Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

ben photoshopta yapıyorum cnm ..farketmıyor sanırım ..:)
istanbulun neresine gelin gelcektin ? anadolu yakası de hadi :10:

oyy süper canım ya bende anadoludayım .. alısveriş işin olunca bakaruk :1:

çok teşekkür ederim canım evet çamaşır sepetini bulamadım keşke uyan görsem de alsam:(:(nerede var acaba İnternet de yada İstanbul da varsa alabilirim

istanbuldan alırsan kalite spotçular çarşısı var pendikte orada gördüm sepeti sabunluk fırçalık vs takımdı sepetide tek verirler sanırım ama bir çok yerindede vardır istanbulun eminim..:)

istanbuldan alırsan kalite spotçular çarşısı var pendikte orada gördüm sepeti sabunluk fırçalık vs takımdı sepetide tek verirler sanırım ama bir çok yerindede vardır istanbulun eminim..:)

teşekkür ederim canım burda bulamazsam evlendikten sonraya bırakırım artık:16::16:

kalite spotcular benım evımın hemen yanında.. evet cok uuygun seyler var..:107:

tabikide seve seve.. hatta kendı evımde spotcuların karşısında .. :107:
hepiniz gelebilirsibiz zevkle agırlarım :1:

tabikide seve seve.. hatta kendı evımde spotcuların karşısında .. :107:
hepiniz gelebilirsibiz zevkle agırlarım :1:

çok teşekkür ederim bu sitede herhalde birbirimizin hayatına şahit olucaz çeyizden başladık ev düğün çocuk vs uzar gider:):)inşallah hayırlısıyla

arkadaşlar bana en samimi yormlarınızı yapınki ben de doğru kararı verebiliyim
üst kısmı
2096.jpg

alt kısmı
2103.jpg

ve yorumlarınız:):)yorum yapmadan geçmeyin lütfennn

Son düzenleme:
arkadaşlar bana en samimi yormlarınızı yapınki ben de doğru kararı verebiliyim
üst kısmı
2096.jpg

alt kısmı
2103.jpg

ve yorumlarınız:):)yorum yapmadan geçmeyin lütfennn

Gülşencimm bencee üstüü süperrrrr ben çok beğendim altıı ben öylee tüllü sevmiyorum ama tercih ettiğin üste çok yakışıcaktırrr, bence kafanı hiç bulandırrmaa çok hoşş bir seçim yapmışsın cnm, güle güle giy inş.:79:

teşekkür ederim canım üst kısım yeni tasarlanıyordu çok hoşuma gitti hatta iğneli üstü daha ilk ben denediğim için modelin ismi gülşen oldu:) alt kısmı bende beğenmezdim bunları ama deneyince nedense çok hoşuma gitti burda da çok giyen görmedim normalde baya eskidi artık bu model çok kararsızım alt kısım da tüller simli tülle karışık olacak yani ışıl ışıl :44::44:

teşekkür ederim canım üst kısım yeni tasarlanıyordu çok hoşuma gitti hatta iğneli üstü daha ilk ben denediğim için modelin ismi gülşen oldu:) alt kısmı bende beğenmezdim bunları ama deneyince nedense çok hoşuma gitti burda da çok giyen görmedim normalde baya eskidi artık bu model çok kararsızım alt kısım da tüller simli tülle karışık olacak yani ışıl ışıl :44::44:

Çok güzle cnm gerçekten üst kısmı harikaa ismide sana özel olmuş :1:
Gelinlik giyince insan zaten bi tuhaf oluyorr, üstüne ne giyse öyle baka kalıyor yani Şurasını beğenmedim burası olmamış diyemiyosun en azındna bende öyle olmuştu:9:
Bende ışıl ışıl gelinliği seviyorum çok fazla taşı olmasın çok az olsun ama o az taşlar yetsin göz kamaştırsınn istiyorum. Eteği böyle çok kabarık yerlere sürünen böylee önden aradan da simli danttel sarksın falann ay bana ne oluyosaa:1:

canım altını bende begenmedım .. cok tüllü parca pinçik gözüküyor.. zevk meselesi tabi ama daha pullu modellere de bakabilirsin.. çeşit cok gercekten.

gülşenciğim üstü süper ama alt kısmını beğenmedim
bu modelleri sevmiyrm ben
altına daha sade bişiy olsa çok zarif bir gelinlik olucak
birde bu tür etekler yukarı doğru toplanıyor
daha önce görmüştüm gelin pek rahat edemedi.
parça parça olan etekleri sevmiyrm bende üstüne uygun başka bi etek yaptır derim
ama yinede tercih senin

gelinliğin üst kısmı çok şık ve sade.ama bu sadeliğe o alt kısmın parça pinçik bir şekilde uyacağını sanmıyorum.güzel durmaz diye düşünüyorum.bundan ziyade güpür,tül ve satenle daha sade bir alt olursa bütünlük olur gibime geldi.
ama karar senin tabi:)

Back
X