bencil koca

ben öyle birşey demedim anneme o anlamda sordum dedim
aldatmanın tarifini açıklamamı neden istiyorsunuz konu bu mu yani ? :47:

Babanızdan önce yargılamanız gereken sevgiliniz varken,babanıza atıp tutmanız garip geldiği için sizce aldatmanın tam olarak ne olduğunu öğrenmek istedim...

Babanızdan önce yargılamanız gereken sevgiliniz varken,babanıza atıp tutmanız garip geldiği için sizce aldatmanın tam olarak ne olduğunu öğrenmek istedim...

babama atıp tutmuyorum siz bana atıp tutuyorsunuz
sevgilimi yargılamadığım nerden çıkıyor...amacınız ne gerginlik yaratmak mı..ben burda size sevgilim şöyle böyle diye sormadım ki onun yeri başka zaten

ben burda sevgilim şunu yaptı bunu yaptı mı dedim, nerelere saptırdınız konuyu bin defa yazıyorum o konu başka istiyosunuz gidin oraya yazın ama sırf amaç üstünlük göstermeye çalışmak heralde yok aldatmak nedirmişmiş sanki herkese göre aldatmak bir
kimine göre bakmak bile aldatmaktır kimine göre tek gecelik diye aldatmamaktır..yani çocuk mu var karşınınızda aldatma şu mu bu mu durduk yere eğitim vermeye çalışıyosunuz..bu konuyla o konunun ilgisi yok diyorum..ANLAYABİLENE

babama atıp tutmuyorum siz bana atıp tutuyorsunuz
sevgilimi yargılamadığım nerden çıkıyor...amacınız ne gerginlik yaratmak mı..ben burda size sevgilim şöyle böyle diye sormadım ki onun yeri başka zaten

Neden gerildiniz :31::31::31: Ben fikrinizi öğrenmek istedim geldiğimiz nokta :50::50::50:...

ayy kızlar bu anlattığınız adam tipinin tam tersi bi kocam var. habire benle vakit gecirmek, dolaşmak, eğlenmek, tv seyretmek falan istiyor. ben de işten gelince cok yoruluyorum. onun kadar enerjik değilim. tam tersi bir durum var evimizde :) kocam burda olsa benim de karım aynı böyle derdi :):):):1:

ayy kızlar bu anlattığınız adam tipinin tam tersi bi kocam var. habire benle vakit gecirmek, dolaşmak, eğlenmek, tv seyretmek falan istiyor. ben de işten gelince cok yoruluyorum. onun kadar enerjik değilim. tam tersi bir durum var evimizde :) kocam burda olsa benim de karım aynı böyle derdi :):):):1:

bende evlenince böyle olmak isterim
konumu saptırmadan yorum yaptığınz için teşekkürler :17:

hatırlıyorum merak etmeyin ama bundan önceki konuma bakabilirsiniz eğer o konuyla ilgileniyorsanız
bunun onla bir ilgisi yok kendi ailem üzerinden sordum çünkü
sevgilimle illa evleneceğim diye bişey de yok ki

Yoo eski konu ya da şahıslarla ilgilenmiyorum ki ben..

Annenize şaşırıp ne rahat kadın ya dediğiniz için örnek verdim sadece..

Siz sevgilinizi bile affetmişken, anneniz henüz ortada bir sebep bile yokken kaç yıllık eşini boşarım dememesi size ilginç gelmemeli dedim, derim.

Ama iş başa düşünce olay değişiyor dimi.. :3:

Yoksa inanmak istediklerinize inanmakta özgürsünüz elbette..

yani beni babama atıp tutmakla suçluyorsunuz..başka konuyu buraya taşıyosunuz dalga geçer gibi üstüne neden gerildiniz diyorsunuz :24: :24: :24:

O halde atıp tutmak kavramından başlayalım biz size anlatmaya...Birbirinizle çeliştiğiniz için önceki konunuzu taşıdık buraya...Bence irdelemeye kendi hayatınızdan başlayın...Annenize aldatılsan ne yaparsın diye sormaktansa, sevgilimin davranışını kabul etmekle doğru mu yaptım gibi sorularla meşgul olun.:34::34::34:

Yoo eski konu ya da şahıslarla ilgilenmiyorum ki ben..

