• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende aşk, sevmek ve sevilmek istiyorum ama olmuyor?

khadijah

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
12
0
6
35
Bolu
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
bende 28 yaşıma gircem, sevmek sevilmek istiyorum artık ama bir türlü olmuyor. Ünv Bittikten sonra isteyenler, teklifler falan oldu ben kabul etmemiştim. şimdide ben istiyorum olmuyor. şuan gelen teklifleri kabul ediyorum ama 2 hafta yada 1 ayda vazgeçiyo karşıdaki kişi.hiç bir açıklama yapmadan bırakıp gidiyor nedenini anlayamıyorum. neden elimde tutamıyorum, soğukmu davranıyorum bilmiyorum. yada bir rüya görmüştüm omu gerçek oluyor. Rüyamda; ablamın oğlu olmuş, kardeşimde evlenmiş onunda bebeği olmuş, ben bekarım ve onların çocuklarını severken görmüştüm.rüyadan sonra ablamın oğlu oğlu ve aynı gördüğüm bebekti , kardeşimde evliniyo şimdi, acaba ben hiç evlenemiyecekmiyim içime bi korku düştü :44: çünkü görüşmediğim kimse kalmadı ne yapsam sanki bişey engelliyor olmuyor :50:

bende aynı durumdayım işin tuhafı ben cok sosyal bır tip olmama ragmen kımseden elektrık alamıyor ve hoşlanamıyorum garıp bır sekıılde bu durum kımseyı beğenmeme degıl kesınlıkle çünkü öyle bırısı degılım ama tüm erkeklerı dost,arkadaş olarak görüp yaklaşıyorum. ve tabısıde olmuyor yada bırısınden elektrık almayı kafamda ben kuruyorum evet elektrık aldım dıyorum cok iyi anlaştığımız ıcın sonra benım bu düşünceyı yarattıgımı farkedıp vazgeçiyorum.Tuhaf bır haldeyım çözemedim.

tavsiye verecek durumda değilim ama nacizane fikrim elektirik alamadım diye kestirip atmayın, zamanla sevebilirsiniz belki anlaştığınız kişiyi. benim problemim de benden elektrik alamıyorlar bırakıyorlar, ortada bişey yokken güzel giderken, anlamadımmm

tavsiye verecek durumda değilim ama nacizane fikrim elektirik alamadım diye kestirip atmayın, zamanla sevebilirsiniz belki anlaştığınız kişiyi. benim problemim de benden elektrik alamıyorlar bırakıyorlar, ortada bişey yokken güzel giderken, anlamadımmm

sanırım bızım dönemimizdekı ınsanlarda zamansızlık problemı var.Zaman ayıramamaktan dolayı karşımızdaki kişi ilişki istediğini anladığımız anda bıtırıyoruz ,önlerini kapatıyoruz.Senınde başına gelen bu aslında galıba.

sanırım bızım dönemimizdekı ınsanlarda zamansızlık problemı var.Zaman ayıramamaktan dolayı karşımızdaki kişi ilişki istediğini anladığımız anda bıtırıyoruz ,önlerini kapatıyoruz.Senınde başına gelen bu aslında galıba.

hayata ne oldu o adam ? görmüşken sorayım dedim.

sevgiye aşka çok odaklı olmamak gerekiyor.illa olsun diye güne başlayınca , kafamızdaki duran gözlüğü aramamız gibi
bir şey oluyor bu yaşadığımız.biraz kendimize odaklı olup hayatın akışına bırakır vaziyette devam edersek yaşama daha bir tat
alıyoruz her eşyden ve ister istemez farkına varılıyoruz.

