin bağlanması olduğu söylendi.ben kistim var diye üzülürken daha kötüsü başıma geldi.ocakta ameliyatım var.ve çok moralim bozuk.ameliyatın dönüşü yok.yani tek çare tüp bebek.bende eşime ondan ayrılabileceğimi söyledim.ama birbirimizi okadar çok seviyoruzki.biliyorum ben kendimi suçladığım için üzüldüğüm için o benden daha çok üzülüyor.hep güçlü olmak zorunda kalıyor.onu çok seviyorum.ama benim yüzümden onun mutsuz olmasına dayanamıyorum.

yazdıklarınızı okurken inanın gözyaşlarıma hakim olamadım.artık psikolojim iyice bozuldu.en ufak birşeye ağlar oldum.nilköksal ve star dust inanın sizin adınıza çok sevindim.Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.bizim olayımızda sorun bende.Evliliğimizin 2 yılı korunduktan sonra kasık ağrıları ile doktora gittim.artık meşhur olan çikolata kistim vardı.öğrendikten sonra 6 ay kendimiz denedik.ama olmadı.sonra ameliyat oldum.6 ay iğne tedavisinden sonra yine 6 ay kendimiz denedik.yine olmadı.doktora gittiğimizde kistin tekrarladığını hemen tüp bebek denememiz gerektiğini söyledi.beni ameliyat eden doktor olduğu için güvendik.iyi bir tüp bebek merkezi araştırmadık bile.sonuç doktor hatası oldu.yumurta toplama işlemi sırasında kistede müdahale etmiş.sonuç negatifti.buna üzülmeye fırsat bulamadım bile.çok şiddetli enfesiyon geçirdim.20 gün hastanede yattım.4 ay değerlerim normale dönmedi.bu dönemde kocam hep yanımdaydı.sizinde dediğiniz gibi ben ağlayıp zırlarken o hep beni teselli etti.o yanımda olmasaydı ne yapardım bilemiyorum.sonra yine tedavilere başladık.tüp bebek için konseye girdik.rahim filmi sonucunda enfeksiyondan ve kisten dolayı tüplerde zehirli sıvı olduğu tespit edildi.tabi kistimde tekrarlamıştı.tek yolun tüplerimin bağlanması olduğu söylendi.ben kistim var diye üzülürken daha kötüsü başıma geldi.ocakta ameliyatım var.ve çok moralim bozuk.ameliyatın dönüşü yok.yani tek çare tüp bebek.bende eşime ondan ayrılabileceğimi söyledim.ama birbirimizi okadar çok seviyoruzki.biliyorum ben kendimi suçladığım için üzüldüğüm için o benden daha çok üzülüyor.hep güçlü olmak zorunda kalıyor.onu çok seviyorum.ama benim yüzümden onun mutsuz olmasına dayanamıyorum.

canım çooook büyük geçmiş olsun . bence artık üzülme ve güçlü olmaya çalış, sen ne kadar bırakırsan kendini o kadar uzaklaşırsın zafer gününden ..
eşinle özellikle çocuk yapmak , milyarlarca insana bir yenisini katma için mi evlendiniz ki boşanasınız ...
bir an önce iy ol , meleklerinin güçlü anneye ihtiyaçları var ve eşin senin iyi olduğunu görmeye , bilmeye ihtiyacı var .. herkes için , hepsinden önce kendin için , hayatın akışına karışmak için iyi olman gerekiyor canım ..
ben kendi adıma güzel dileklerin için teşekkür ederim , Allah en yakın zamanda sana da isteyen herkesle beraber bu heyecanları yaşamayı nasip etsin canım:Saruboceq:

canım hikayeni biliyorum ve çok çok üzülmüştüm okuduğumda da . Allah eşine tez vakitte şifalar versin ve başından eksik etmesin . düşüğün arkası doğum der eskiler inşallah senin de benzer mucizen olur , seviniriz burda hepimiz ....
Allah senin ve eşinin yardımcısı olsun canım :Saruboceq:

yağmurcn ve sena 81 canım ikinizede çok üzüldüm .Ama işte insanoğlunun da kaderi bu. Hepimize ayrı ayrı dertler, Sabrımız sınanıyor. Canlarım güçlü olun, inşallah bütün dertleriniz sıkıntılarınız su gibi akar gider.Hepimizin inşallah. Ayrılığı falan çok fazla da zikretme senacım, eşinin aklınd olmayan şeyi işleme ona zorla. Bizler yuvalarımızı çocuk için kurmadık, bir arada mutlu olmak için bir araya geldik. Amacımız çocuk değilki bu yüzden yuvalar dağılsın. Sen olsan bırakırmıydın ki eşini o da bıraksın????
Güzel haberlerinizi en kısa zamanda alırız inşallah.

