- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi cardelenss
-
ben planlı bir gebelik yaşıyorum şuan..
evliliğimin ilk yılını başbaşa geçirmek ondan sonra hamile kalmak istemiştim.
doğum kontrol hapı kullanıyordum. hapı bıraktım ve 2. ay müjdemi aldım.
maddi ve manevi olarak hazır olunmalı..
doğru zaman çok önemli..
ya tatlım bütün bunlar hep izlediğimiz filmlerden oluyor..
ben de hep korunmayı bıraktığımız ay ilk ilişkiden hamile kalacam zannederdim..
planlar yapardım..
yok mayısta hamile kalayım..izinlerim denk gelsin bilmem ne...
ama öyle olmuyormuş malesef..
tam 1 yıl uğraştıktan sonra ve artık doktorun tedaviye başlamalıyız dediği ayda hamile kaldım...
aralıkta.cumartesi öğrendim hamile olduğumu..doğum öncesi bütün izinlerim havaya gidiyor gitsin..
umrumda bile değil çok şükür hamileyim ya
yani demek istediğim canım siz ne kadar plan yaparsanız yapın herşey kısmet..
ve bu veletler canları ne zaman isterse o zaman geliyorlar..
kendini hazır hissediyorsan bırak korunmayı..
kafana da çok takma oluruna bırak...
Rabbim hakkında hayırlısını verir inşaallah
ben yeni evliyim ve bir evlat sahibi olmak istiyorum her kadın gibi annelik duygularım çok kabarmış durumda.şimdiye kadar bu kadar çabuk çocuk sahibi olmak isteyeceğimi düşünmemiştim.hamile kalmayı planlayarak başardınız?
bu işlerin zamanı mı var ben anlamadım burda yazılanların nerdeyse hepsini okudum kafam karıştı.yumurtlama dönemi vs.
eşimde diyorki şubatta yaparız allah izin verirse ekimde doğar diyor o hesabı yapmış.
bir bilen var mı bana anlatın yaaa çok cahilim bu konuda:s:s:s
Merhaba ben aranıza yeni katıldım ve bebek sahibi olmak için 10.11.2010 tarihinde çalışmalar başladık ama bekledim ama adet oldum.bu ay ne olacak bilmiyorum ama allah hakkımda hayırlısını versin inşallah
ben yeni evliyim ve bir evlat sahibi olmak istiyorum her kadın gibi annelik duygularım çok kabarmış durumda.şimdiye kadar bu kadar çabuk çocuk sahibi olmak isteyeceğimi düşünmemiştim.hamile kalmayı planlayarak başardınız?
bu işlerin zamanı mı var ben anlamadım burda yazılanların nerdeyse hepsini okudum kafam karıştı.yumurtlama dönemi vs.
eşimde diyorki şubatta yaparız allah izin verirse ekimde doğar diyor o hesabı yapmış.
bir bilen var mı bana anlatın yaaa çok cahilim bu konuda:s:s:s[/Q
kızlarrrrr , bende bu ay çoook çalıştım inşallah yumurtlama günümü tutturdum, ben 30 günde bir adet görüyorum, en son 5 kasımda oldum, 5 aralıkta olmam lazım, ama yumurtlama günüm 20 aralık yani dündü ve ben 13 aralıktan bu tarafa gün aşırı ilişkide bulundum, gün aşırı demek, bir gün ilişki, bir gün dinlenme oluyo.. sizde yumurtlama gününüzü tespit edin, bunu eczanelerde satılan ovulasyon testleri ilede yapabilirsiniz ama kendi vücudunuzdaki değişiklikleri de gözlemleyebilirsiniz, mesela, adet gününü birinci gün olarak belirle ve üzerine 14 say 14. gün hangi günse o gün senin yumurtlama günün olur, ve bu gün gelmeden bir hafta önce düzenli ilişkide bulun, ayrıca vajinadaki mukus sıvısını her gün kontrol et, genelde kasıklarda ağrı, gögüslerde sızının arttığı ve vajinadaki mukusun yumurtanın beyazı gibi renk ve uzayan kıvamda olursa 24 saat içinde yumurtlucan demektir ve ilişkiye gir, ilişkiden sonra eşin hemen kalkmasın, bir kaç dakika beklesin geri çekilmesin, daha sonrada sen kalçanın altına bir yastık koy ve o şekilde en az 20 dakika bekle, bu arada ilişki öncesi tuvaletinizi yapın, yani ilişkiden hemen sonra idrar yapmayın, çünkü spermler canlılığını yitiriyor.. inşallah bunlar işe yarar, rabbim nasip eder dileyen herkese... haa bu arada bende daha bekliyorum ama bu ay kendimi tutturmuş ve hamiş gibi hissediyorummmm,,, inşallah öyleyimdir
inşallah merve haberlerini bekliyoruzz
cardelenss canım senin yumurtlama dönemin yarın başlıyo yani 23.12.2010 tarihinden 28.12.2010 tarihine kadar, yumurtlama gününde muhtemelen 28.12.2010 olacak, inşallah tabiki,, sen yarından başla çalışmalara, daha önce yazdıklarımıda unutma, iki günde bir ilişki, yani yarın yap öbür gün dur, sonraki gün yine yap, dur, yap,,,, şeklindeinşallah tutturursun, yani bende , isteyen herkes inşallah tutturur. hadi bakalım kolay gelsin canım,, görüşelim gene,, bende çok umutluyum Allahın izniyle olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?