Bende bu "Aci"yi yasadim ya .....

Kendi yedigi b.ktan senden yicen diye bi yerleri 3,5 atıyo belli:KK14:
kapı baca basırmalar falan.

onca şeye ragmen seviyorum demişsin. ve bizden yardım istiyosun.
seviyosan bu adama katlanıcaksın.
sevmiyosanda gereken neyse yapıcaksın.
o seni düşünmüyor. hemde 2 kez düşünmemiş seni:KK59:

Kizlar mrb cok kotuyum bnde ALDATILDIM ne zor biseymis Allahim yardim et bitsin su icimdeki aci..
Bir bucuk yillik evli ve 4 aylik bi bebegim var esimle gorucu usulu ewlendik akraba sayiliriz nisanlandik bna ne face nede telefon sifresini vermezdi ama bnimkiler ondaydi cok kiskancti bakkala bile gitmeme izin vermezdi neyse bi gun tlefonum bozuldu kendininkini bna verdi daha 10 gunluk nisanliyiz ve telinde facesi acik kalmisti actim ve SOOK..
Esim ve dul bi kadinla msjlari.
Esim=yarin goruselim ozledim seni.
Kadin=ama sen nisanlanmadin mi
esim=olsun onun haberi olmaz ewlenene kdar bekarim
kadin=yapma bnu bak kiza ne masum bitsin artiken şuan..
esim=seni istiorum seni unutamam bn onu sewmiorum gibi seyler dhq bissuru seyler ilk okudugum da basimdan asagi kaynar sular dokuldu resmen nisani attim ayrildim agladi onun yapmadigini bi akrabasinin yaptigini dedi aileler araya girdi affettim(keske affetmeseydim) snra hersey normal gitti evlendik o kdr kiskanc oldu ki perdeyi acamiodum korkudan bi yil boyunca ne bi markete gidebildim ne bir komsuya kuzenlerim ewe geliodu onlari optum guldum die yapmadigi kalmadi bu huylari zmn la duzeldi azda olsa neyse bundan bi ay once aldatildigimi ogrendim hemde 1 yil boyunca ewde bna iyi dawranmaya baslamisti erken geliodu bazen gec geliodu nie deyince kaynanam oglumu rahat birak diodu bna ndn bnu yaptin diyince gene aglamaya basladi ayakklarima kapandi seytana uydugunu soyledi bosanmak istedim seni öldürürum dedi bebegi vermem dedi korktum bisey yapmadim 1 aydir hergun bna iyi dawranio erken gelio gezdirio evliligimiz boyunca hic gezmemustik kizlar napicam ben onu sewmiorum kaynanam bna kotu dawranio bunalimdayim õlmek istiorum ama yawrum nasil olcak napicam cok uzundu okudugunuz icin saolun.

kızını aldatan nişanlısıyla tekrar çocuklarını barıştıran aileye kızıyorum ben şuan..
hadi siz saftınız aşktan gözünüz kör oldu, onlar bari naapıp needip engel olalardı...

ailen arkanda durmaz mı?
yaşın da çok küçükmüş :(

19 yaşındasın 1,5 yıllık evlisin, bebeğin var....
ne diyim.
Allah kocanı da bildiği gibi yapsın, 19 yaşında gencecik karısı evde otururken...

