Bende Anne oluyorum :) bebek ürünleri tavsiyeleriniz bekliyorum :)

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
Merhaba kızlar, uzun zamandır takip edemiyordum kadınlarkulubünü, ama anne olacağımın haberini alır almaz...:49: bütün vitrinlerdeki bebek kıyafetleri bebek eşyaları, bebek arabaları, yataklar, biberonlar, yürütecler, hatta oto koltuklarını bile alasım geliyor....
mağazaların içine girip girip neyi alacağımı bilmeden herşeyi alasım geliyor...

Etrafımda çocuklu arkadaşım da olmadığı için en azından şuan için, kime soracağımı bilemedim yada komşularım biraz yaşlı olduğu için tavsiyeleri çok eskide kalmış oluyor ve forumu baya bir okudum,
güncel olarak sizlerin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum,
kısıtlı bir bütçem var ve annem yardım edemiyeceği için, ablamda olmadığı için sizlere danışmak istedim... ne almalıyım ne fazlası ne eksiği olsun istiyorum minik bebeğimin daha 13 haftalık :)
gördüğüm herşeyi alasım geliyor ama hangi ürünlerde neleri tercih etmeliyim ne gereklidir ne gerekli değildir, hangi markanın hangi ürünü iyidir, lütfen bana yardım eder misiniz?,

şimdiden çok teşekkür ederim kadınlar kulubünün güzel anneleriiiii :3:

öncelikle hayırlısı olsun
bir hasta çıkış seti al derim ben içinde
doğdugunda giyebileceği her şeyi var
ilk bir-2 ay yatacağı sepet tarzı beşik,
zıbın,mendil,emzik,biberon,bepantene,alkol,gazlı bez
johnsonsbaby şampuan,sebamed baby cream

ilk aklıma gelen bunlar

öncelikle hayırlısı olsun
bir hasta çıkış seti al derim ben içinde
doğdugunda giyebileceği her şeyi var
ilk bir-2 ay yatacağı sepet tarzı beşik,
zıbın,mendil,emzik,biberon,bepantene,alkol,gazlı bez
johnsonsbaby şampuan,sebamed baby cream

ilk aklıma gelen bunlar

çok teşekkür ederim:) kendime liste yaptım,
çıkış seti aldı:) hafta sonu:) zıbın aldım çokca en çok kullanılan şey diye düşündüm,
tekstil tarafını hallettim gibi bisey:) çok heycanlı herşeyi almak istiyorum:)
ilk üç ay için gerekli olan şeyleri aldım, giyeceği,
şimdi beşik falan bakmam lazım, kaç aya kadar beşikte yatırıcam ? tasıma beşikleri var ondan mı almam lazım acaba,
kraft ve chicco ya baktım haftasonu ama çok kararsız kaldım açıkcası pier carden de güzel ama fiyatları biraz pahalı gibi geldi,
siz ne kullandınız, hangisi daha iyidir?

tşk

şimdiden hayırlı olsun, inşallah sağlıklı problemsiz bir doğum gerçeklşetirip bebeğini kucağına alırsın,
bence forumu takip edebilirsin annelerin çok güzel önerileri oluyor, ben önceden sadece ziyaretçi olarak geliyordum artık üye oldum ve deneyimlerimi paylaşmanın annelere yararı olabileceğini düşünüyorum,

zıbın vss gibi tekstil şeylerini halettiysen
esss'in de değiği gibi bol bol pişik krem ikullanacaksın:) öncelikle, sabuh şampuan ben dalin kullanmıştım,

bir problem yaşamadım, emzik ve biberonda da nuk kullanıyorum ama bebeğimin istediği emziği bulana kadar canım çıktı tabi oda ayrı konu,
bebek arabası da pegprego aldım gayet memnunum, bir sıkıntı yaşamadım dayanıklı bir bir ürün biraz hor kullandım ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım
gerçi senin bebbek arabası almana daha var bu arada,
en önemlisi uyuması için bir portbebe gibi birşey bulman lazım, rahatça uyuyabileceği

küçük ürünlerin hepsini tamamladım gibi bisey en zor olanda onlardı zaten diye düşünüyorum geri kalanı para varsa kısa sürede alınacak ürünler:) ama tabi sizin yorumlarınızı okumadan almam zaten:) herzaman annelere güveniyorum:46:

Merhaba,

öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah.

Ben beşik almadım. mothercare'den basti 60 cm * 120 cm parmaklıklı bebek yatagı aldım onu kendi odama koydum. eğer yatak odanda yer varsa boşuna beşik alma derim. hem masraf hem de evde yer kaplıyor.

benim sütüm geldi ama kızım hiç benden emmedi hep pompa ile sağıp biberonla verdim. pompa avent ya da medela elektirkli tavsiye ederim. biberona ihtiyaç olursa ( umarım olmaz) ilk 3 ay dr. brown gaz yapmayan biberon, sonrasında ise avent biberon tavsiye ederim.

2 aylık olunca oyun halısı ilgilerini ekmeye başlıyor. 3 ayşık olunca orada bayagı vakit geçiriyorlar.ikeadan alıp üzerine her türlü oyuncaı asabilirsin çok para vermene gerek yok.

puşet olarak mclaren techno xt aldım. ana kucağı yok ama sırtı 170 derece yatıyor. dogumdan itibaren onu kullandım çok memnunum. ilk 2 ay prima premium care kullandım sonra prima aktif bebek'e geçtim.

pişik kremi desitin, vücut losyonu johnsons baby night time lavanta kokulu. şampuan johnsons baby. ıslak mendil huggies ya da prima pampers

yorgan mumkunse eski usul pamuk yorgan (yorgancı varsa diktirecek en gzeli)

Aklıma gelenler bunlar :))

Öncelikle inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah,ben de yeni anne oldum ve acemiydim tabiki, arkadaşlarım bana çok fazla birşey alma etraftan da gelir zaten hemen büyüyorlar demişti benim öyle çok çevrem yok ailem burada değil zaten çocuk küçük üstü başı kirlenmez gibi geliyor ama bizimki sık sık kusuyordu bazen kakası da dışarı taşıyordu hergün hatta bazen iki kere üst değiştiriyorduk bence en iyisi alt üst takımlar al hatta 3-6 ay arası daha uygun oldu bizimkine, kızım küğçük doğdu ama çok hızlı kilo almaya başladı maşallah altı patikli takımlardan almanı tavsiye etmem çocukların boy uzamalarını azaltıyormuş hem patiksiz olanları daha uzun süre giydirebilişyorsun, bir de çıtçıtlı atletlerden bol bol al kışın doğum yapacaksan eğer uzun kollu olanlardan tabiki,penye battaniye,ağız mendillerinden çok al ben park yatak kullanıyorum gayet iyi benim de aklıma gelenler bunlar sen zaten tamamlamışsındır benim aklıma gelen bunlar hayırlı doğumlar

Back
X