Merhaba kızlar, uzun zamandır takip edemiyordum kadınlarkulubünü, ama anne olacağımın haberini alır almaz...
bütün vitrinlerdeki bebek kıyafetleri bebek eşyaları, bebek arabaları, yataklar, biberonlar, yürütecler, hatta oto koltuklarını bile alasım geliyor....
mağazaların içine girip girip neyi alacağımı bilmeden herşeyi alasım geliyor...
Etrafımda çocuklu arkadaşım da olmadığı için en azından şuan için, kime soracağımı bilemedim yada komşularım biraz yaşlı olduğu için tavsiyeleri çok eskide kalmış oluyor ve forumu baya bir okudum,
güncel olarak sizlerin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum,
kısıtlı bir bütçem var ve annem yardım edemiyeceği için, ablamda olmadığı için sizlere danışmak istedim... ne almalıyım ne fazlası ne eksiği olsun istiyorum minik bebeğimin daha 13 haftalık :)
gördüğüm herşeyi alasım geliyor ama hangi ürünlerde neleri tercih etmeliyim ne gereklidir ne gerekli değildir, hangi markanın hangi ürünü iyidir, lütfen bana yardım eder misiniz?,
şimdiden çok teşekkür ederim kadınlar kulubünün güzel anneleriiiii

mağazaların içine girip girip neyi alacağımı bilmeden herşeyi alasım geliyor...
Etrafımda çocuklu arkadaşım da olmadığı için en azından şuan için, kime soracağımı bilemedim yada komşularım biraz yaşlı olduğu için tavsiyeleri çok eskide kalmış oluyor ve forumu baya bir okudum,
güncel olarak sizlerin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum,
kısıtlı bir bütçem var ve annem yardım edemiyeceği için, ablamda olmadığı için sizlere danışmak istedim... ne almalıyım ne fazlası ne eksiği olsun istiyorum minik bebeğimin daha 13 haftalık :)
gördüğüm herşeyi alasım geliyor ama hangi ürünlerde neleri tercih etmeliyim ne gereklidir ne gerekli değildir, hangi markanın hangi ürünü iyidir, lütfen bana yardım eder misiniz?,
şimdiden çok teşekkür ederim kadınlar kulubünün güzel anneleriiiii