rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yazmamışsın ama sorun varmı hamile kalamaman için tedavi görüyomusun yoksa hiçbir sebep yokken mi hamile kalamıyosun canım benim eltim de tüplerini bağlatmıştı hamile kaldı olmaz denilen şey başına geldi rabbim verince her şey boş bende 5 aydır deniyorum ama malesef henüz olmadı kısmet bu işler test yaparsan sonucunuda yaz canım inşallah hamilesindirKızlar, bu topiği açtıktan sonra tam 2 yıl geçmiş ve ben hala anne olamadım. 1 yıl önce eşimde baba olmak istedi. Tam 1 yıldır deniyoruz ama bu defa olmuyor. Şu andada reglim 2 gün geçti. Adet olacakmışım gibi belirtiler var ama günüm geçince içimede bir umut girdi. Acaba hamilemiyim diye. Ama test yapmak istemiyorum. Çünkü 1 yıldır tek çizgi görmekten ve negatif çıkan kan testlerinden bıktım usandım. Burada anne olmak isteyen öyle çok arkadaş var ki. Allah hepsine sabır ve hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Arkadaşlar yeni bir dua öğrendim. " Rabbehu Rabbi la tezerni, ferden ve ente hayrul varisin " Al-i İmran suresi . Arkadaşlar Hz. Zekeriye evlat sahibi olamadığı için Allaha bu şekilde dua etmiş. Ve Allah(c.c.) duasına icabet etmiş yani kabul etmiş. Ona bir evlat vermiş. Duanın anlamı " Rabbim ! Beni bu dünyada tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın. " Amin.
Arkadaşlar bir sorunumuz olup, olmadığını öğrenmek için bir doktora gitmeye karar verdik. Acaba İstanbul da önerebileceğiniz, işini çok iyi yapan, ilgili, alakalı bir doktor var mı ? Bana bir tanıdığım Bakırköy de Ali Gedikbaşı diye bir doktor tavsiye etti. Bu doktor hakkında bilgisi olan var mı ?
Merhaba,inşallah iyibi dr bulursunuz ve hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz.Sebebi inşallah ufak tefek bişeydir.Bizimde 1 yılı geçkin süre olmamıştı meğer sebebi troid hormonu imiş ve küçücük 1 hapla iş çözüldü ve o ay hamile kaldım şimdi oğlum 2 yaşında inşallah sizinde böyle bir basit işlemle olur.
Kızlar bugün itibariyle hormon iğnelerime başladım, tahminen haziran sonu gibi sonuç belli olacak, Rabbim hepimizi güldürsün inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?