Bencillik bu ama elimde degil

İyide olsa kötüde olsa onun ailesi, üstelik 1,5 yıldır görmemiş onları. Bence ikiniz bir tatil yapın 1 hafta biryerlerde oda sonra ailesiyle geçirsin kalan zamanını. Ben sizi pek haklı bulmadım düşüncelerinizde.

doldurabilirler..ayrica cok para harcatirlar..tecrubeyle sabittir canim
bana kalirsa esler birlikte gitmeli..ama sende iki hafta izin al ne yapip et..iki hafta birlikte gidip gelin.1 hafta gercekten cok az esin acisindan..en azindan basinda olursun esinin..madem bu kadar dusmansa kv..

Eşini ikna etmeye çalış en azından iznin 1 Haftasını seninle geçirsin

ay çok fenasınız

Ailesiyle 1.5 yıl görüşmediğini hesaba katarsak aslında gidip kalmak adamın hakkı. Hadi siz gidemediniz, ailesi de mi hiç gelmedi? Yani 1.5 yil hic mi gorusmediler?
Ama diger yandan, eger gerçekten yılda sadece 1 hafta izniniz varsa, eşinizi 2 hafta turkiyeye gonderin, son 1 haftasinda beraber tatil yapın. Yıllık tek iznimi kv geçirmem ben asla.. Oğludur, hakkidir, gitsin 2 hafta görsün, seni görmek zorunda değiller. Senin izninin olduğu hafta esinle beraber tatile çıkın. Yani ben olsam böyle yapardım

Haklı mısın bilmem ama ailesi konusunda birşey söylememekle en iyisini yapıyorsun çünkü uzaktalar ya ne yaparlarsa ne sorun çıkarırsa çıkarsınlar aile tatlı gelir herzaman aiken sana şöyle yapar böyle sıkar felan dememek en iyisi

Siz bir hafta izninizde beraber tatile gidin o da geri kalan 2 haftada ailesi ile geçirsin
böylece tatliniz daha iyi geçer
öyle olmuyor mu

anladım da doldururlar bilirim o zaman o gitsin 2 hafta sizin izniniz iptal oluversin birden

sonradan izni alabildim dersiniz o 1 haftayı da tatil yaparsınız birlikte hem de o da sıkılmış olur ailesinden. ama yine de doldururlar bence. çok sağlam iletişimde kalmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…