[/B]
Neden sana düsmüyor?
Yani böyle bir zihniyeti anlayamiyorum ben arkadasim acikcasi.
Cocuklari var, Onlar düsünsün, onlar varken bana düsmez......tamamda neden??benneyaptımki
Iylik yapmanin, bir insana yardimda bulunmanin sirasimi var?
Evet cocuklari var o insanlarin ama vicdansizlar, düsüncesizler, merhametsizler.....ehhhh onlar öyle diye bendemi öyle olayim....?
Ne insanlar var coluk cocugundan terk edilmis, 40 yillik yabanci dedikleri kolu komsularinin verdikleri ile karnini doyuruyorlar? Herkez senin gibi bana düsmez benden önce cocuklarina düser diye düsünürse Nerde kaldi insanlik diye yakinmaya hic gerek yok öyle degilmi?
Insanoglu böyle iste, faydasi olacagi yerde benden önce ona buna düser diye cikar isin icinden, ama faydalanacagi zaman ehh hani bana der!!
Yanlis anlama canim bunu genel anlamda söyledim senin icin degil!
Lakin bana göre böyle bir zihniyetle burda bencil diye kast ettigin insanlarla seninde aranda hicbir fark olmaz.
Kaynanan ve kaynatan nasil o insanlarin orda sogukta yatmasina göz yumuyorsa ayni sekilde sen ve esinde buna göz yumuyorsunuz!
Evet, 4 aylik bir bebegin bakimi zor, is yapmaya yemek yapmaya zor vakit bulamiyor insan. Fakat her ne olursa olsun, iki tas corba bir tencere makarna yapacak kadar zamanin vardir diye düsünüyorum!
Haftada bir gidip evlerini biraz derleyip toplasan, iki makine camasir yikasan, yaptigin veya hazir aldigniz yemeklerden onlarda iki tabak götürsen, birde o sogua bir care bulsaniz esinle beraber hem Allah katinda, hem esinin gözünde ne kadar yücelirsin biliyormusun?
Ha birde Kaynanandan kurtulmus olursun bu arada.