- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
Sevdiğimiz adam olunca işler değişiyor işte![]()
eşim bana alırdı hep, en sonunda bunlara para verip durma, zaten soluyo iki gün sonra dedim artık almıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdiğimiz adam olunca işler değişiyor işte![]()
Bu mesajınızda bile bencil davranıyosunuz.Sanırım kendimi yanlış ifade ettim.yani o kızdığım konuda içimdekileri dökiyim oda haklı olduğumun farkına varsın hatasını anlasın istiyorjm
Ah ah keşke alsada bıksam ama nerdeeşim bana alırdı hep, en sonunda bunlara para verip durma, zaten soluyo iki gün sonra dedim artık almıyosevdiğin adamda tek tıkla yollıcak yine anlamı yok, yani bence, sence çok önemli demekki ama bence çok abartmışsın bu konuyu
Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım pekiBu mesajınızda bile bencil davranıyosunuz.
Hatasını anlasın diyorsunuz.
Öncelikle "benmerkezci"likten çıkın.Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım peki
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.en azından burdaki yorumlar sayesinde hatalı olduğumun farkına varabildim :)Öncelikle "benmerkezci"likten çıkın.
Madem kavga ettiniz adamı sonradan arayarak darlamayın.
Daha sakin olduğunuz zaman konuşun.Ama konuya "ben haklıyım"diye başlamayın tabi.
Çiçek böcek işinide bu kadar kafanızda büyütmeyin.![]()
Haklısınız bende bazen onu düşünüp içimi ferah tutuyorum zaten.başka türlü olmuyorKusursuz kişiliğinizle sevgilinizin hatasını anlamasını beklemekle uğraşmayın derim.
Çiçek çok önemli değil , adam aldatsın her haltı yesin bir çiçekle gönlünüzü alsın. Ne anlamı kalır o çiçeğin.
Aslında bunu onunla konuştum.hatta birde bak dedim kavga ederken birbirimizi aşırı kırıyoruz unutamıycağımız laflar ediyoruz kavga etsekte bir seviyemiz olsun ben artık ne seni üzmek ne de kendim üzülmek istiyorum.seni kırınca ben daha çok üzülüyorum yapmayalım böyle dedim.bu konuda haklısın ama işte sen üstüme gelince bende kendime engel olamıyorum diyor.onun için en büyük çözüm konuşmamamızKavgalı olmadığınız bir gün bu konuyu neden onunla konuşmuyorsunuz? Tartışmayı birbirimizi incitmeden nasıl sonlandırabiliriz diye?
Sanırım kendimi yanlış ifade ettim.yani o kızdığım konuda içimdekileri dökiyim oda haklı olduğumun farkına varsın hatasını anlasın istiyorjm
Ona bir şey demeyince kendimi eZdiriyor gibi hissediyorum.tatlı dilli olsam bir şekilde bana hakverebilirmi kiiyide sana göre haklısın.. söylenip kavga çıkardığında adamın kendi haklılık düşüncesi değişmiyor ki.. biri banada laf sokarak haklılığını kanıtlamaya çalışsa bende dinlemek istemem ..
sürekli kavga çıkaran olayları büyüten kız oluyorsun gözünde..
Ona bir şey demeyince kendimi eZdiriyor gibi hissediyorum.tatlı dilli olsam bir şekilde bana hakverebilirmi ki
Sizin yapmak istediğiniz bir şeye hayır dese mesela siz haksız olup konuşmamayı ve bu konunun kapanmasını istermiydiniz.ben tatlı dille onu ikna etmek istiyorum meselatatlı dilli olabileceğini sanmıyorum.
sadece kendini haklı görüyorsun.
ilişki değilde savaştaymış gibi davranmışsın..
hala bana hak verir mi diyorsun..
haksız olmak kötü bir şey değil önce bunu bir kabullen..
Sizin yapmak istediğiniz bir şeye hayır dese mesela siz haksız olup konuşmamayı ve bu konunun kapanmasını istermiydiniz.ben tatlı dille onu ikna etmek istiyorum mesela