bende Anne oluyorum kızlar dün evde test yaptım sonuç pozıtıf =)))

KalbiMusa

YARENE KARDEŞ GELİYOR :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
48
1
46
bugun ogleden sonra doktorumuza gıdecegız ınsaallah hersey yolundadır ılk muaynemız olacak bıze dua edın
özel hastaneye gıdıyoruz ve tek başımıza :=))
bıdahakıne de babamızla gıdecegız ınsaallah kızlar grsz <3

bugun ogleden sonra doktorumuza gıdecegız ınsaallah hersey yolundadır ılk muaynemız olacak bıze dua edın
bıdahakıne de babamızla gıdecegız ınsaallah kızlar grs

inşallah hayırlısı olsun canım bişey sorucam adetin gecikince mi yaptın testi benim hesaplamalara göre 3 günüm var sabah test yaptım negatif çıktı:(

gozun aydın canım hayırlısı olsun bende dun test yaptım benımkıde pozıtıf cıktı:62:

gozun aydın canım hayırlısı olsun bende dun test yaptım benımkıde pozıtıf cıktı:62:

yasemın yazılarını ve yorumlarını genellıkle okuyorum cok da begenırım goruslerını. bu haberını gorunce senı tebrık etmeden yapamadım. cok cok tebrık ederım mutlulugun daım olsun gozunuzaydın

yasemın yazılarını ve yorumlarını genellıkle okuyorum cok da begenırım goruslerını. bu haberını gorunce senı tebrık etmeden yapamadım. cok cok tebrık ederım mutlulugun daım olsun gozunuzaydın

sagolasın canım benım cooooooook tesekkur ederım:42::42: farkındayım begenılerının ve cokta hosuma gıdıyo:16:aynı dusuncelere sahıp oldugumuzu gosterıyo :54:
darısı tum ısteyenlerın basına

bıdahakıne de babamızla gıdecegız ınsaallah kızlar grs

inşallah hayırlısı olsun canım bişey sorucam adetin gecikince mi yaptın testi benim hesaplamalara göre 3 günüm var sabah test yaptım negatif çıktı:(

ewet cnm on gun bekledım bu sonucu aldım daha once bırkac sefer bende negatuf sonuclar gorum

kızlar bgn kan testımızıde verdık sonuc pozıtıf cok guzel bır duygu Rabbim herkese yasatısın ....

bıdahakıne de babamızla gıdecegız ınsaallah kızlar grsz <3

Aynı gün öğrenmişiz demekki;)) benimki de benm hesabıma göre 15-16 günlük daha adete bakarsak bir ay tabi.. Hayırlı ığurlu olsun inşallah:)))

Inşaallah saglıkla kucagımıza alırız hesaba bakarsan 5 hafta ama bnce 2-3

kızlar kan testı kac gunde cıkıyo bana yarın yapıcaklar sonucta salı gunu cıkıcakmıs
10hafta olmadan ultrasonlada bakılmıyomus offfffffffff:5:

sagolasın canım benım cooooooook tesekkur ederım:42::42: farkındayım begenılerının ve cokta hosuma gıdıyo:16:aynı dusuncelere sahıp oldugumuzu gosterıyo :54:
darısı tum ısteyenlerın basına

cok mantıklı cok gercekcı bır kadınsın. oyuzden senı takdır edıyorum ve onaylıyorum.

bebıs cok sanslı olacak. cok saglam bır kadın, onun annesı olacak.

tekrar hayırlı olsun canım. mutlulugun daım olsun ınsaallah

Back
X