bende aldatıldım ıcım yanıyor

seray_arda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
48
0
36
İstanbul
merhaba kızlar ıyıkı varsınız tek dertlesecegım yer burası 4 ay oldu evlenelı delı gıbı sewerek evlendık aılelerımız ıstemedı bırlesmemızı tam 6 sene bekledım ama sonunda bunu da yasamak varmıs aldattı benı zaten telefon kurcamalar saklamalar anlamıstım ama kendıme ıtıraf edemıyordum pazarlamacı bı esım var musterısıyle ask yasıyormus telde mesajlarını yakaladım ne yapıcam kızlar ben ne yapmalıyım esımden mıdem bulanıyor pskılojımın bozuldugunu hıssedıyorum annemın evıne gıttım ogrendım dakıka bosanıcam dedım kayınpederım kaynanam geldıler hemen benı ıkna etmeye calıstılar suanda karar asamasındayım hakmedım ben bunu hıcbır kadın haketmez ne yapıcam ben esım geldı yalvardı hata ettım dedı ozur dıledı ogunden sonra hergun cıcekle annemın evıne gelıyor ama bunların hıcbırı umrumda degıl sewıyor muyum sewıyorum o kadar kolay degıl sewgımın bıtmesı ama ondan mıdem bulanıyor aklıma geldıkce baskaına dokunmus olma ıhtımalı tıksınıyorum ne yapmalıyım 4 ay mıdır sewgının sadakatın omru ?

4 aylık evlisiniz ve aldattı. Helal olsun bu erkeklerin hızlarına yetişmek mümkün değil Kolay kolay affedilebilecek birşey değil bence canım bu. Zor durum Allah yardımcın olsun ama ben biraz süründür derim aklında barışmak varsa bile

ne yapıcagımı bılmıyorum tek ıstedıgım kafayı sıyırmamak

seni 4 ayda aldatan kocayı sen de aynı jet hızıyla boşamalısın tekrar aldatılmak istemiosan

bir kere bunu yapma cüretini gösteren erkek eline fırsat geçti mi tekrar yapacaktır. istisnalar kaideyi bozmaz. o da milyonda birdir herhalde. şimdi affettiğinizi düşünün. belki bir süre sonra kalbiniz yumuşayacak ona karşı olan mide bulantınız geçecek...sonra bir çocuğunuz olacak. daha 4 aylık evliyken yapan insan bozması, siz hamileyken ve lohusalığınızda mı yapmayacak.
hiç kolay değil biliyorum ama iyi düşünün. artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. affetseniz de affetmeseniz de...
Allah yardımcınız olsun.

ne yapıcagımı bılmıyorum tek ıstedıgım kafayı sıyırmamak

İnsanlar maalesef yanlış tercihler yapabiliyor hayatlarında. Güçlü olmaya çalış eşine en büyük ceza bu bence. Kendini harap edip onun egosunu yüceltme derim ben hani derler ya kan kusup kızılcık şerbeti içmek diye aynı o durum. İçin ne kadar yanarsa yansın ona karşı güçlü dur. Erkekler çok aşağılık olabiliyorlar bazı konularda. Senin yıkılmış halini görüp kendi egosunu tatmin etmesi bile olası. O kadar yıl beklemişsiniz birbirinizi karşılığı bu olmamalı muhakkak. Ve çok yüksek bir ihtimalle eğer affedersen bunu sana tekrar yaşatır gibime geliyor

aman arkadaşım... arkana bile bakma

kapına tırla çiçekle de gelse aldanma...çok zor kavuşmuşsunuz ve daha 4 aylık evlisiniz, bu süreçte bunu yapan adam 4 yıl sonra neler yapar 40 yıl sonra neler yapar:26:

işe her gittiğinde, iş amaçlı her gezdiği evde "acabalar" düşecek aklınıza, güvenemiyceksiniz

ilkinde zor olsa da toparlarsınız, ama ikincide toparlanması çok daha güçleşir, bu sefer işin içine birde "keşke zamanında affetmeseydim"ler girer.

sizi aldatan adamın alnını karışlayın, kim olduğunu unutsun , feleği şaşsın

çoştum ben , neyse

o kadar beklemişsiniz birbirinizi evlenir evlenmez daha 4.ayda aldatıyor..anlamıyorum bu adamları hiç.kendinizi üzmeyin bence affetmek demek aynı şeyi tekrar göze almak demektir.o kadar çiçek getirse ne olacak, elindeki çiçeği soldurduktan sonra.