Narcicek o adamda bıttı yanı bıtmedı konuda kapanmadı hersey havada ben ugrasamıyorum.Bır suredirde görüşemıyoruz ama zaten
Arada görüştüğüm kişiler çıkıyor ama ben farklı anlam verdıgımı farkedıp gerı adım atıyorum ınsanlarda da konu kapanıyor.Sanırım benım bır ılıskıye ayıracak zamanım olmadıgını farkedıyorlar.Çünkü aslına bakarsan bır ılıskı ıcın hıc zamanım yok kendıme ait ısteklerım hayattan beklentılerım var bunlara ulaşmak için uğraş vermem gereken şeyler var.Özellikle bu sıralar uyumaya bıle vaktım yok.Vaktım olursada kendıme ait gene belkı başka bır sehre gıtmek belkı bır yemek,fotoğrafcılık kursuna gitmekle vaktım kalmıyor.Dolayısıyla hıcbır adam bu durumda barınamıyor.Nedense son günlerde ben yakın arkadaşlarıma bıle zaman ayıramayacak noktadayım.Bır ılıskı ıstıyorum doğru ama olmayan zamanı ayırmayı planlıyorum herhalde.
Kesınlıkle ılıskı odaklı yaşamayan bırısıyım zaten buna oturupta burası harıcınde kafa yoracak aaa şöyle olsa boyle olsa dıyecek zamanım yok.Cok yakın arkadaşlarım hatta şunu söylüyor karşı cınse aıt sorular sorup cevapları buldugunda farketmeden o ortamda olacaksın ve doğru kısıyı bulacaksın.

Sorularım varmı ne ıstedıgıme dair evet var ama ya cevapları işte onlar muamma. Bırısını cok istiyorum hayatıma girsin ama mesela hazır kalıp bır adam varken bıraz zorlarsam olucakken benim üzgünüm vaktım yok gerçekten yok. Galıba ben bırısı gelıp benı bulsun aşık oluyım,o olmayan zamanımda zaman yaratsın ısteyen bırısıyım.Bilmiyorumki.

Son düzenleme:
anlıyoprum hayata.eğer bu durum seni çok da üzmüyorsa, özgür bir şekilde zaman benim zamanım istediğim gibi mutluyum da zaten diyorsan ne güzel.zaten seni bulacaktır.ben de aslında o insan karşıma çıkmadan önce tamda bu haldeydim ama bazen seçemiyoruz.duygularımız mantıktan önde gidebiliyor.böyle de mutluyum diyebiliyorum ben.akışa,zamana bırakmak en güzeli.

hayata ne oldu o adam ? görmüşken sorayım dedim.

sevgiye aşka çok odaklı olmamak gerekiyor.illa olsun diye güne başlayınca , kafamızdaki duran gözlüğü aramamız gibi
bir şey oluyor bu yaşadığımız.biraz kendimize odaklı olup hayatın akışına bırakır vaziyette devam edersek yaşama daha bir tat
alıyoruz her eşyden ve ister istemez farkına varılıyoruz.

çok haklısın gerçekten. bende kendi hayatıma odaklanmış haldeyim, birsürü şey yapıyorum aslında ama insan etrafında böyle romantik çiftleri görünce özeniyor, aklım oraya gidiyor neden olmuyor düşünmeden edemiyorum :44: ama en iyisi akışına bırakmak tabiki

elbette bir aşkı yaşamak ,sevgilimizin olması güzel.fakat olmayınca da durumu kabullenmek gerek diye düşünüyorum ben artık.
evlilik de keza aynı şekilde.düşündükçe içinden çıkamaz insan.

Kizlar bende ayni durumdayim.cok sosyal bi tip oldugumu soyleyemem ama cevremde sevilirim.cevremdekiler araciligiyla tanismadigim adam kalmadi bu yasa kadar.bi 7sene once aldiydim o meret elektrigi bide kasim ayinda tanistigm adamdan..ama ne hikmetse diger tanistiklarim beni isterken bu ikisi beni terketti.hadi ilkini saymiyorum ama bu kasimdakinde voltaj cok fazlaydi.hala donse var o derece.acaba sevgimi cok mu gosterdimde kacirdim bilmiyorum.30oldum ve kismetler azalmaya basladi umutlarim azaliyo korkuyorum artik.mutsuzlastimda..umarim dogru kisi yakin zamanda cikar karaima

Back
X