anne olmak kim bilir ne kadar güzel bi duygudur. Annelerden yardım bekliyorum ne olur yardım edin akıl verin. 6 aylık evliyim hiç korunmamama rağmen anne olamıyorum doktorum herşey normal dedi eşimdede bi problem yok ama neden anne olamıyorum. LÜTFEN YARDIM EDİNsenağlama
evet canım çok güzel bende 2 ciyi istiyorum 8 aydır gitmediğim doktor yapmadım şey kalmadı sen daha çok yenisin olur önemli olan stres yapma ben bu ay kendi haline bıraktım oldu gibime geliyo rahatla biraz stres hormonları etkiliyomuş sakin ol işallah olur
aaa bu kadar stres yaparsan olacagi varsa da olmaz bu kadar takma 6 aylik avlisin daha senelerce evli olsan da olmasa neyse bu kadar odaklanma bence ona olmayacagini degil hep olacagini düsün
kızlar merhaba bende 1.5 yıllık evlıyım 7 ay once korunmayı bıraktık ama hala olmadı o kadar buyuk streskı olmuycakmı bende bı sorunmu var hadı hıc bır zaman olmazsa sureklı bunlr beynımde.doktorada gıttım baktı rahım ve yumurtalık duzgun bısey yok dedı tabı 12 ay dolmadıgı ıcın cok ayrıntılı bakmadı o kadar uzuluyorumkı cok zor bıseymıs keske hıc korunmasaydım yas 25 yıllarca bekleyenlere allahım sabır versın cok zorr.
beklemek çok büyük sabır işi canım 13 aydır bekliyorum
allahım sabır versin tüm anne adaylarına
sonunda şu bizim nazlı bebişler gelsinde
tabi o zamana kadar anneleri delirmezse delikafadulden
arkadaslar kendinize baskı yapmayın, öyle yaptıkca hic olmaz..
bir örnek, ben 1 sene 4 aylık evliyim. hapı 1 sene kullandım ve kilo aldıgım icin bıraktım, bır kac ay korur yınede dedım, hapı bırakdım ertesı ay adet görmedım ve ondan sonrakı ay hamıle kalmısım.
yanı hıc olur dıye düsünmeden 2 ay sonra adetsız gebe kaldım. ıcınızı ferah tutun oldu olmadı dıye stres etmeyın.
size bır umut olur ınsallah benım hıkayem :Saruboceq:
bende 8aylık evlıyım 2ay korundum sora bıraktım ama hala gebe kalamadım kıstım vardı o engel olur dedi doktorum amalıyatta oldum kıstmı aldırdım ama hala gebe deilim sabırla beklıyorum inşallah olurum bu ay gebe Çok üzgünüm çoook
kızlar merhaba bende 1.5 yıllık evlıyım 7 ay once korunmayı bıraktık ama hala olmadı o kadar buyuk streskı olmuycakmı bende bı sorunmu var hadı hıc bır zaman olmazsa sureklı bunlr beynımde.doktorada gıttım baktı rahım ve yumurtalık duzgun bısey yok dedı tabı 12 ay dolmadıgı ıcın cok ayrıntılı bakmadı o kadar uzuluyorumkı cok zor bıseymıs keske hıc korunmasaydım yas 25 yıllarca bekleyenlere allahım sabır versın cok zorr.
arkadaslar merhaba
ben de sıze duydugum ama kullanmama hıc gerek kalmayan bır yontem soyleyım denemesı bedava belkı ıse yarar eger bebek ıstıyorsanız ılıskı sonrası kalcanızı hafıf kaldırıp yerınızden kalkmadan yatılıyormus eger bebek ıstemıyorsanızda hemen ayaga kalkacakmıssınız ama ben denemedım bırde eger duzenlı sekılde akıntınız oluyorsa yumurtladıgınız tarıhlerde 2 3 gun boyunca akıntının kıvamı ve yapıskanlıgı degısıyor bunu da degerlendırebılırsınız
moral verdınız arkadaslar tesekkurler ıste kılo sorunum var acaba o yuzdenmı olmucak dıe korkuorum o kadar strese gırdımkı kılo vermek ıstesemde veremıorum stres yuzunden
beklemek çok büyük sabır işi canım 13 aydır bekliyorum
allahım sabır versin tüm anne adaylarına
sonunda şu bizim nazlı bebişler gelsinde
tabi o zamana kadar anneleri delirmezse delikafadulden
Ben hamile kalmakta hiçbir zaman zorlanmadım.Hatta istemedim bile. Yine de bu olayın bilimsel bir yanı var. Bence doktorunuza danışın. Kesin yumurtlama tarihinizi öğrenmeniz çocuk sahibi olmanız için önemli bir adım.
Bu arada bişey sormak istiyorum.Korunmayı ilk bu ay bıraktım.Acele ediyorum biliyorum ama eşim de ben de bebişimiz hemen gelsin istiyoruz.Bu sebeble de regl bitim tarihinden muhtemel ovulasyon tarihine kadar hergün 1 kez ilişkiye girdik.Oysa ki uzmanlar kolay hamile kalmak için günaşırı birlikteliği tavsiye ediyorlar.Her gün birlikte olarak ilk 3 ay içinde hamile kalan var mıdır?Önerilerinizi bekliyorum.
cnm inşallah bebeğin hemen gelir benim 5 yıl oldu yok ama 2 kardeşimde korunmayı bıraktıkları ay hamile kaldı umarım sende onlar gibi olursun allah isteyen herkese versin