Bencillik mi ?

Sizce ne yapmalıyım?

• Kesmelisin .

OY: 6 54,5%
  • 2 yaşına kadar emmeye devam etmeli.

OY: 5 45,5%

• Ankete Katılan
    11

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar lisans mezunuyum sayısalcıyım ,bu yıl tekrar çalışmadan sınava girdim şansımı denemek için ve 80.000 sıralama ile yerleştim iyi bir bölüm .
Ama okula gidemiyorum ,çalışamıyorum kendimi erteliyorum .
Maddi açıdan da zorluyor bizi artık çalışmam gerekiyor ama küçük kızım(1yaşında ) çok huysuz gece sürekli emmek istiyor uyumuyor , emerek uyumaya alıştığı için normal sallayarak uyutamıyorum , bir çok yol denedim olmuyor .
20 gündür gündüzleri emzirmiyorum geceleri emiyor .
Yinede uyutamıyoruz .KV bakıcak ben baş edemiyorum kadın nasıl bakar bilemiyorum .
Bugün artık karar verdim memeden kesicem , böyle olmuyor işe başlarsan ona ve kendime daha iyi bir hayat Suna bilirim .
Kesmesem bile işe başlamak zorundayım bu kez o yıpranacak ,çünkü ağlıyor uyumuyor .
Sizce ne yapmalıyım lütfen akıl verin ,çünkü bende kalmadı vicdan ve aklım arasında sıkışıp kaldım .

Kesip kesmemek size kalmış orasına bir şey diyemem ama gece beslenmeleri bitince uykuları düzene giriyor. Sırf meme emmek için gece uyanıyorlar.

Evet biliyorum sürekli emiyor ,buda hem midesini rahatsız ediyor ,hem uykusunu etkiliyor gelişimi de geriledi bu yüzden çok zayıf.
Mata Hari Mata Hari

Önce geceden kesseniz daha iyi olur
Uykusu düzene girince gündüz kesmeniz daha kolay olur ;)

Kadinlara boyle hissettiren baskidan nefret ediyorum. Evet her bebek anne sutunu hak ediyor. Ama kadinda ne sebeple olursa olsun emzirmek istemiyorsa vicdan azabi duymamali. Ama malesef duyoruz, neden? Cunku anne sutu. Bizim toplumda anne sutu almayan cocuklara nedense bi eksik gozuyle bakiyorlar. Ne alakaysa. Cocugun 1 yasina kadar emmis zaten. Hem anne sutu 8-10 aydan sonra besleyiciligini yitirdigi yonunde bir suru arastirma var. Cocugunun geleceği icin bir karar vereceksen ve bu karar sonucu kesmen gerekiyorsa 1 yasindan sonra hic dusunme derim.

Gece kesicem diyorum ama o kadar çok uyanıyor ki pess ediyorum hemen kesin kararlı olup bu gece başlamalıyım attık .

Kadinlara boyle hissettiren baskidan nefret ediyorum. Evet her bebek anne sutunu hak ediyor. Ama kadinda ne sebeple olursa olsun emzirmek istemiyorsa vicdan azabi duymamali. Ama malesef duyoruz, neden? Cunku anne sutu. Bizim toplumda anne sutu almayan cocuklara nedense bi eksik gozuyle bakiyorlar. Ne alakaysa. Cocugun 1 yasina kadar emmis zaten. Hem anne sutu 8-10 aydan sonra besleyiciligini yitirdigi yonunde bir suru arastirma var. Cocugunun geleceği icin bir karar vereceksen ve bu karar sonucu kesmen gerekiyorsa 1 yasindan sonra hic dusunme derim.
Çok teşekkür ederim böyle bir yoruma ihtiyacım vardı :KK37::KK30:

Anne sütünün 1 yaşından sonra besin değerinin eskisi gibi olmadığını okumuştum.
1 yıl almış zaten , içiniz ferah olsun.
Ben de yaşının dolması bekliyorum.