O çiçeği kafasına fırlat bak bir daha geliyormu :) gerçekten fırlat ama herkesin içinde yap bunu :)

Evet çok zor bi durum ama boşanma bence..çünkü daha çok yeni bîr evlilik .eşini hemen affetme aklı başına gelsin..sen mücadeleni ver olmuyosa elimden geleni yaptım dersin..kolay kurulmuyor yuva ..ben şuan boşanma aşamasındayım 15 ay boyunca mücadele ettim olmadı..

bekara karı boşamak kolay diye boşuna söylememişler.

canım yazdıklarından anladığım kadarıyla sen boşanmama konusunda biraz ikna olmuş gibisin.

kimsenin sana boşan demeye hakkı yok.

ben kendi fikrimi bir kenara bırakıp senin içinde bulunduğun duruma yönelik konuşuyorum şu an.

tamam boşanma ama aklından da "ben boşanmamalıyım" fikrini sök at. öyle bir sürtsün ki burnu neye uğradığını şaşırsın.

boşanmayacaksanız bile bu senin affetmenle değil onun kendini affettirmesiyle olsun.

ama bu elinde çiçekle gelmekten bahsetmiyorum.

seni kaybettiğini ona hissettir. varsın tekrar o kadına gitsin.

ve sakın açıklama yapmasını bekleme çünkü o "bana karşı ilgisizdin" gibi bahaneler sıralayacak.

bu seni daha da kahredicek. çünkü 4 aylık bir evlilikte ilgisizliğin söz konusu bile olacağını sanmıyorum.

en önemli kural:

kesinlikle dimdik ayakta dur. arkadaşlarınla gez dolaş. asla ama asla tek başına yalnız kalma bu içini daha da acıtır. onsuz da gülebildiğini görünce inan onun içi senin içinden daha fazla yanacak. tabiki üzüleceksin, ağlayacaksın. ama bunu ona hissettirme. onu umursama önemseme, yaptığı hatanın cezasını sen değil o ödesin.

allah yardımcın olsun cnm

Son düzenleme:
Dip not sadece kendi düşüncemdir.evli değilim hiç de evlenmedim yalnız yerinize koydum kendimi ve düşündüm.Bir erkek bir kaddını aldattıysa devamı gelir ve bence aldatılmak bir kişinin onurunu ezip çiğnemektir.4 aylık evlilikte aldattıysa yapacak bir şey yok denebilecek bir şey de yok onun karakteri bu kadar demek ki. Bence bir an önce boşan gitsin.Seni kaybetmeyi göze almış ki gitmiş başkasıyla ilişki kurmuş neyi devam ettirmeyi düşünüyorsun ?:18:

Son düzenleme:
seni 4 ayda aldatan kocayı sen de aynı jet hızıyla boşamalısın tekrar aldatılmak istemiosan

daha 4 ayda bunu yapan ilerde neler yapar bi 10 sene sonra düşünemiyorum,boşanmalısın zor karar ama hep şüpheyle yaşanmaz . 4 ay daha ne yha.

Aldatılmayan mı var dunyanın en guzel kadını bile kocası trafından 50 yaşndaki yaşlı teyzeyle aldatıldı buna artık alısın erkeklerın dogasında var ve bunu asla degıstıremezsınz erkekler asla tek kısıyle yetınmez.... aama acık acık evet karıcım senı aldatıcam sen bana yetmıosunda demez hepsı tabı gızlı gızlı yapıolar acı ama gercek :/

4 ayda

bu ilişki siz evlenmeden önce de süregelen birşey olabilir mi?

kapına her gün çiçekle gelse ne fayda. içi kurtlanmış onun.

getirdiği çiçekleri alıp münasip bir yerlerine tıkmak gerek.

canım yanlış düşünüyorsun genelleme yapamazsınki ben kendi eşim için diyemem ona güvenmem zamanında çok çapkındı fakat iyi bildiğim çocukluktan tanıdığım çok erkek arkadaşım var eşine çok bağlı,sözünden çıkmayan aldatmayı düşünmeyen. kadın gitse yapmıycak erkekler biliyorum.önceleribende senin gibi düşünürdüm ama öyle değil. % 70 aldatıyor .

Öncelikle allah yardımcınız olsun..Bence buna en iyi kararı verecek olan sizsiniz..Bosanmak kolay bişey değil,affedip affetmemek de size kalmıs..Affedecekseniz de kaybetme korkusunu yasatın esınıze..Gercekten pişmanlık yasarsa hatasını anlar umuyorum ki aynı hataya bir daha düşmez..Hakkınızda hayırlısı neyse onu yasayın..

Sizin sevginize layık olmayan birisi için üzülmeye değmez.Sıkmayın canınızı.Ya hiç bu durumun farkına varmasaydınız.Allah size yapılan ihaneti göstermiş.Demekki sizin sevginize layık birisi değilmiş ki Allah kısa sürede gerçekleri size göstertdi..Hem ayrıca seven insan aldatmaz.Bir kere bu ihaneti yapan devamını getirir.Sizin için zor olcaktır eminimki boşanmak ama yıllarınızı size daha evliliğinizin 4. ayında ihanet eden birisi için tüketmeye değmez.Eğer boşanırsanız İnş daha sonrasında karşınıza ,size değer veren birisi çıkar.Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…