bende bir tuhaflık mı var?Ruhsuz muyum neyim?

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
23 yaşındayım.Bu zamana kadar kimseden hoşlanmadım,kimseye aşık olmadım.Acaba ben de bir tuhaflık mı var.Bakanlar var ama sadece bakıyorlar yani birisi de gelip teklif etmiyor.Hoş ben hiçvbirine karşı bişey ihssetmiyorum.Acaba ben çirkni bir kız mıyım?Bu zmana kadar hiçbir erkek bana güzelsin demedi.Hoş öyle erkeklerle de normal sohbetlerim olmuştur öyle güzelsin diyecek bi sohbetim olmadı.Ne bileyim insnaınk ız arkadaşları der hgüzelsin diyeo nlar da demediler.

bence ole dusunme bunu sen saglarsın cnm hıc erkeklerle konusmadıysan bole agzın ii laf yapmıyorlarsa onlara ztn cıkıp sana gzlesin demzler ... yani birz işveli cilveli konuskan hareketli olcaksın... bide kız arkadsların durup dururken sana nie guzelsin desin ... bence sen kendini koruyorsun cok guzlde yapıyorsun rabbım tertemiz sekilde seni evlencegin insana kavusturu o sana cok guzlsin der inş :)

Tam tersi konuşkan girişken bi kızımdır.Haa bu dediğim erkeklerle konuşmakta değil tabi ki.Erkeklerle konuşurum ama öyle arkadaş olarak.İşveli,cilveli hiç konuşmadım erkeklerle ama hareketliyimdir.Ben ağırbaşlı,oturaklı bir kızım zannedersem,başkaları da öyle diyor.Evlenmeyi düşünmüyorum evlilik bana gereksiz gleiyor.

Henüz seni heyecanlandıracak duygularını harekete geçirecek kişi karşına çıkmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…