Bencil Annemiyim...

Sen artık doktor oldun zaten kuzum :) Valla son dönemlerde kafadan ılac bıle yazdın kendıne :) Benım canım bırsey cekmıyor ama zorla cektırıom canım :) Eşim dun dolaşmış durmus ama çilek bulamamış o da gıdıp çilek recelı almış kremsantı yapms ustne ıcındekı çıleklerı koymus böyle olur mu dedı olmaz dedım yarına burda buyuk bır pazar kuruluyor oraya gıtcem yarına kadar ıdare et recelıyle dedı hehehehe :)

ay valla bu benimkine benzedi bir kere canım çekti benim taze böğürtlen ahududu bulamadı benimki gidip dondurmasını almıştı. ama yiyince hevesim geçti bidahada bişi canım çekmedi ne umduk ne bulduk.. kıyamama ama çok aramıştı

Heheheheh eşimde bugun pazara gıdıp bakacak olmazsa ne yapcak çok merak edıyorum. Çok keyıflı oluyor onun o halını ızlemek. Bu aşerdıgımız seyı yıyemeyınce ne oluyor kı çok merak ettım bak smdı :)

valla herkezin bir değil duyduğum kadarıyla ama bişi olmuyo bende bişi olmadı dedimya dondurmayı yiyince geçti isteyim yediğimde bir kaşıktı herhalde şekerli diye yiyemedim.pek tatlıyla aram yok.hep ekşi yiyorum zaten.

Çileki bulsunda sirada erik var hehehe :) Ama ben eşime dedim zamanında çok çektırırım sana hamılelıgımde herseyı kabul dedı :) Evlenırken nikahta bile şok ettım eşimı memur soru kabul edıyormusun dıye ben de düğünde butun mısafrlerın içinde ciddi bı ıfade ıle baba kabul edeyım mı dedım :) Eşim sok babam dahada şok :) mısafrler kaldı oylece bende ınat ettım ee baba soylesene kabul edeyım mı dedım babam sen bılırsın kızım dedı :) Sonra gülümseyerek evet dıye bağırdım ustune sıra eşime geldı o ne yaptı cemrekara kabul edeyım mı dıye tehtıt etmez mı benı :) mısfrlerımz gülmekten nıkahı ızlemedı :)

aynen doktor oldum vallahi :) kuzum internetten sipatis et bide merkezde boyle herseyi bulunduran manavlar oluyor genelde bulur bulur merak etme kizini yerim senin saglikli olsunda biz her turlu yeriz onu canim agrim var bicak saplaniyor sanki off otlek birsey oldum :)

Aslında normal de de canımız hep cekıyor bırseyler sadce hamılelıkte hassas oldgmuz ıcın ustumuze düşüyorlar gecen sene kışın seftalı dıyıp durdum kımse aramadı bıle smdı bebış var ya hehehe bende kullanıyom onu :)

haha cook guldum :) cektir kuzum cocukta cocuk al iste oldu cektir keyfini cikar biz hakettik bukadarini azmi uzulduk bekledik sabretneyi ogrendik zor kavustuk olacak okadar :)

yazmayinn yahuu canimiz cekecekkk bu bebislerdend3 koymak nasp oldu:)

ayy bu kötü olmuş ...ben kızardım valla bebek için alıyosun benim için almadın diye hahahahah

Benımde ağrım oluyor ara ara kuzum uzun surmuyorsa sorun yok ve tabı Allah korusun kanaman yoksa takma kafana

haha cook guldum :) cektir kuzum cocukta cocuk al iste oldu cektir keyfini cikar biz hakettik bukadarini azmi uzulduk bekledik sabretneyi ogrendik zor kavustuk olacak okadar :)

Olcak artık kuzum yok oyle ben hep sola yatarken o yatakta donup durcak. Azıcık tadını çıkaralım dımı ama kuzum :)
yazmayinn yahuu canimiz cekecekkk bu bebislerdend3 koymak nasp oldu:)
Kuzum hıç cekmesın canın çiçek satan sıtelere gir hatta burdan adını demeyım ıstersen cepten yazarım orda var meyvlerden cıcekler aralarında çilek falan da var :) Şaka gıbı ama gerçek hamiş olduk :)

ayy bu kötü olmuş ...ben kızardım valla bebek için alıyosun benim için almadın diye hahahahah
Yaa gorun işte neler cektırdı bana bu adam hakkım dımı sımdı onu koşturtmak :)

aynen işte bizde ondan bulamıyoruz diye dert yanıyoruz ahhahah
Heee mesjlar yenı dustu ekranıma anladım smdı :)

kuzum birsey kacitmadin :) eveet biliyorum girdum ama cekmiyo galiba canim :) saka gibi valla hamis olduk allahtan islerde yogun degil canim yoksa cok zor gecerdi ofistekilerde duymasin istiyorum yaa bide simdiden duyulursa 8 ay nasil gecer gec duysunlar agrim arasira bide akintim var kahve tonlarinda kanama olmasin ya zaten dua ediyom.hep zaten tutunsun.diyee

İçini ferah tut sen kuzum mucadelecı bebiş bızımkıler oyle hemen pes etmezler :) Ben işlerim yoğun ama stajyer aldık bı tane tam zamanında geldı butun ayak işlerini yıktım kızın ustune valla. Ya dedım temızlık yapıcan butun gun yada adam gbı benı dınleyeceksn işi öğrencen sana iş yaptrcam kız da akıllı gbı smdılık kıvırıo. Kuzum sen progestrn kullanıyrdun dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…