Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu siteye yeni üye oldum ve yazdıklarınız, sitedeki samimiyet beni çok etkiledi belki de bu yüzden duygularımı birine anlatmaktansa sizinle paylaşıyorum. Ben 18 yaşında bir kızım. Gayet başarılı etrafı tarafından takdir edilen biriyim. Ailemle de en ufak bi sorunum yok. Fakat belki size garip gelecek ama bu yaşıma kadar hiç bir birlikteliğim olmadı.Tabi ki çıkma teklifleri aldım ama hiç birini kabul etmedim. Neden diye sorarsanız kendimi soyutluyordum o yaştaki aşklar hiç bir zaman gerçek gelmedi bana ama hoşlandığım biri de olmadı değil. Ne var ki o kişi de beni hiç farketmedi. Aslında gayet güzel bir kızım yani hem kendimin hem de çevrenin görüşüne göre. Utangaç biriyim de biriyle hemen konuşamam. Şimdi bakınca tamam iyiki biriyle çıkmamışım diyorum ama bu yaşlarda artık eksikliğini fark ediyorum. Üniversiteye gidiyorum okuldan da hoşlandığım biri var ama o da benimle çıkacak biri değil. Sabırım daha çok hafif meşrep kızlardan aşırı dikkat çeken kızlardan hoşlanıyor. Ben de arkadaş grubunda çoğunlukla fazla konuşmayan biriyim. Umarım hayalimdeki gibi biri bir gün karşıma çıkar. Fakat nasıl? Bu yüzden size soruyorum bende bir sorun mu var çok mu uzak duruyorum erkeklerden. Kimse yanıma yanaşamıyor.Yardımlarınız için teşekkürler sadece paylaşmak istedim...