Bende Burun Estetigi oldum daha önce olmuş onlar tecrübelerinize ihtiyacım var.

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
Merhaba bugün ameliyat olalı 3.gün,
Ne zaman rahat edecegim acaba tamponlar cıkınca mı ?

Nefes alma konusunda diyorsan eger evet tamponlar ciktiktan sonra rahatlarsin
Nefes şişlikler herşey hakkında fikir istiyorum yüzüm gözüm şiş, ne zaman mesela rahat duş alabilicem,
Yüzümü yıkayabilicem ?

Bugun benim bir hafta oldu. 3. Gun itibari ile sisliklerim inmeye basladi suan yanaklarimin altinda cok az var oda yavas yavas gider artik. Cuma gunu tamponlarim cikti o gun hafif burun kanamasi ve akintim oldugu icin tikandi cumartesi itibari ile burnumdan nefes alabiliyorum. Dus konusunda da burnundaki atel ve bandajlar ciktiktan sonra baslarsin ancak bende oyle olacagini dusunuyorum cunku. Kendine cok dert etme ben 1. Gun aksaminda davul gibi sistim gozumu acamiyordum aynada kim bu falan dedim yani hergun iniyor sislikler gececegine inan kalici degil onlar. Bugun ateli cikartti doktor burnumun ustu mayin tarlasi gibi sivilce dolmus ve burnum acayip sis aliskin olmadigim icin garipsedim ama inaniyorum ki buda gececek. Pozitif olmaya bak

Bugun benim bir hafta oldu. 3. Gun itibari ile sisliklerim inmeye basladi suan yanaklarimin altinda cok az var oda yavas yavas gider artik. Cuma gunu tamponlarim cikti o gun hafif burun kanamasi ve akintim oldugu icin tikandi cumartesi itibari ile burnumdan nefes alabiliyorum. Dus konusunda da burnundaki atel ve bandajlar ciktiktan sonra baslarsin ancak bende oyle olacagini dusunuyorum cunku. Kendine cok dert etme ben 1. Gun aksaminda davul gibi sistim gozumu acamiyordum aynada kim bu falan dedim yani hergun iniyor sislikler gececegine inan kalici degil onlar. Bugun ateli cikartti doktor burnumun ustu mayin tarlasi gibi sivilce dolmus ve burnum acayip sis aliskin olmadigim icin garipsedim ama inaniyorum ki buda gececek. Pozitif olmaya bak
Umarım iner ya aynaya baktıkca kötü hissediyorum,
Diş köklerim agrıyor arada,
Çektigimiz eziyete deger umarım,
Saç yıkama işini kuafördemi yaptın bu 1 hafta ?

Bide yüzün burnun gerginmiydi şişliklerden dolayı mı acaba

Yikama isini evde yaptim. Basimi arkaya atip yuzumede havlu koyduk o sekilde yavas yavas yikadim. Kuaforde daha rahat olur tabi ama evime yakin bir kuafor olmadigi icin kendim yapmak durumundaydim. Sisliklerden dolayi evet gerginlik oluyor indikce geciyor ama burnum hala sis oldugu icin hala hala o gerginligi hissedebiliyorum. Acik mi oldu ameliyatin ? Benim acikti ust dudagimi hala cok oynatamiyorum ust diste de agri var hala avik ameliyatlarda oluyormus bu oyle okumustum bir yerde

Arkadaslar yüzünüzün acıkta kalan kısmını nasıl temizlediniz ? Buruna su deymemesi gerekiyorda ?

Beni hatırladın mı bilmiyorum ama eskilerden kimse Yok galiba benim bir oğlum oldu bu arada
Hatırladım canım,
Konularına bakarken okudum Maşallah Allah analı babalı büyütsün,
Evet pek kimse kalmadı gibi herkes eskisi kadar zaman ayıramıyor galiba foruma :)

Hatırladım canım,
Konularına bakarken okudum Maşallah Allah analı babalı büyütsün,
Evet pek kimse kalmadı gibi herkes eskisi kadar zaman ayıramıyor galiba foruma :)
Amin canım sağol evet kimse Yok Albüm koydum kimse bişey yazmadı :) şaşırdım kaç yıldır girmiyodum

Back
X