• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende aşık olup evlenmek istiyorum ama....

Asi_35

ASİ
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
13
0
36
İzmir
:66: Adam akıllı kimse kalmadımı şu hayattaaaa:66: en iyisi görücü usulümü sizceee arkadaşlar. adaylarımı düşünmelimiyim yoksa beklemelimiyim

cnm görücü usulundan evlenip mutlu olanlar çok sevenlerde var tek fark evlenince aşık oluyorsun sen bilirsin taliplerini değerlendirmenden zarar çıkmaz

cnm görücü usulundan evlenip mutlu olanlar çok sevenlerde var tek fark evlenince aşık oluyorsun sen bilirsin taliplerini değerlendirmenden zarar çıkmaz

valla bazen mutsuzda olabilirsin diyolar fakt belkide dediğin doqru sonradan aşık olupta mutluda olabilirm:1:

doğru insanı doğru yerde aramak gerekiyor birazda..
her zaman derim ; yolda bulduğun yolda kalır..
birilerinin vesilesi olursa daha ii sanırım.. ama sırf evlilik olsun die görücü usulüne karşıyım.
kocamla tanışıp evlenmeseydim ömrümün sonuna kimseyle evlenmezdim sanıırm..
Allah herkesin gönlüne göre veriyor mutlaka..

bende bende bende istiyorum özellikle aşık ve maşuk olma kısmını :) talipleri değerlendir canım kader kısmet bu işler. valla talibim olursa değerlendirecem ama o da yok şu an :D

bende bende bende istiyorum özellikle aşık ve maşuk olma kısmını :) talipleri değerlendir canım kader kısmet bu işler. valla talibim olursa değerlendirecem ama o da yok şu an :D

aynen yaaa AŞK kadna yakıştıqı için bu denli özlemle bekliyoruz yaşıcaqımız kişiyi=)) valla bnde sanırım öle yapıcam bana uyqun gösterilen talipleri deqerlendirmeye bakıcam.. ayyy sende inş. istediqin qibi bi aşk bulursun

görücü usulü o kadarda tepki verilcek bisey degil kimileri resmen ona öcü gibi bakiyolar, tanisip nisanlilik döneminde ona asik olabilirsin

aynen yaaa AŞK kadna yakıştıqı için bu denli özlemle bekliyoruz yaşıcaqımız kişiyi=)) valla bnde sanırım öle yapıcam bana uyqun gösterilen talipleri deqerlendirmeye bakıcam.. ayyy sende inş. istediqin qibi bi aşk bulursun
inşallah canım ya hep beraber bulalım doğru kişimizi :16:

görücü usulü o kadarda tepki verilcek bisey degil kimileri resmen ona öcü gibi bakiyolar, tanisip nisanlilik döneminde ona asik olabilirsin

çok doğru söylemişsin. ilişkileri dışardan en çok yıpratan ailelerdir. görücü usulü ile aile kısmını yarı yarıya halletmiş oluyorsun. tabi bu benim düşüncem.

Back
X