• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bencilmi davranıyorum ki

Sevdiğimiz adam olunca işler değişiyor işte :KK70:

eşim bana alırdı hep, en sonunda bunlara para verip durma, zaten soluyo iki gün sonra dedim artık almıyo :D sevdiğin adamda tek tıkla yollıcak yine anlamı yok, yani bence, sence çok önemli demekki ama bence çok abartmışsın bu konuyu

eşim bana alırdı hep, en sonunda bunlara para verip durma, zaten soluyo iki gün sonra dedim artık almıyo :KK70: sevdiğin adamda tek tıkla yollıcak yine anlamı yok, yani bence, sence çok önemli demekki ama bence çok abartmışsın bu konuyu
Ah ah keşke alsada bıksam ama nerde :D evet ya işte çok üzülmemin nedenide bu.benim için önemli olduğunu biliyor sonuçta.o hoşlanmasada sırf gönlüm olsun diye arada alabilir diye üzülüyorum

Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım peki
Öncelikle "benmerkezci"likten çıkın.
Madem kavga ettiniz adamı sonradan arayarak darlamayın.
Daha sakin olduğunuz zaman konuşun.Ama konuya "ben haklıyım"diye başlamayın tabi.

Çiçek böcek işinide bu kadar kafanızda büyütmeyin.:KK66:

Kusursuz kişiliğinizle sevgilinizin hatasını anlamasını beklemekle uğraşmayın derim.
Çiçek çok önemli değil , adam aldatsın her haltı yesin bir çiçekle gönlünüzü alsın. Ne anlamı kalır o çiçeğin.

Öncelikle "benmerkezci"likten çıkın.
Madem kavga ettiniz adamı sonradan arayarak darlamayın.
Daha sakin olduğunuz zaman konuşun.Ama konuya "ben haklıyım"diye başlamayın tabi.

Çiçek böcek işinide bu kadar kafanızda büyütmeyin.:KK66:
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.en azından burdaki yorumlar sayesinde hatalı olduğumun farkına varabildim :)

Kavgalı olmadığınız bir gün bu konuyu neden onunla konuşmuyorsunuz? Tartışmayı birbirimizi incitmeden nasıl sonlandırabiliriz diye?

Kusursuz kişiliğinizle sevgilinizin hatasını anlamasını beklemekle uğraşmayın derim.
Çiçek çok önemli değil , adam aldatsın her haltı yesin bir çiçekle gönlünüzü alsın. Ne anlamı kalır o çiçeğin.
Haklısınız bende bazen onu düşünüp içimi ferah tutuyorum zaten.başka türlü olmuyor :D

Kavgalı olmadığınız bir gün bu konuyu neden onunla konuşmuyorsunuz? Tartışmayı birbirimizi incitmeden nasıl sonlandırabiliriz diye?
Aslında bunu onunla konuştum.hatta birde bak dedim kavga ederken birbirimizi aşırı kırıyoruz unutamıycağımız laflar ediyoruz kavga etsekte bir seviyemiz olsun ben artık ne seni üzmek ne de kendim üzülmek istiyorum.seni kırınca ben daha çok üzülüyorum yapmayalım böyle dedim.bu konuda haklısın ama işte sen üstüme gelince bende kendime engel olamıyorum diyor.onun için en büyük çözüm konuşmamamız

Sanırım kendimi yanlış ifade ettim.yani o kızdığım konuda içimdekileri dökiyim oda haklı olduğumun farkına varsın hatasını anlasın istiyorjm

iyide sana göre haklısın.. söylenip kavga çıkardığında adamın kendi haklılık düşüncesi değişmiyor ki.. biri banada laf sokarak haklılığını kanıtlamaya çalışsa bende dinlemek istemem ..
sürekli kavga çıkaran olayları büyüten kız oluyorsun gözünde..

iyide sana göre haklısın.. söylenip kavga çıkardığında adamın kendi haklılık düşüncesi değişmiyor ki.. biri banada laf sokarak haklılığını kanıtlamaya çalışsa bende dinlemek istemem ..
sürekli kavga çıkaran olayları büyüten kız oluyorsun gözünde..
Ona bir şey demeyince kendimi eZdiriyor gibi hissediyorum.tatlı dilli olsam bir şekilde bana hakverebilirmi ki

Ona bir şey demeyince kendimi eZdiriyor gibi hissediyorum.tatlı dilli olsam bir şekilde bana hakverebilirmi ki

tatlı dilli olabileceğini sanmıyorum.
sadece kendini haklı görüyorsun.
ilişki değilde savaştaymış gibi davranmışsın..
hala bana hak verir mi diyorsun..
haksız olmak kötü bir şey değil önce bunu bir kabullen..

tatlı dilli olabileceğini sanmıyorum.
sadece kendini haklı görüyorsun.
ilişki değilde savaştaymış gibi davranmışsın..
hala bana hak verir mi diyorsun..
haksız olmak kötü bir şey değil önce bunu bir kabullen..
Sizin yapmak istediğiniz bir şeye hayır dese mesela siz haksız olup konuşmamayı ve bu konunun kapanmasını istermiydiniz.ben tatlı dille onu ikna etmek istiyorum mesela

1.herzaman alttan almaz tatlim...geri teper kaybeden sen olursun...
2. Zorla aldirilan cicegin nasil bir kiymeti olabilir merak ettim...
Evet bencilsin

İlişkinizde ,onore edilmek istiyor olabilirsiniz,lakin zorla olmaz bu işler . Bana çiçek al ,doğumgünü kutla,14 Şubat 'ta şöyle yap amuda kalk yere çömel,terliğimi getir    
  :ukala::ukala:ansızın insanın içinden gelen bir şey söylenerek yapılandan çok daha makbuldür .
Bencillik konusunda emin değilim sadece kendi duygu ve düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmiyorsanız karşınızdakine fırsat veriyorsanız bencil değilsiniz .

Ben de cok sinirlendigimde tartismayi uzatmak istemem cunku karsimdakini kiracak bir sey soyleyebilirim. Ben bu sekilde sakinlesmeye calisiyorken bidi bidi ustume gelinse laflar sokularak sinirden duramam herhalde.

Dunya sizin etrafinizda donmuyor, sizce hakli olmaniz gercekten hakli oldugunuz anlamina da gelmiyor. Ne munasebet adam her kavgada alttan alacak gonul yapacak? Hele ki sonmus bir olayi yine yine alevlendiren sizseniz?

Hic kimse karsisindaki kisi kavgayi uzattikca uzatiyorsa, durup durup laf sokuyorsa, eskileri dusunup bileniyorsa alttan almaz.

Sizin denemeniz gereken sey "sevgilimi hakli olduguma nasil ikna ederim" degil "nasil saglikli iletisim kurarim, nasil duzgun tartisabilirim" olmali.

Eskiden bir sevgilim vardı. Her buluşmada çiçek alırdı. Ne oldu? Ayrıldık. Şimdi bana 1 yıl sevgili 5 yıl evlilik toplam 6 yılda 3 kere çiçek almış bir adamla evliyim. Çiçeklerin hiiiç önemi yok. Karşıdaki adam önemli.

Tartışma sırasında birbirinizi kırıyorsanız ikiniz de susun. Biraz bekleyin sakinleşene kadar. Sonra konuşun. Atlı kovalamıyor ya... Bir de hakikaten somut örnek alabilir miyiz tartışma konusuna?

Back
X