bende buraya yazacakmıydım:) BOZO:)

Flowrs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
640
14
118
selam arkadaşlar bilenler bilir tanır beni 1 yıldır bende buradaydım....bi ara çok uğruyordum ama artık umudum olmadığı için bakmıyordum foruma....bozoyla kader ortağı gibi bişeyiz aynı anda istemeye başladık bebeğimiz olsun die...ve şimdi 1 gün arayla hamile oldumuzu öğrendik....

ben hala şoktayım ne ilaç,ne bitki,ne bi yöntem ne başka bi tedavi...Rabbim izin verdi zamanı gelmiş demek ki...hep ona inandım herşey bahane dedim o izin verirse olur dedim kendi kendime.....eşime aylardır yalvarıyorum sende dr git nie olmuyo die...bi türlü gitmek nasip olmamıştı...15 tatilde gidecektik...adetim 5 gün falan geçti sırf ümitlenmeyeyim test yapayım negatif çıkacak nasılsa dedim bari heveslenmem dedim....ama 2 çizgi hemde hemen ve belirgin.........gerisi malum tahmin edersiniz neler yaşadımı duygularımı.......
başka bişe ne diyeyim sağlıkla alırız kucağıma İnşallah minik şirinimi....

ümitsiz olmamak lazımmış... o kadar :nazar:

gözünüz aydın hayırlı olsun
allah kucağınıza almayıda nasip BOZO'yla inş.

tebrik ederim allah isteyen herkese versin insallah.(banada tabi:)

Gözün aydin canim benim ya,inan cok sevindim.

Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbimopuyorumnanaktan

Canım tebrikler çok sevindim:emir_bebek:allah kucağına almak nasip etsin :ecrin_bebek:ay hala inanamadım canım sen hamilesin ha allahım meleğin sana sıkı tutunur inşallah:nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim canıımm.. a.s.
allahım sağlıklı kucagına almayıda nasip etsin.

nagihanımmm evet biliyosun sende ne zamnadır..evet ben de artık hamileyim inanamıyorum hala....evde yanlızım buakşamda eşim nöbetçi:( ama çok mutluyum.....du sana yazayım uzun uzun.............

aslında dediğim gibi hiç umudum yoktu ama tuhaflıklar vardı....mesela geçen gün okulda acayip bi şekilde kustum...ama bida olmadı...sadece midem bulanıyodu ve yemek çok yiyemiyorum....tatlıyı çok sevmeme rağmen hep acı şeyler yiyorum çiğ köfte kısır falan:) bide herkes 10 gündür senin rengin gitmiş hamilemisin falan diodu....hep uyuyorumm,yorgun hissediyorum ve karnım adet olcam gibi ağrıyo,sık wc ve acayip iltihap gibi akıntım vardı üstelik(bu yüzdende hamile deilimdir kesin diodum ama:) göğüslerimde acıyo evet hımm başka bunlar şimdilik............

ama umudum yoktu yyaaa ben kaç günlerdir ağır şeyler kaldırdım hopladım zıpladım okulda yüzkere merdiven iindim çıktım yağmurda ıslandım yani hiç dikkat etmedim ama nasip işte.........sende olacaksın bitanem ben senin ümidin olayım ümitli ol inancını yitirme

tekrar çok teşekkür ediyorum herkese öpüyorum sizleri

ben çok ağlak oldum ya okuyunca ağladım off ya ne olcak bu durum hep böle geççek 9ayımız ama mutluluktan ağladım

aslında dediğim gibi hiç umudum yoktu ama tuhaflıklar vardı....mesela geçen gün okulda acayip bi şekilde kustum...ama bida olmadı...sadece midem bulanıyodu ve yemek çok yiyemiyorum....tatlıyı çok sevmeme rağmen hep acı şeyler yiyorum çiğ köfte kısır falan:) bide herkes 10 gündür senin rengin gitmiş hamilemisin falan diodu....hep uyuyorumm,yorgun hissediyorum ve karnım adet olcam gibi ağrıyo,sık wc ve acayip iltihap gibi akıntım vardı üstelik(bu yüzdende hamile deilimdir kesin diodum ama:) göğüslerimde acıyo evet hımm başka bunlar şimdilik............

ama umudum yoktu yyaaa ben kaç günlerdir ağır şeyler kaldırdım hopladım zıpladım okulda yüzkere merdiven iindim çıktım yağmurda ıslandım yani hiç dikkat etmedim ama nasip işte.........sende olacaksın bitanem ben senin ümidin olayım ümitli ol inancını yitirme

inşallah tatlım ya alahım banada gösteririmiki o günleri ama senin adına çok sevindim eşinin haberi yokmu

sağolu arkadaşlar ........weşimin haberi var tabe nagişim....bende ne hayaleer kuruyodum süpriz yaparım falan die amaaa sıcağı sıcağına salya sümükken paylaşmak istiyo insan..........

hahahhaha hahhah ay çok komiksin ya bende çok hayal kuruyom da bende sen gibi hemen atları vaal hemde ağlayarak kesin bağırmamaı istanbul duyaŞeniz

Back
X