- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet döküm anlarını çıkardık telefonların ayrıntılı sevgili vs bir durum yok .Konuyla alakasız ama merak ettim,KV de bakacak demissiniz barıştıniz mı eşinizle?
Bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah.Evet döküm anlarını çıkardık telefonların ayrıntılı sevgili vs bir durum yok .
Ama flört leşir tarzda konuşmalar mevcut .
Kadın da eşi ile barıştı .
Umarım hepimiz üzerimize düşen dersi alırız ve mutlu olabiliriz .( Eşim ve ben den bahsediyorum ) yanlış anlaşılmasın şimdi.Bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah.
Aaa tamam. Kusura bakmayın. Memeden ayrıldığında birlikte olacaksınız yani. Siz zaten yolu yarılamışsınız. Gece biraz istediklerini yaparak, biraz kucağınıza alıp oynayarak halledersiniz inşallah.Evet yanlış anlamışsınız bu şekilde uyumuyor ben baş edemiyorum KV nasıl uyutucak diye yazdım .
O yüzden işe başlamadan alıştırmak istiyorum memeden kesmem gerekicek maalesef.
İnşallah tek hayalim şuanAaa tamam. Kusura bakmayın. Memeden ayrıldığında birlikte olacaksınız yani. Siz zaten yolu yarılamışsınız. Gece biraz istediklerini yaparak, biraz kucağınıza alıp oynayarak halledersiniz inşallah.
Eşim asla yardımcı olmuyor maalesef çocuklar konusunda.Gece kesip gündüz de yemek sonrası emzirmeniz lazım. Zorlanacağınız sadece 1 hafta. Gece de siz değil eşiniz ilgilensin, sizi gördükçe ister. Tamamen kesmeyin ama. Yazık daha küçük, anne sütünden faydalanması lazım. Tek gereken düzen.
Kayınvalideniz veya anneniz de olur. Çocuk sizi görmezse çok ısrarcı olmaz.Eşim asla yardımcı olmuyor maalesef çocuklar konusunda.
Yani evde hiç birşey e yardım etmez.
Evet küçük zaten kolay atlatırz inşallah.Kayınvalideniz veya anneniz de olur. Çocuk sizi görmezse çok ısrarcı olmaz.
Ben uykusuzluğu çekerim ama bebeğim ben yokken çok ağlar uyurken de ağlıyor .Çoğu zaman doğru düzgün uyumadan işe gidiyorum.
Bazı geceler iyi uyuyor, yoksa dayanamam.
Yani gönül ister ki 2 yaşına kadar kesmeyin emzirmeyi, uyku problemi varsa çok zor.
Deneyin görün diyebilirim ancak, belki düşündüğünüz kadar zor olmaz.
Haklısınız bende bu geceden başlıyicam inşallah.Kendi tecrübemdem önce gece kesmenizi tavsiye edebilirim benim kızımda gece sık sık uyanır sadece emerek tekrar uykuya geçerdi 1,5 yaşında gece emmesini kesmistim ama yerine suyu koyduk ilk üç gün baya zorlandı ama sonrasında su teklifimi kabul etti uykusu bu sayede baya düzene girdi uyansa bile kendi kendine uykuyageçebilmeyi öğrendi
Anladım.Çünkü; doğumdan itibaren annesiyle kurduğu bağın büyük kısmını memeyle özdeşleştiren bebek birden bu alışkanlığından ayrılıyor. Haliyle annesi arasındaki bağın aslında memeden ibaret olmadığını, meme gitse bile bağlılıklarının değişmeyeceğini göstermesi gerekiyor. Bu dönemde bebekler daha sinirli, daha tepkili, daha inatçı olabiliyor. Kendi başına oynayabilen çocuk gidiyor; her harekette annesni isteyen, sürekli sarılmak, dokunmak, hatta memeye bakıp onun orda olduğunu görmek isteyen bebekler bile oluyor. O yüzden çare ayrı kalmak değil, aksine her an her istediğinde yanında olabildiğini göstermek.