Nilcim yazdıklarını okuduğumda neredeyse her cümlesinde " aaa aynı ben - aaaaa aynı biz dedim " ve çok tanıdık bir hikayeyi okur gibiydim . ben de ilk olumsuz sonucu aldığımızda eşimi nerdeyse ben teselli ettim hep , ben konuştum senin cümlelerin gibi .o zaman tedaviden sonra 500 ytl gibi artı paramız kalmıştı ve o kadar parayla aşılama yapılıyordu , ben de eşime " gelistersen regl olcam nasılsa bir de aşılama yapalım mı ? " demişliğim de var ..bizde de sorun eşimde olduğu için onun yanında belli etmemeye çalışırdım .. arkadaşlarımla , sizler gibi webden tanıştığım kader arkadaşlarımla paylaşır rahatlamaya çalışır , o işten gelmeden atmaya çalışırdım tüm sıkıntımı .. çünkü beni üzgün gördüğünde onun yüzündeki çaresizliği ve kendinden kaynaklandığını bildiği için yaşadığı ezikliği görmek beni daha da mahvedince bir daha onun yanında bu konuları açıp kanatmadım .. birbirimize hep söylediğimiz beraberliğe başladığımızdan beri , sonrasında evlendiğimiz ilk günden beri gayemiz çocuk yapmak değildi . hatta bazı bazı çocuğun yaşayacağımız çoğu şeyi engeleyeceği ya da erteleteceği , belkibiraz da rahatmızı bozacağı için aman aman çocuk sahibi olalım diye de uğraşmamıştık . Herşey öylesine bir kontrolde dr.a " biz aman aman korunmuyoruz yaklaşık 6 aydan fazladır , bir sorun var mıdır acaba " diye sormamla başladı , testler - kontroller derken öğrenince bu durumumuzu yarayı bulmuş ve kaşımış olduk ..
ilk 2 tedavide olumlu yönde beklentilerimiz hayli fazlaydı , 3.sünde ise tavan yapmıştı .. beklentili olsam da süreç pek de kolay geçmemişti ilk 3ünde .. hani yazmışsın ya " Ama oraya başından bile çok inandım ve tedavi sırasında yaşanan o gerginlik ve stresin ilk denememdekinine göre çeyreği bile olmadı, su gibi akmıştı. Eşim bile inanılmaz kolay gidiyor bu sefer hiç gerilmedik farkındamısın deyip duruyordu " , aynı şeyi biz de yaşadık ve aynı şeyleri söyleyip durduk , hoş o süreçte ben ist.da k.validemlerde kalıyordum o izm.de , ama süreç ne zaman geçti , ne zaman yumurtalarım toplandı , transferim oldu derken rügar gibi geldi geçti .. Allaha şükür olumlu sonuç aldık , bunda merkezin ve dr.um Levent beyin katkısı o kadar büyük ki , Allah bir değil binlerce kere razı olsun ondan ve ekibinden .. herkese gözüm kapalı vicadım çooook rahat tavsiye ederim umut tüp bebeği ve sevgili dr.um levent beyi ..
inşallah canım eşinle mutluluğun katbekat artar miniğinizin aranıza katılmasıyla :Saruboceq:
düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler a.s.