Bencil kocam

unforgetable

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
101
2
0
İngiltere
Dun esimle sohbet sirasinda ben senden once olmek isterim dedim. Daha sebebini bile sormadan aman aman ben senden once oleyim dedi. Sen olursen ne bana kimse katlanir ne de ben bir baskasinin kahrini cekebilirim dedi😞
Ne kadar bencilsin dedim icimden hep kendini dusunuyor her konuda. Insan demez mi ben sensiz ne yaparim yokluguna nasil dayanirim diye...
Ah ah yoklugum bir sey ifade etmeyecekse varligimin da bir hizmetciden baska bir degeri yokmus demek😞

İnsan sevdiğinin ölümünü görmek istemez ki aslında bu da bir bencillik.biz görmücez ama arkamızda kalan ne olucak :)
eşin de sana takılmış bence.

İnsan belli senler birlikde yaşayınca ve onu kaybedince başkasına başka düzene alışması zor oluyo..
Kadın heryere sığıp kendini idare edebiliyo fakat erkek öyle değil..
Kendini sığıntı gibi hissediyo netice de kendi işini kendi halledemiyo..
Neden? eşinize yaptıklarınızı hizmetçilik olarak görüyorsunuz ki..
Ben seve seve yapıyorum sevdiği yemekleri sevdiği giysilerini yıkıyorum ütülüyorum..
söylenmiyorum eşyalarını toplarken..
Sevgiyle yapılan herşey mutluluk veriyo..
Kadının önce ölmesi erkeğin boşluğa düşmesine sebebiyet verir bunu dillendirmeye çalışmış..

Son düzenleme:
Bencil değilde her erkek gibi tek yönlü düşünmüş :)
Sizin beklediğiniz cevabı vermemesi o an aklına ''yalnız ne yaparım'' sorusunu düşünmekten başka birşey getirmemiştir. Hayatın keyfine bakıp ölüm gibi sıkıntılı konuları açmak yerine eşinize sarılıp varlığının kıymetini bilirseniz cok daha mutlu bir hayat sizi bekler.

alınma ama bence çok gereksiz bir muhabbet olmuş neden bu konuşmayı yapma gereği hissettiniz ki:26:
konuna gelince erkekler eşlerine takılmayı severler bence kocan da sana takılmış aslında diğer taraftan seni övmüş de bana senden başkası katlanamaz diye
hemen olumsuz düşünme canını sıkma:31:

"ben senden önce öleyim" lafının cevabı başka ne olabilir ki?
hiçbir şey söylemeyip sessiz kalsa daha mı iyiydi? (içinden bir sonraki evliliğini geçiriyor diye düşünürdün.bunları önlemek istemiş o kadar:)

Aman şaka yapmıştır yani sadece bu şakası üstüne mi bencil olduğu kanısına vardın?
Ben de eşime derim "ben kocasız naaparım aman ölme" falan diye bencil miyim şimdi ben de :27:

Dun esimle sohbet sirasinda ben senden once olmek isterim dedim. Daha sebebini bile sormadan aman aman ben senden once oleyim dedi. Sen olursen ne bana kimse katlanir ne de ben bir baskasinin kahrini cekebilirim dedi
Ne kadar bencilsin dedim icimden hep kendini dusunuyor her konuda. Insan demez mi ben sensiz ne yaparim yokluguna nasil dayanirim diye...
Ah ah yoklugum bir sey ifade etmeyecekse varligimin da bir hizmetciden baska bir degeri yokmus demek

siz ne düşünerek eşinize (ben senden önce ölmek isterim)dediniz ?

1:allah korusun eşinize birşey olursa acısına dayanamazsınız, çok acılar çekersiniz
2:yanlız yaşama düşüncesi bile korkunç
3:başka birini bulmak o na alışmak çok çok zor ,vs vs

mantıklı düşünürsek,yukarıda yazdığım hayali cevapların hepsi bencillikten ileri geliyor,
eşimizden, sevgilimizden,çocuğumuzdan yada çok sevdiğimiz birinden ayrılmamız söz konusu olunca ,aklımıza ilk şu soru gelir
:ben onsuz ne yaparım ? nasıl yaşarım ?
bu bencillik değil de nedir..
evet insanoğlu çok bencildir

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu kadar ayrıntıya takılmayın ..
Şaka yapmıştır.
Her lafa alınganlık gösterip küsersek iletişimimiz kopar eşimizle.
Aynı evin içinde iki yabancı olur çıkarız.

ne duymayı düşünerek yaptınız ki bu konuşmayı:44:

Bence eşiniz bencil değil, ama siz fazla alıngansınız galiba.
Abartmışsınız, eşinizin o lafından hizmetçisi olduğunuz kanısına varmışsınız hemen.

Son düzenleme:
Dun esimle sohbet sirasinda ben senden once olmek isterim dedim. Daha sebebini bile sormadan aman aman ben senden once oleyim dedi. Sen olursen ne bana kimse katlanir ne de ben bir baskasinin kahrini cekebilirim dedi
Ah ah yoklugum bir sey ifade etmeyecekse varligimin da bir hizmetciden baska bir degeri yokmus demek

bence kötü bişey yok. alınganlık yapmışsınız..
bana kimse katlanmaz demekle güzel bişey söylemiş.. nevarki bunda:53:

unforgetable

Aynı şeyi bende sormuştum diyelim ki bana bişey oldu napardın evlenirmiydin diye eşimde yok evlenmezdim dedi önce sonrada biraz zaman geçince evlenirdim belki demesin miiii :27::27: Sinir oldum aklıma onun evlendiği falan geliyor 1 hafta aklımdan çıkmamıştı dedimkiii eğer evlenirsen sizi rahat bırakmam rüyalarına girerim hortlarım vs vs kıskançlıktan sinirden deliye dönmüştüm pek takılmamak lazımmm gülüp geçince dahada sinir oluyorlar çünkü:1:

bu arada benimki de diyorki bi daha o kadar masraf yapamam:)) o kadar altın var alır takarsın eşyalar da var tutarsın bi ev girersiniz diyorum. evlenmem de birlikte yaşarım, ölme olum sende diyor gülüşüyoruz.. siz bizim konuşmamızı yapsanız napardınız ne düşünürdünüz acaba:1::1:
biz baya aşmışız artık espri bilem yapıyoruz:1::1::ssz::ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X