Anne sütünün 1 yaşından sonra besin değerinin eskisi gibi olmadığını okumuştum.
1 yıl almış zaten , içiniz ferah olsun.
Ben de yaşının dolması bekliyorum.
Sizin bebeğiniz demi benim kızım gibi ?

Sizin bebeğiniz demi benim kızım gibi ?
Evet , sıklıkla uyanır ve son 1 aydır çok kötü isiriyor göğüs uçlarım kanadı hep.
Bir çocuğum daha var benim gece uyuyamayinca gündüz zombi gibi oluyorum , ona da vakit ayırmam gerekiyo.

Siz onun annesisiniz , en iyisini siz bilirsiniz.

Evet , sıklıkla uyanır ve son 1 aydır çok kötü isiriyor göğüs uçlarım kanadı hep.
Bir çocuğum daha var benim gece uyuyamayinca gündüz zombi gibi oluyorum , ona da vakit ayırmam gerekiyo.

Siz onun annesisiniz , en iyisini siz bilirsiniz.
Benimde aynı 2,5yaşında bir kızım daha var ,küçük fırsat vermiyor onunla da ilgileniyim.
Allah kolaylık versin ikimizede:eğlence:

Gündüz emmediği için geceyle tamamlamak istiyordur. Diş çıkarıyorsa memeyi bırakmak için çok yanlış bir zaman, onuda belirteyim. Ayrıca ister emzirin ister emzirmeyin ama memeden ayrılan bebeğe ilgiyi 1ken 5 göstermeniz gerekiyor. Kayınvalideye bırakıp nasıl bakarsan bak demek çok yanlış.

Gündüz emmediği için geceyle tamamlamak istiyordur. Diş çıkarıyorsa memeyi bırakmak için çok yanlış bir zaman, onuda belirteyim. Ayrıca ister emzirin ister emzirmeyin ama memeden ayrılan bebeğe ilgiyi 1ken 5 göstermeniz gerekiyor. Kayınvalideye bırakıp nasıl bakarsan bak demek çok yanlış.
Neden 1 iken 5 ?
Aydınlatır misiniz ?

Öyle deseydim emmeyi kesmezdim ben yanında iken emer dururdu KV de artık ölürmüş kalır mı bir şekilde bakardı .
Ben zaten çocuğum da, KV de yıpranmasın diye uğraşıyorum.

Neden 1 iken 5 ?
Aydınlatır misiniz ?
Çünkü; doğumdan itibaren annesiyle kurduğu bağın büyük kısmını memeyle özdeşleştiren bebek birden bu alışkanlığından ayrılıyor. Haliyle annesi arasındaki bağın aslında memeden ibaret olmadığını, meme gitse bile bağlılıklarının değişmeyeceğini göstermesi gerekiyor. Bu dönemde bebekler daha sinirli, daha tepkili, daha inatçı olabiliyor. Kendi başına oynayabilen çocuk gidiyor; her harekette annesni isteyen, sürekli sarılmak, dokunmak, hatta memeye bakıp onun orda olduğunu görmek isteyen bebekler bile oluyor. O yüzden çare ayrı kalmak değil, aksine her an her istediğinde yanında olabildiğini göstermek.

Öyle deseydim emmeyi kesmezdim ben yanında iken emer dururdu KV de artık ölürmüş kalır mı bir şekilde bakardı .
Ben zaten çocuğum da, KV de yıpranmasın diye uğraşıyorum.
Ben bakamıyorum, kayınvalide baksın artık bir şekilde yazmışsınız. Ben mi yanlış anladım meseleyi?

Ben bakamıyorum, kayınvalide baksın artık bir şekilde yazmışsınız. Ben mi yanlış anladım meseleyi?
Evet yanlış anlamışsınız bu şekilde uyumuyor ben baş edemiyorum KV nasıl uyutucak diye yazdım .
O yüzden işe başlamadan alıştırmak istiyorum memeden kesmem gerekicek maalesef.

Back
X