Kizlar mrb cok kotuyum bnde ALDATILDIM ne zor biseymis Allahim yardim et bitsin su icimdeki aci..
Bir bucuk yillik evli ve 4 aylik bi bebegim var esimle gorucu usulu ewlendik akraba sayiliriz nisanlandik bna ne face nede telefon sifresini vermezdi ama bnimkiler ondaydi cok kiskancti bakkala bile gitmeme izin vermezdi neyse bi gun tlefonum bozuldu kendininkini bna verdi daha 10 gunluk nisanliyiz ve telinde facesi acik kalmisti actim ve SOOK..
kadin=yapma bnu bak kiza ne masum bitsin artik
esim=seni istiorum seni unutamam bn onu sewmiorum gibi seyler dhq bissuru seyler ilk okudugum da basimdan asagi kaynar sular dokuldu resmen nisani attim ayrildim agladi onun yapmadigini bi akrabasinin yaptigini dedi aileler araya girdi affettim(keske affetmeseydim) snra hersey normal gitti evlendik o kdr kiskanc oldu ki perdeyi acamiodum korkudan bi yil boyunca ne bi markete gidebildim ne bir komsuya kuzenlerim ewe geliodu onlari optum guldum die yapmadigi kalmadi bu huylari zmn la duzeldi azda olsa neyse bundan bi ay once aldatildigimi ogrendim hemde 1 yil boyunca ewde bna iyi dawranmaya baslamisti erken geliodu bazen gec geliodu nie deyince kaynanam oglumu rahat birak diodu bna ndn bnu yaptin diyince gene aglamaya basladi ayakklarima kapandi seytana uydugunu soyledi bosanmak istedim seni öldürürum dedi bebegi vermem dedi korktum bisey yapmadim 1 aydir hergun bna iyi dawranio erken gelio gezdirio evliligimiz boyunca hic gezmemustik kizlar napicam ben onu sewmiorum kaynanam bna kotu dawranio bunalimdayim õlmek istiorum ama yawrum nasil olcak napicam cok uzundu okudugunuz icin saolun.
Huylu huyundan vazgeçer mi?
Yine aynı kadınla mı aldatmış?

pardon kuzenim yazmış olayına nasıl inandınki? gerçi çokta erken evlenmişsin kandırabilmen normal ne diyim bekarlara ders olsun

kadin=yapma bnu bak kiza ne masum bitsin artik
daha yeni konular açmıştın değil mi ailenle ilgili.baban hapse girmişti.
masesef büyük bir çıkmazdasın,sana boşan deniliyor ama gidebilecek bir yerin yok şu an ne yazık ki.
ve de evet bu adamla bu hatasına rağmen evlenmekle hata yapmışssın.
tekrarladığında da şaşırmamak lazım.
yaşın küçük,bebek var ,iş yok , meslek yok,aile yok.
durumun zor be canım.
baban hapisten çıktığında baba evine dönme şansın olur mu?

ben bunu hep soylerım yıne soyluyorum.... bence bıkere aldatan tekrar aldatır afedılıyor cunku korkusu yok.... keske nısanlıyken afetmeseydın sımdı bu durumda olmuycaktın nıye affettınkı yazık sımdı bıtanede masum bebegın var korkma cocugu alamaz senden ailene haber ver ac boşanma davasınıı ıyı davrandıgına bakma bır ay sonra gene aldatır allah yardımcın olsun...

ahh ah. 19 yaş. birbuçuk senelik evlilik. bebek.
sen bu yaşta üniversitede olmalıydın. bak şimdi ne yapacağım diyorsun. oydsa okulunu bitirip ekmeğine elne alsaydın,bu adamı çekermiydin.
bence bu biraz tarz meselesi.
şurada okuyuanları da okuduk. Ama okusaymış daha farklı olma durumu yine varmış.
Yoksa nişanlıyken o aldatmadan sonra evlenmemesi buna bağlıymış ama evlenmeyi seçmiş.
Geç kalmış gibi.

ailen arkanda durmaz mı?
yaşın da çok küçükmüş :(

19 yaşındasın 1,5 yıllık evlisin, bebeğin var....
ne diyim.
Allah kocanı da bildiği gibi yapsın, 19 yaşında gencecik karısı evde otururken...
annem zorladi kizim olmaz adin cikar nie nisani attin die erkekdir bisry olmaz dedi babam deseydim keske o asla wermezdi ewlenmemi ztn istemiodu bn kndim istedim babam biraz sinirli simdi zyn kawga ettigi ici. Hapiste kndi durumumu anlatsam dha kotu seyler olabilir onada anlatamiorum esimde bu arada 32 yasinda bn cirkinde deilim 180 boyum war hic bi kusurum yom cocuk dogurmama ragmen millet hep gelirder esime piyongon tutmus es tarafindan die ve bni nie aldatti anlamiorum kawgaci dir dir yapan biride dilim:(((

