BENDE bugün bu adımı attım nihayet.. 75 kilo ile başlıyorum ey günlük!!

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhbala. bu da benim günlüğüm olsun bugun diyetisyene gittim 65lerden 75e cıktıgım için bugun bun dur demeliydim. boyum 1.64 kilom ise; 75 arkadaslarım. guatrımda var. gün gün burada paylaşayacagım en son ise resim atacagım arkadaslarım. güçlü inançlı başlırym en azından 2 ahda birçoğunu vermek istıyrum eveeeet yapacaklarım. Günde 2.5 lt su, her gün leslie ile yürüyüş+ender saracın on hareketi ki bir zamanlar ciddi inceldim o sayede. yarın bismillah deyip başlıyrum benimle birlikte yol afrkadası varsa keyif alıkrım arkadaslarım.. :KK50:

Ben Varım canım benimde kilo 68.9 1 haftadır diyetteyim bende inşallah kurtulcaz bu kilolardan

Ben Varım canım benimde kilo 68.9 1 haftadır diyetteyim bende inşallah kurtulcaz bu kilolardan

boyun kaç canım ya bende bır 6 lıları görsem ya. benı yalnız bırakma hos geldin bır de dıyet dıyetisyenin mi?

Teşekkür ederim canım. Yok ben sadece ekmeği ve tatlıyı şekeri kestim yemekleri normal yiyorum genelde sebze ağırlıklı tabiki bizde günlük 1 buçuk saat yürüyorum gecen cuma 70.2 gelmiştim yani kendi kendinin diyetisyeni oldum diyebilirim

Teşekkür ederim canım. Yok ben sadece ekmeği ve tatlıyı şekeri kestim yemekleri normal yiyorum genelde sebze ağırlıklı tabiki bizde günlük 1 buçuk saat yürüyorum gecen cuma 70.2 gelmiştim yani kendi kendinin diyetisyeni oldum diyebilirim

sende ben gibin canım ya bende ekmegı sadece sabah 1 dilim yiyecegım no şeker olacak yani :)) var mısın canım benımle sürdürelim bunu

Sürdürelim arkadaşım yaş kaç bu arada senin? İnanki çok çok istiyorum zayıflamayı inşallah kışa incecik olacaz

Sürdürelim arkadaşım yaş kaç bu arada senin? İnanki çok çok istiyorum zayıflamayı inşallah kışa incecik olacaz

hadi bakalım canım ya:)) 22 yaşındayım canım 65 kilo bana cok ıyı oluyr hdef önce 70 sonra 65 :) senın yaş kac cok memnun oldum

Ay bende 22 yaşındayım çok mutlu oldum canım ben inanma sömestrda 76 kiloydum sende düşersin ama sana tavsiyem hiç ekmek tüketme inanki alışırsın ben şuan hiç aramıyorum bile ekmegi:))

Ay bende 22 yaşındayım çok mutlu oldum canım ben inanma sömestrda 76 kiloydum sende düşersin ama sana tavsiyem hiç ekmek tüketme inanki alışırsın ben şuan hiç aramıyorum bile ekmegi:))

çok iyi canım ya darıı bana ya )) ben yarın tek tek paylasacagım buradan ve sonraski gunlerde :9 seni dekliyrum hep unutma:)

Tamam canım unutmayalım birbirimizi iyi diyetler Görüşmek üzere bende yazarım elimden geldikçe ne yaptıklarımı;)

Haydi bismillah diyeyim. Bugun ki menüm şu şekilde
kahvaltı; 1 d. ekmek
bir tane haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
yeşillik
ara; bir porsiyon meyve
öğlen bir kase çorba
salata
bir kase yoğurt
ara; 1 bardak süt
ara; 1 porsiyon meyve
aksam ; bir kase çorba
salata
yoğurt.
2.5. lt su ve iki fincanda yeşil çay tüketeceğim yazarım aksam ne kadar tam yaptıgımı :)))

Canım beğendim bugünkü menünü inşallah hep böyle devam edersin başka ekstra bişeler yapabildinmi bugün;)

Ben bugün yemeği biraz fazla kaçırdım ama yürüyüşümüyaptım 1 buçuk saat ekmek ve tatlıyıda hiç kullanmadım çok şükür:)

Back
X