• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bencillik mi yaptığım?

Bilgisayarınızdan modeme kimlerin bağlantı kurduğunu görebilirsiniz. Zaten birkaç tel ve bilgisayar bağlı olduğu zaman hızınız düşer.
Modemin şifresini değiştirin. Kullanmadığınız zaman kapatın. Eğer aktif olarak kullanıyorsa size sorar. Sadece biz kullanacağımız için kotalı aldık dersiniz.

"Ortak malı köpek bile yememiş"
Derler bizim burda. İyi ki ortak almamışsınız, en güzeli.
Hadi kıramamış vermişsiniz şifreyi ama şimdi değiştirin, hiç de utanmayın, insanlar kullanmayı seviyo birilerini, bilemem belki bi kereliktir. Ama olsun siz değiştirin.

Bir kere benim komşum istedi kızının ödevi için. Ama sonra kendisi, şifrenizi değiştirin, içim rahat etmez dedi.. İyi komşudur :KK54:

Kaç kişinin bağlı olduğu nasıl görülüyor?
Ya ayarlarından bakıyordu kardeşim, şuan burda değil soramıyorum ama sanırım netten de bulabilirsiniz nasıl bakıldığını.

Hatta bağlanan telefon mudur bilgisayar mıdır hepsi çıkıyor cihaz isimleriyle, kaç kişi şuan bağlı falan.

Edit:google da yazarsanız internetime bağlananları nasıl görebilirim diye, forum sitelerinde anlatılmış, başarılı da olmuş şimdi baktım

Tabii ki bencillik değil bu.. Sizin tekliflerinizi kabul etmemişler, 5 dakikalık işim var deseler ben şifreyi vermezdim şahsen..
Kimseye güven olmaz, aman nereden haberleri olacak diye kullanırlar..
Şifreyi mutlaka değiştirin bence..

Yaptiginiz sey bencillik degil, internet size ait kimseye sifreyi vermeyin, sonucta opucukle baglanmiyor o internet para oduyorsunuz. Komsunuz da gitsin baglatsin kendisine bir internet olsun bitsin, ortak is yapmayin

Back
X