Bende Anne Adayıyım şükürler olsun Allah'ıma

River

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
410
0
96
39
İstanbul
Çok şükür bende dün hamiile olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım :CüvCüv:Yalnız anlamadığım birşey var sizlere burdan danışmak istedim bilmiyorumkismile bebeğim 5 haftalıkmış verilen rapora göre yani 4+0 - 4+6.günler yazıyor internette yani nasıl bişey bu anlayamadım ben 9 ocak yumurtlama günümdü daha bir ay bile olmadı :uhm: zaten kafam dün bu haberi öğrendiğimden beri yerinde değil sırnaşık şey beni bi aydınlatın lütfennn opuyorumnanaktan

cnm hayırlı olsun benım bıldıgım kadarıyla yumurtlama tarıhın degıl son adet tarıhınden ıtıbaren hesaplanıyor kac haftalık oldugu yanı ıcını rahat tut allah analı babalı büyütsün

cnm hayırlı olsun benım bıldıgım kadarıyla yumurtlama tarıhın degıl son adet tarıhınden ıtıbaren hesaplanıyor kac haftalık oldugu yanı ıcını rahat tut allah analı babalı büyütsün

anladım canım çok sağol Allah razı olsun :1hug:

5 aydır korunmuoruz yenı evlıyım.esımde sperm azlıgı var :((((

endişeleenme tatlım inşallah olur tez zamanda eşine sperm arttırıcı şeyler yedir polen+bal gibi birsürü kürler var sitede olmadı doktora gidersiniz bende çok panik yapıyordum
8.ayımda oldu çok şükür

tebrikler canım richberry nin de ddediği gibi yumurtlama günün hesaplanmıyor son adet tarihinden günümüze kadar geçen sürre hesaplanıo hatta son adet tarihinden 3 ay 3 gün geriye gidince yaklaşık doğum tarihi hesaplanıyormuş ben öyle duydum:))
esracım sıkma canını herrşey yoluna girer bi bebiş haberi de senden alırız inşallah taktıkça gelmiyor veletler üzülme olur muopuyorumnanaktan

endişeleenme tatlım inşallah olur tez zamanda eşine sperm arttırıcı şeyler yedir polen+bal gibi birsürü kürler var sitede olmadı doktora gidersiniz bende çok panik yapıyordum
8.ayımda oldu çok şükür

ne gusel allh sorunsuz bır hamılelık gecırmenı nasıp etsın ınşşş kucagına hırlısıylan almayıda nasıp etsın.bazen butun umıtlerım tukenıor.

tebrikler canım richberry nin de ddediği gibi yumurtlama günün hesaplanmıyor son adet tarihinden günümüze kadar geçen sürre hesaplanıo hatta son adet tarihinden 3 ay 3 gün geriye gidince yaklaşık doğum tarihi hesaplanıyormuş ben öyle duydum:))
sağol canım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için biyerden hesapladım muhtemel doğum 7 ekim çıktı :):) o günleride görmeyi nasip etsin bu duyguyu yaşatan Rabb'im !!!
hepinizede gönlüne göre versin Yüce Allah'ım amin amin amin

ayrıca sormak ıstedıgım bısı var normal adet sancısı cektınmı hamıle kaldıgın ay gogus ve kasık agrısı

ne gusel allh sorunsuz bır hamılelık gecırmenı nasıp etsın ınşşş kucagına hırlısıylan almayıda nasıp etsın.bazen butun umıtlerım tukenıor.
hayırr canım sakın ümitsizliğe kapılma daha çok erken bende senin gibi düşünüyordum olmayack gibi doktora gittim ve beni o kadar rahatlattıki sana anlatamam bende rahizağzı yarası varmış çok panikledim doktor bu engel değil öyle düşünme dedi tedavimi oldum ve hemen hamile kaldım bunu doktorun beni psikolojik olarak rahatlatmasına bağlıyorum

ayrıca sormak ıstedıgım bısı var normal adet sancısı cektınmı hamıle kaldıgın ay gogus ve kasık agrısı
normal adet sancımı çekmedim ama adet belirtilerim vardı yani ara ara karnım ağrıyodu ama gelen giden bişey olmadı göğüslerim nerdeyse 12-13 gün önceden şişti son günlerimde kesin adet olucam artık diyordum kendi kendime ama gelen bişey olmadı günümde 3-4 gün geçince test yaptırmya karar verdim

ArkadaŞlar ben ÇıkıŞ yapıyorum ıŞe gıdeceĞım Şımdı gece 22de cıkıyorum ıŞten geldıĞımde gÖrÜŞÜrÜz ÖptÜm hepınızı:):)

Back
X