aferin.gerçek yüzünü görererk evlenmişsin.daha ne diyelim biz sana...o kocan olacak insan müsveddesine çok kzıdım.kusura bakma böle konuştum ama yapılır mı bu sanaaaa?bide nasıl sindirdin arkadaşım hiç mi aklına gelmedi aynı yatağa birlikte yatarken.?

kadın sığınma evleri var. gidecek yeri var. isterse gider. başvurur. onlar orada ona işte buurklar. kurslarada yollarlar. çözüm var

Sen aldatsan eşin sana ne yapardı ?
Şimdi iki gezdirmeyle mi herşeyi yoluna koyacak.
Allah yardımcın olsun umarım senin için hayırlı olan kararı versin.

SIĞINMA EVİNE GİTMEK İSTİYORSANIZ
- En yakındaki karakola gidip talepte bulunabilirsiniz. Sığınma talep ederken eşinizden şikayetçi olmak zorunda değilsiniz.

- Akşam ve hafta sonu sadece karakol vasıtasıyla acil istasyona yerleştirilebilirsiniz.

- Karakola gitmeden sığınma evine gitmek istiyorsanız; ( mesai saatleri içinde)İlinizdeki Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne ya da kuruluşuna başvurarak yaşadıklarınızı anlatıp sığınma talebinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca bazı illerde belediyelerin de sığınma evleri bulunmaktadır. Bulunduğunuz il ya da ilçede belediyenin aile danışma merkezi, ya da halkla ilişkiler müdürlüğüne başvurarak yasal olarak vermeleri gereken bu tür desteklerden yararlanabilirsiniz.

-Sığınma evine gitmeye karar verdiğinizde;

Bir çanta hazırlayın ve güvenilir birine verin ya da bir yere saklayın.

Çantanın içinde nüfus cüzdanları (Sizin ve çocuklarınızın), varsa pasaportlar, sağlık karneleri ya da yeşil kartlar, kira sözleşmesi ya da tapu, ehliyet, para ve banka cüzdanları, sigorta belgeleri/ poliçeleri, ev ve araba anahtarları, değerli mücevher ve küçük satılabilir eşyalar, çocukların düşkün olduğu oyuncak ve eşyalar, şiddeti belgeleyen evraklar(Darp raporu, fotoğraflar, kayıtlar,yazılı belgeler, vs.), birer kat yedek giysi, düzenli olarak kullanılan ilaçlar, adres defteri vb. bulundurun

annem zorladi kizim olmaz adin cikar nie nisani attin die erkekdir bisry olmaz dedi babam deseydim keske o asla wermezdi ewlenmemi ztn istemiodu bn kndim istedim babam biraz sinirli simdi zyn kawga ettigi ici. Hapiste kndi durumumu anlatsam dha kotu seyler olabilir onada anlatamiorum esimde bu arada 32 yasinda bn cirkinde deilim 180 boyum war hic bi kusurum yom cocuk dogurmama ragmen millet hep gelirder esime piyongon tutmus es tarafindan die ve bni nie aldatti anlamiorum kawgaci dir dir yapan biride dilim:KK43:((

aldatılan kişiyle alakası yok ki.
güzellik, temizlik , iyilik... hepsi boş.
adamın tıynetiyle ilgili tamamen.

maalesef çıkmazda gibisin.
bir süre katlanmak zorundasın yazık :(
ama bir şekilde birikim yapmaya çalış, 2 kere aldatan maalesef ki 3. de yapacaktır.
kendini , geleceğini hazırla bir şekilde.
evden iş mi yaparsın araştır para biriktirmeye bak.
ailen belli ki kendilerine yetemiyor, baban hapiste :(

Back
X