Bende bir gün buraya Hamileyim diye yazabilecek miyim acaba :(

24 yaşındayım 5 ay dır deniyoruz olmuyor cuma günü doktora gittim pko kisti var dedi her ay regl oluyorum

Bence bu kafana çok takmana değecek birsey değil bende pko luyum . Hiç düzenli adet olmadım 6 aydır korunmuyorduk hiç takmadim kafama hep dua ettim hayırlısı ne zamana o zaman olsun diye hiç beklemedigim anda geldi Allahima şükür sende inan stres yapma bence

Çok mutlu oldum :) ne mutlu size hamissiniz Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah ama İnan şu 4-5 ayda çöktüm elimde değil İnan değil çok değil 6 ay oncesine kadar çok fikri yoktu bir anda düştü aklıma atamıyorum ki aklımdan bir başarsam bunu bir iki gündür boşver takma hersey olacağına varır diyorum sonra bir anda aklıma düşüyor yine gittiğim Dr dan memnun kalmadım baska Dr a randevu aldım bu arada her ay adette görüyorum 30 günde bir yada 29 günde bir ne yapacağımı gerçekten bılmıyorum off off

24 yaşındayım 5 ay dır deniyoruz olmuyor cuma günü doktora gittim pko kisti var dedi her ay regl oluyorum

Pko için ameliyat olmayı deneyebilirsin tabii doktorun uygun görürse. Bende de çikolata kisti vardı hiç ameliyat düşünmemiştim doktorum almak zorundayız diye acil ameliyata aldı 11.11.2014'te ameliyat oldum ve şu an 6 haftalık hamileyim iyi ki de o ameliyatı olmuşum. :) Yani hemen hamile kaldım. :)

Bakalım başka bir dr dan randevu aldım onunla bır goruseyım o benı yonlendırır ameliyatlık bır durumum var mı yok mu hayırlı olsun canım cok sevındım bebısını saglıkla kucagına al ınsallah :)

Teşekkür ederim en kisa zamanda darısı başına inş

İnşallah ben de sizler gibi hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alabileceğim bir bebek dünyaya getiririm Allah ım
canım ben hastanede çalışıyorum hem hastanemdeki kadın doğumcu hemde özel bi hastanedeki kadın doğumcu pol. oversn demişti polikistik over dedi ama ben her ay adet oluyorum hemde öle çok düzensiz de değil doktor hamile kalmıcaksın diye bişey yok sadece biraz zaman alır dedi bana biz 5 ay falan denemiştik olmamıştı sonra hastanemdeki doktora sordum doğal olarak önereceğiniz bişey varmı diye aklımda soğan kürü vardı hep olumlu olarak duyduğum ve doktorda soğan kürünü öneririm dedi bi tane hastamın kisti büyüktü ve onada önerdim kistini küçültmüş bayağı dedi.
Yani demem o ki sende hamile kalırsın polikistik over olsanda ama kolay kalmak için soğan kürünü tavsiye ederim ben çok olumlu şeyler okudum doktorda önerdi netten araştırırsan sende görürsün önemli olan kürü yazılan tarife göre dikkatli uygulaman hadi bakalım kolay gelsin şimdiden

Canım benim teşekkür ederim güzel olumlu düşüncelerin için soğan kürünü bende çok duydum başka bir Dr dan randevu aldım ona bir gideyim hayırlısı ile sonra bende soğan kürünü yapmayı düşünüyorum canım geçen hafta ilk gittiğim Dr dan tatmin olmadım açıkcası baska Dr a gideceğim inşallah ondan bir geleyim ona da bakacağım bende senin gibi her ay hemde düzenli şekilde oluyor regl 13 Kasım da adet oldum sonraki ay yani bu ay en son regl tarihim 12 Aralık hep böyle oluyorum tüylenme ciltte yağlanma vs hiç bir şeyde yok sadece 6-7 kılo fazlam var o kadar çok istiyorum bende anne olmak Allah ım inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar

canım bendede tüylenme yok adetimde 35 37 günde falan oluyorum yani öle çok düzensiz değil benimde kilo olarakda zayıftım yani öle çok zayıfda değildim ama zayıftım seninde 6 7 kilo fazlam var diyosun çok değil bencede sen bi muayene ol ondan sonra başla ama özel hastanede ol ben devlet hastanesinde çalışıyorum özel kadar cihazları ii olmuyo dolayısıyla yanılma payları oluyo
Ayrıca ilişkideki pozisyonlarda önemli yani içine boşalma olduğundan yataktan bi en az 15 dakka falan kalkma yani bunlarda önemli bunlarıda araştır ben çünkü ilişkiden sonrada yapmam gerekenleri yaptım canını sıkma sen muayeneni ol sonra bunları uygula canım

Özel hastaneye gittim ama özellikten çıkmış gibi ipini koparan orada içime sinmedi kist vardır okey ama Dr dan memnun olmadım içime sinmedi bir arkadaşım jinekolog önerdi incirli de kendı özel muayenesi adam çok yogun 10 ocağa alabıldım randevu bakalım kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…