Eşiniz aldatmadim diyorsa inanmaya guvenmeye çalışın demek ki sizi kaybetmeyi asla istemiyor bu güzel birsey. Ikinci sadece bir mesajı baz alarak başka hiçbir delil yokken olayları kafanızda kurgulamayin . Aralarında yakınlaşma olmuş olabilir kadın daha fazlasını istemiştir erkekler saf gününü gün etmeye odaklanmıştır. Asla sizi aldatmak gecmemistir içinden ama hoşuna gitmiştir belki flörtöz hareketler heyecan aramistir. Bu varsayimlari bende benzerini yaşadığım için yazıyorum hala psikolojim tam duzelmedi . Yinede eşimin evliliğini bozmak istemedigine inandığım için kendimi rahatlatmak çalışıyorum. Ve evliligimizde ki yanlışları görmenizi sağladı bu yaşadığım durum . Sabırla çok daha güzel olacak olan evliligime konsantre olmaya çalışıyorum. Hiç kolay olmasa da aklıma mesajları gelse de. Arada karnına kramplar girse de . 2 çocuğum olduğu için . Ayrilsak daha mı iyi olacak mantığıyla yaklasiyorum. Ve esimde bende daha iyi olmamız için çaba gösteriyoruz. Yine de güven zedelenmesi olmadı mı oldu. Ama bunu ona belli etmemeye çalışıyorum. Icim içimi yese de...