gerçekten sağolun.bu siteye girmeye başladığımdan beri sizlerle dertlerimizi seviçlerimizi paylaştığım için kendimi çok daha iyi hissediyorum.açıkçası kimseye anlatamadığım duygularımı burada sizlerle paylaşıyorum.sizlerin beni daha iyi anlayacağınızı biliyorum.herkezin kendi hikayesi var.burdan takip ediyorum ve yaşadıklarınızdan sonra mutlu hamilelik haberlerinizi aldığımda inanın kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum.desteğiniz için teşekkürler.rabbim hepimize sağlık versin.yağmurcan çok geçmiş olsun.

gerçekten sağolun.bu siteye girmeye başladığımdan beri sizlerle dertlerimizi seviçlerimizi paylaştığım için kendimi çok daha iyi hissediyorum.açıkçası kimseye anlatamadığım duygularımı burada sizlerle paylaşıyorum.sizlerin beni daha iyi anlayacağınızı biliyorum.herkezin kendi hikayesi var.burdan takip ediyorum ve yaşadıklarınızdan sonra mutlu hamilelik haberlerinizi aldığımda inanın kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum.desteğiniz için teşekkürler.rabbim hepimize sağlık versin.yağmurcan çok geçmiş olsun.

Bizler diğer kadınlar gibi yattığımız yerde anne olmuyoruz kaydirigubbakcemile3
Ne zorluklar ne badireler atlatıyoruz, maddi manevi savaşlarla nasip olduysa sahip oluyoruz meleklerimize. O yüzden bizler Allah' ın güçlü kullarıyız. Pes etmiyor yola dayanıyoruz. Hayrlısıyla anne olursak inşallah, sapına kadar anne bizler oluruz galiba :lepi:
Şaka bir tarafa güçlü olmak ve isyan etmemek zorundadayız.Ama şu bir gerçekki eşekten düşeni eşekten düşmüş anlıyor sadece. annen kardeşlerin hatta en yakın arkadaşın bile boş.En güzel burada rahatlıyor ve eleştirilmiyor insan. Çünkü aynı acıları yaşıyoruz, aynı korkuları, aynı sıkıntıları,aynı evhamları, aynı acabaları...............Hamile kaldık diye kaçmak yok yanlız iyi günde kötü günde paylaşmaya devam..kaydirigubbakcemile5

arkadasım konu gerçekten önemlı..........bu imtıhan çok zor .......duşenın halını duşen anlar elbette ama sabırdan başka çıkaış da yok ..problem kımde olursa ols zor .ama galıba erkekte olması bızler açısından bıraz daha iyi gelıyo bana kadında olunca erkeke kadın kadar sabırlı değıl ve beklemezde hem kendısı hem ailesı ama kadın için öle değil genelde kadınlar sabradıyo ve beklıyo ..ama erkekler dedığın gıbı hele hele bu konuda çok hasssalar......eşimin gızlı gızlı ağladığını çok farkaedmişimdır.........çok zor............rabbım kımseyı evlatla ımtıhan etmesın.........inş sızlerede benım gıbı bı tane dahı olsa versın..................inş annelığı yaşarsınız şimdi kırkıma gırmek üzereyım.........bır tane daha ols çok istedım ama herşey kısmet .......hıç kendıliğimden hamıle bende kalamadım tedavılerle kalabıldım iki defa kayıp yaşadım üç mıkro vs sızlerı çok iyi anlıyorum rabbım sizlere ve eşlerinize bol sabır versın.......anlayışla ve sabırla ve dua ile aşilıyor bu engel bunun rabbımden gelen bı imtıhan old bılırsek kımse kımseye ezıyet etmez aslında.......butun dunya doktorları bır araya gelse o ol demeden olmuyo herşeyın bı zamanı var........ama bılırmısınız kı sızın bu imtıhana sabrınızın karşılığı da cennettır..........sevgıyle kalın dua ile dostlarrrrrrrrrrrr

arkadasım konu gerçekten önemlı.....butun dunya doktorları bır araya gelse o ol demeden olmuyo herşeyın bı zamanı var........ama bılırmısınız kı sızın bu imtıhana sabrınızın karşılığı da cennettır..........sevgıyle kalın dua ile dostlarrrrrrrrrrrr

anlayşsız erkekler konusunda çok haklısın .. görmesek de duyduklaımız var ,böyle durumlarda kadını eksik gören erkekler ve oların alleleri , kuma getirmeler ve boşanmalarla sonuçlanan evlilikler .. ama şimdiye kadar erkekte sorun olup boşanan kadın olayına rastlamadım .. çünkü kadı her zaman daha yapıcı, özelliklede bu konuda ..
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın , eşlerimizle mutluluğumuz gölgelenmesin , ağız tadımızı hiç br şey bozmasın ve mutluluğumuz miniklerimizin bize katılmalarıyla çoğalsın :Saruboceq:

amın canım............inş anlayış eşler hem erkek hem kadın açısından versın rabbım anlayışlı aile ve hayırlı evlat.............

Back
X