Bende bende bende hamileyim

Tebrik ederim canım :) benim bat da 20 Kasım di ve bat a 1 gün kala hcg 300 çıktı çok şükür :) dünde tekrarladim 673 çıktı artmaya devam eder ins yarın tekrar gideceğim . RABBİM yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ve bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin ins :)

Çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Saolun kizlar sizleri de tebrik ederim inşallah sağ saglim kavuşuruz bebiskolara cumartesi doktora gidicem bakalim

naber kızlar nasılsınız sorum olacak hamıs anne adayları cevap verın lutfen hamıle kaldıgınızda adet sancınız oldumu adet olacak gıbı adet gunume 3gun var 2gun onceden basladı kramp ngıbı gırıyo arada ama normalde bende bır gun once baslar ara ra gırer bır gune gıtmez adet olurdummm...ama daha 3gun var regle bır de agır bırsey kaldırdıgımda sol kasıgımda bırsey varmıs gıbı agırı veye bırwsey dusuyo gıbı gelıyo bır yardım eder mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…