- 27 Haziran 2008
- 640
- 14
- 118
selam arkadaşlar bilenler bilir tanır beni 1 yıldır bende buradaydım....bi ara çok uğruyordum ama artık umudum olmadığı için bakmıyordum foruma....bozoyla kader ortağı gibi bişeyiz aynı anda istemeye başladık bebeğimiz olsun die...ve şimdi 1 gün arayla hamile oldumuzu öğrendik....
ben hala şoktayım ne ilaç,ne bitki,ne bi yöntem ne başka bi tedavi...Rabbim izin verdi zamanı gelmiş demek ki...hep ona inandım herşey bahane dedim o izin verirse olur dedim kendi kendime.....eşime aylardır yalvarıyorum sende dr git nie olmuyo die...bi türlü gitmek nasip olmamıştı...15 tatilde gidecektik...adetim 5 gün falan geçti sırf ümitlenmeyeyim test yapayım negatif çıkacak nasılsa dedim bari heveslenmem dedim....ama 2 çizgi hemde hemen ve belirgin.........gerisi malum tahmin edersiniz neler yaşadımı duygularımı.......
başka bişe ne diyeyim sağlıkla alırız kucağıma İnşallah minik şirinimi....
ümitsiz olmamak lazımmış... o kadar
ben hala şoktayım ne ilaç,ne bitki,ne bi yöntem ne başka bi tedavi...Rabbim izin verdi zamanı gelmiş demek ki...hep ona inandım herşey bahane dedim o izin verirse olur dedim kendi kendime.....eşime aylardır yalvarıyorum sende dr git nie olmuyo die...bi türlü gitmek nasip olmamıştı...15 tatilde gidecektik...adetim 5 gün falan geçti sırf ümitlenmeyeyim test yapayım negatif çıkacak nasılsa dedim bari heveslenmem dedim....ama 2 çizgi hemde hemen ve belirgin.........gerisi malum tahmin edersiniz neler yaşadımı duygularımı.......
başka bişe ne diyeyim sağlıkla alırız kucağıma İnşallah minik şirinimi....
ümitsiz olmamak lazımmış... o kadar