Anne olmak için elimden ne geliyorsa yaptım yapmaya da Rabbim izin verdikçe devam edeceğim inşallah. Ama çok yoruldum umutlarım tükeniyor tam olacak derken bir aksilik çıkıyor. Çevremde herkes isteği ve karar verdiği dönem içinde hamile kalıyor hatta 2. çocuklarına sahip oldular. Etrafıma hiç üzülmüyormuş gibi her şey yolundaymış gibi davranmaktan usandım.Birde şikayetlerini dinliyorum çocuk şöyle uyumuyor böyle kızdırıyor aman bıktım..vs. Şükürsüz insanlara tahammül edemiyorum.
Gereksiz insanların hala çocuk yok mu, Dr a gittin mi, inşallah seninde olur üzülme, ben ilk aydan hamile kaldım..vs sözlerinden,sorularından gına geldi. Yahu Allah çocuk vermezse sizinde olamayabilirdi benim suçum ne..Bizim çektiklerimizi bu yolda yaşadıklarımızın çeyreğine katlanamazlar belki de...
Tüp bebek tedavileri,aşılamalar,umutlar,mutsuzluklar çok şeye katlandım ve tek istediğim anne olmak başka hiç bir şey düşünemiyorum sabah gözümü açtığımda bu istekle uyanıyorum gece yatarken bu istekle uyuyorum

Benimle aynı duyguları paylaşan tedavi sürecinde olan olmayan herkesi dertleşmeye bekliyorum.. Rabbim bizleri de sevindirsin inşallah