Annenize şaşırıp ne rahat kadın ya dediğiniz için örnek verdim sadece..

Siz sevgilinizi bile affetmişken, anneniz henüz ortada bir sebep bile yokken kaç yıllık eşini boşarım dememesi size ilginç gelmemeli dedim, derim.

Ama iş başa düşünce olay değişiyor dimi.. :3:

Yoksa inanmak istediklerinize inanmakta özgürsünüz elbette..

ya ama şunu anlatmaya çalışıyorum ben burda arkadaşlardan yardım aldım, kendi arkadaşlarımdan da kimse başıma geleni aldatılmak olarak düşünmedi o yüzden rahatladım yoksa gözüm kapalı inandığımdan değil

O halde atıp tutmak kavramından başlayalım biz size anlatmaya...Birbirinizle çeliştiğiniz için önceki konunuzu taşıdık buraya...Bence irdelemeye kendi hayatınızdan başlayın...Annenize aldatılsan ne yaparsın diye sormaktansa, sevgilimin davranışını kabul etmekle doğru mu yaptım gibi sorularla meşgul olun.:34::34::34:

hangi sorunla meşgul olacağımı size mi soracağım..haddinizi bilin

bende evlenince böyle olmak isterim
konumu saptırmadan yorum yaptığınz için teşekkürler :17:

ay bırakın aldatma işini. inanın herkes hata yapıyor. o hatayı bi biz yapmıyoruz ama neyse :31: inşallah hayalindeki gibi bi evliliğin olur canım ;) ben de hem evliliğe hem çalışmaya alışamadım tam. yavaş yavaş enerjimi topluyorum, alışıyorum. eşime gecelere kadar gezelim 2 saatlik uykuyla işe gidelim desem hayır demez yaa. :1:

hangi sorunla meşgul olacağımı size mi soracağım..haddinizi bilin

Bakın gene gerildiniz :50::50::50:

İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak her zaman daha kolay gelmiştir insanlara... Doğru yoldasınız devam...Duymak istediğiniz buydu sanırım...

ay bırakın aldatma işini. inanın herkes hata yapıyor. o hatayı bi biz yapmıyoruz ama neyse :31: inşallah hayalindeki gibi bi evliliğin olur canım ;) ben de hem evliliğe hem çalışmaya alışamadım tam. yavaş yavaş enerjimi topluyorum, alışıyorum. eşime gecelere kadar gezelim 2 saatlik uykuyla işe gidelim desem hayır demez yaa. :1:

inşallah canm çok sağol, bende tam öyle istiyorum işte eşimle hep gezmek istiyorum size maşallah :nazar: :nazar:

Bakın gene gerildiniz :50::50::50:

İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak her zaman daha kolay gelmiştir insanlara... Doğru yoldasınız devam...Duymak istediğiniz buydu sanırım...

hanımefendi saygı çerçevesinde son kez söylüyorum benim neyin derdine düşeceğim sizi ilgilendirmez böyle saçma bişey olabilir mi yaaa
madem o kadar meraklısınız gidin o konuya yazın burda konu farklı çünkü bu sefer anlatabilmiş olmak dileğiyle.

ya ama şunu anlatmaya çalışıyorum ben burda arkadaşlardan yardım aldım, kendi arkadaşlarımdan da kimse başıma geleni aldatılmak olarak düşünmedi o yüzden rahatladım yoksa gözüm kapalı inandığımdan değil

Anlıyorum ben zaten neden ayrılmadın demiyorum ki

İş başa düşünce o kadar kolay olmuyor demek ki diyorum

Annenizi eleştirdiğiniz için yazdım bunu sadece

Eski konunuzu burda açmak bana ne kazandırır ki yoksa, ben öyle bir konunuz bile olduğunu bilmiyordum.

