• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bebisimiz olsun istiyorum :( :(

eyiryah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
10
0
86
Samsun
Arkadaşlar doktora gittim bi sorun yok dedi. Eşimden sperm tahlili istedi ondanda sorun yok dedi. Rahim filmi çektirdim onda da problem yok dedi doktorumuz. Peki başka ne yapmalıyız. Mevlam nasip etmedi iki yıllık evliyiz en baştan beri istiyoruz ama olmuyo :( istanbul Avrupa yakasında bildiğiniz güvenilir doktor onerebilirmisiniz .

Arkadaşlar doktora gittim bi sorun yok dedi. Eşimden sperm tahlili istedi ondanda sorun yok dedi. Rahim filmi çektirdim onda da problem yok dedi doktorumuz. Peki başka ne yapmalıyız. Mevlam nasip etmedi iki yıllık evliyiz en baştan beri istiyoruz ama olmuyo :KK43: istanbul Avrupa yakasında bildiğiniz güvenilir doktor onerebilirmisiniz .
Canım mutlu bayramlar..
2yıllık evli ve doğal yolla cocuk sahıbı olamayan bırı olarak; direk tup bebege gectım. Avrupa yakasındayım ama cok hastane klinik ve dr gezdım. Cem demirel de karar kıldım. Memorıal atasehırde. Arastırmanı bır ön gorusme yapmanı tavsıye edıyorum.
Ben asılama istemedım cunku ıkı yıl tedavı gormedım istegımle asılamanında normal yoldan cok farkı yok ne bedenımı ne kendımı boşa yormak istemedım. Yasım 30 dolayısıyla hazır hıc sorun yokken bende ve esımde embrıyolarıda dondurmak istedım. 1. Kalıte hepsı.
Bahsettıgım hastanenın labaratuar ve embrıyolog konusunda guvenılır basarılı oldugunu dusunuyorum. Dr bayram dahıl hep ulastım. Bu da cok önemlii..

Arkadaşlar doktora gittim bi sorun yok dedi. Eşimden sperm tahlili istedi ondanda sorun yok dedi. Rahim filmi çektirdim onda da problem yok dedi doktorumuz. Peki başka ne yapmalıyız. Mevlam nasip etmedi iki yıllık evliyiz en baştan beri istiyoruz ama olmuyo :KK43: istanbul Avrupa yakasında bildiğiniz güvenilir doktor onerebilirmisiniz .
Merhaba canım ben ve esım ıkımızde 24 yasındayz oylesıne kontrole gıttım doktora cok saglıklı oldugumu soyledı yumurtalarm ve rahımım cok iyiymiş.. Ama eşimde sorun cıktı sperm azlıgı bu nedenle tek çaremiz tup bebektı genc oldugumuz ıcın yapmayn deneyin dediler Allah büyük olur dedıler...ama ben yinede erken yasta en buyuk sansım oldugu zamanda hıc dusunmeden tup bebek tedavısıne basladım... Ilk denemem negatif ama daha 8 dondurulmus embrıyom var bundan snradı kolay inşallah Rabbim nasip eder evlat sahibi oluruz... Ama saglıkıyken yasın dahada gecmeden olmuyorsa hıc korkma derim ben İnşallah Rabbim herkese nasip eder evlat sahibi olmayı

Back
X