- 30 Kasım 2015
- 179
- 43
- 18
- Konu Sahibi Hellokity10
-
normal de kiskanç biri değilim.birbirlerini gercekten sevseler zerre kiskanmam.bana inat hepsi.
Arkadas hoslanmiyor degil.gayette iyi anllasiyor.benim sinir oldugumu anlayonca daha iyi anlasiyor.ev arkadasima guvenmiyorum o konuda.Evinize geliyor ama size değil arkadaşınıza haber veriyor,nasıl bir karakter!
Ev arkadaşınıza söyleyin, mesafeyi koysun, ne yani.. Hadi sizin kuzeniniz ama onun hiçbişeyi değil. Kestirin aradaki muhabbeti, zaten arkadaş da hoşlanmıyomuş.. Gerek yok yani.. Başınızı ağrıtmaya değmez
Hmm o kısmı yanlış anlamışım..Arkadas hoslanmiyor degil.gayette iyi anllasiyor.benim sinir oldugumu anlayonca daha iyi anlasiyor.ev arkadasima guvenmiyorum o konuda.
Arkadas hoslanmiyor degil.gayette iyi anllasiyor.benim sinir oldugumu anlayonca daha iyi anlasiyor.ev arkadasima guvenmiyorum o konuda.
Oyle olacak galibaKuzenini hayatından çıkar ve ev arkadaşını da değiştir onu da sil.
Al sana çözüm.
Aynen oyle.cok haklisinizAkraba diye ilişkimi kesemiyorum demişsin ya sen ahanda orda yanlış yapıyorsun.
Kural 1 : Atalari dinle akraba ile gez dolas alisveris yapma demişler. Bu devirde akraba ile konusma bile ne kadar uzak o kadar iyi.
Insanin basina ne gelirse en yakinindan gelir. Oyle bir sey oluyor ki 7 kat yabanci bir kuzen yigen teyze haladan bin kat vefali cikiyor.
Sen sen ol akraba kavramini çıkar hayatindan.
Ilk zamanlben olsam hic sallamam. o kim oluyor ki ; beni masasına oturtmuyor. o anda ve ondan sonra benim evime giremezdi. ne dicekti kime şikayet edecekti. onunla ilgilenecek vaktim yok derdin olur biterdi, amcana filan şikayet etse. ben olsam onu da sallamazdım da gerçi.
gözünü aç artık. ben kendimi savunamıyorum, konuşamıyorum vs demekle olmaz. eski nişanlın hakkında konuşmasına sen musaade ediyorsun konuşuyor. ver iki kere ağzının payını, bi daha yaparsa yine kızarsın.
bugün ev arkadaşını elinden alır, nişanlına konuşur acını deşer, yarın dah neler neler..her koşulda tavizkar olmanın iyi bişey olduğunu kim öğretti size.???
onun yaptığı doğru degil ama seninki de hiç ama hiç doğru değil....
benimde var başımda bir tane. engelledim :) en son telefondan, bakalım ne zaman mevzu yapacak bunu ağzına.
Ev arkadasimin iki aya sonra tayino cikiyor zaten.Bunlar ne ya düşman başına .. Yahu akraba bide bişey yapmamissin iyilik etmissin karsiligina bak nankör insanlar. Ev arkadasinin zoru neymis?? İmkaniniz varsa gidin ayrı bi eve tek basiniza yani simdilik sonra baska bi ev arkadasi bulursunuz zaten en azindan onlarda sen olmayınca iyice yerler birbirlerini bu sefer. O tip insanlar ne kadar katlanabilirler sanki birbirlerine.
Haklisiniz hata bende.masa olayindan sonra resmiyeti koymam gerwkiyordu.ama istesende olmuyor.cunku o kadar yuzsuz ki.hic umrunda degilmis gibi davraniyor.hic bose olmamais gobi.ben olsam hic sallamam. o kim oluyor ki ; beni masasına oturtmuyor. o anda ve ondan sonra benim evime giremezdi. ne dicekti kime şikayet edecekti. onunla ilgilenecek vaktim yok derdin olur biterdi, amcana filan şikayet etse. ben olsam onu da sallamazdım da gerçi.
gözünü aç artık. ben kendimi savunamıyorum, konuşamıyorum vs demekle olmaz. eski nişanlın hakkında konuşmasına sen musaade ediyorsun konuşuyor. ver iki kere ağzının payını, bi daha yaparsa yine kızarsın.
bugün ev arkadaşını elinden alır, nişanlına konuşur acını deşer, yarın dah neler neler..her koşulda tavizkar olmanın iyi bişey olduğunu kim öğretti size.???
onun yaptığı doğru degil ama seninki de hiç ama hiç doğru değil....
benimde var başımda bir tane. engelledim :) en son telefondan, bakalım ne zaman mevzu yapacak bunu ağzına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?