Elmayra konusunda siz nasıl benzer bir şey yaşadım deyip yazdıysanız, bende annenize kızdığınız şeye benzettiğimden ötürü örnek verdim

Ne Kronikdeli ne de ben sizi tanımıyoruz ki bahsettiğiniz gibi eski konuları sunup sizi faka bastırmak gibi bir misyonumuz olsun. Tatsız birşey olduğunu hatırlayıp gerildiniz belki de bilemiyorum ama ne size ne de forumdan herhangi birine düşmanlık besleyecek yapıda biri değilim.

Sizin de annenizin de hakkınızda hayırlısını dilerim :3:

Anlıyorum ben zaten neden ayrılmadın demiyorum ki

İş başa düşünce o kadar kolay olmuyor demek ki diyorum

Annenizi eleştirdiğiniz için yazdım bunu sadece

Eski konunuzu burda açmak bana ne kazandırır ki yoksa, ben öyle bir konunuz bile olduğunu bilmiyordum.

Elmayra konusunda siz nasıl benzer bir şey yaşadım deyip yazdıysanız, bende annenize kızdığınız şeye benzettiğimden ötürü örnek verdim

Ne Kronikdeli ne de ben sizi tanımıyoruz ki bahsettiğiniz gibi eski konuları sunup sizi faka bastırmak gibi bir misyonumuz olsun. Tatsız birşey olduğunu hatırlayıp gerildiniz belki de bilemiyorum ama ne size ne de forumdan herhangi birine düşmanlık besleyecek yapıda biri değilim.

Sizin de annenizin de hakkınızda hayırlısını dilerim :3:

neyse sağolun hayırlısını dilediğiniz için
annemin başına öyle bir olay gelmedi henüz Allah korusunda zaten, ama olmamış bişey üzerine konuştuk olsa belkide daha farklı olurdum yani hiçbirşey yaşanmadan tahmn edilemiyor.Allahta kimseye yaşatmasın

evet bu '' zararsız '' ama aynı zamanda da '' yararsız '' eş tipleri bolca mevcut bu iklim şartlarında:34:

Bolcadan arta kalan azca bir kısımda var tabiii;

mesela biz şuanda sabahın köründe işe gidicek iki salak(!) hala mısır yiyip çay içiyoruz.eşim ps3 de oyun oynuyor ben ona taktik veriyorum.ben burda yorum yazıyorum o yazdıklarımla dalga geçiyor.

Ayrı geçirilen zaman ve paylaşılan zamanların dengesini kurmak önemli.ne iç içe vıcık vıcık,ne bir evde iki yabancı.

Gözün korkmasın evlilik hattı zatında iyi bişey iki iyi insan varsa ucunda.

bende şöyle geziniyordum
ama benı güldürdün allahta senı güldürsün çok komık geldi::1::1::1::1:

Bir zaman sonra evlilikte monotonlasir, muhim olan hala sohbet ediyor olabilmek hala birbirine baktiginda mutlu olmak…

Tabiiki 30 senelik evli ciftlerin hala birbirine asik oldugunu dusunemiyorum, ama sevgi sefkat merhamet hepsinden gerekli…

Bir insanin kafa yapisina bagli nasil olacagi, ama sunuda unutmamak gerekirki insanlar zamanla degisiyor…hic yapmaz dedigimiz kisi o yapmaz dedigimizi yapabiliyor bir zaman sonra.

Bende eve gidince pestilim cikmis bir vaziyette koltuga yayilip kaliyorum…birak kocamla ilgilenmeyi kendimle ilgilenecek vakti bulamiyorum…insaAllah kocamda benim hakkimda boyle dusunmuyordur :1:

Benim esimi tarif etmissin. O da evin icinde ruh gibi dolasir. Isten geldiginde yemegini yer, ya tvnin karsisina ya da pc nin karsisina gecer. Ne sohbet var ne ilgi.
Bende kendimi avutacak birseyler bulmaya calisirim oturup ondan veremedigi seyleri dilenmek yerine.
Bence annen de babandan zamaninda beklemistir bazi seyleri ama ne yapsin umudunu kesiyor insan belli bir sure sonra.
Erkekler neden düşünmezler acaba; kadınların da erkeklerden bekletileri olur diye?
Bu beklentiler her zaman dile getirilmesi mi lazım?
İş ve yorgunluğun bahane olduğunu düşünüyorum.

Back
X