Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nefes şişlikler herşey hakkında fikir istiyorum yüzüm gözüm şiş, ne zaman mesela rahat duş alabilicem,Nefes alma konusunda diyorsan eger evet tamponlar ciktiktan sonra rahatlarsin
Umarım iner ya aynaya baktıkca kötü hissediyorum,Bugun benim bir hafta oldu. 3. Gun itibari ile sisliklerim inmeye basladi suan yanaklarimin altinda cok az var oda yavas yavas gider artik. Cuma gunu tamponlarim cikti o gun hafif burun kanamasi ve akintim oldugu icin tikandi cumartesi itibari ile burnumdan nefes alabiliyorum. Dus konusunda da burnundaki atel ve bandajlar ciktiktan sonra baslarsin ancak bende oyle olacagini dusunuyorum cunku. Kendine cok dert etme ben 1. Gun aksaminda davul gibi sistim gozumu acamiyordum aynada kim bu falan dedim yani hergun iniyor sislikler gececegine inan kalici degil onlar. Bugun ateli cikartti doktor burnumun ustu mayin tarlasi gibi sivilce dolmus ve burnum acayip sis aliskin olmadigim icin garipsedim ama inaniyorum ki buda gececek. Pozitif olmaya bak
Bide yüzün burnun gerginmiydi şişliklerden dolayı mı acabaBugun benim bir hafta oldu. 3. Gun itibari ile sisliklerim inmeye basladi suan yanaklarimin altinda cok az var oda yavas yavas gider artik. Cuma gunu tamponlarim cikti o gun hafif burun kanamasi ve akintim oldugu icin tikandi cumartesi itibari ile burnumdan nefes alabiliyorum. Dus konusunda da burnundaki atel ve bandajlar ciktiktan sonra baslarsin ancak bende oyle olacagini dusunuyorum cunku. Kendine cok dert etme ben 1. Gun aksaminda davul gibi sistim gozumu acamiyordum aynada kim bu falan dedim yani hergun iniyor sislikler gececegine inan kalici degil onlar. Bugun ateli cikartti doktor burnumun ustu mayin tarlasi gibi sivilce dolmus ve burnum acayip sis aliskin olmadigim icin garipsedim ama inaniyorum ki buda gececek. Pozitif olmaya bak
Teşekkürler safir, Niye yapmazmıydımTweety geçmiş olsun sen öyle şeyler yaparmıydın
Canım sen bilirsin nasıl konu açıyoduk ben unutmuşumTeşekkürler safir, Niye yapmazmıydım![]()
Hangi bölüme açacaksan o bölüme git üstte sagda yazar yeni konu aç diyeCanım sen bilirsin nasıl konu açıyoduk ben unutmuşum
Ben estetige karşı oldugumu hatırlamıyorum, burnumu zaten kendim bildim bileli düsünüyordumNe biliyim karşıydınız sanki öyle şeylere
Teşekkürler canımHangi bölüme açacaksan o bölüme git üstte sagda yazar yeni konu aç diye![]()
İnsallah istediğin gibi olmuşturBen estetige karşı oldugumu hatırlamıyorum, burnumu zaten kendim bildim bileli düsünüyordum![]()
İnşallah teşekkür ederimİnsallah istediğin gibi olmuştur
Beni hatırladın mı bilmiyorum ama eskilerden kimse Yok galiba benim bir oğlum oldu bu aradaİnşallah teşekkür ederim![]()
Hatırladım canım,Beni hatırladın mı bilmiyorum ama eskilerden kimse Yok galiba benim bir oğlum oldu bu arada
Amin canım sağol evet kimse Yok Albüm koydum kimse bişey yazmadı :) şaşırdım kaç yıldır girmiyodumHatırladım canım,
Konularına bakarken okudum Maşallah Allah analı babalı büyütsün,
Evet pek kimse kalmadı gibi herkes eskisi kadar zaman ayıramıyor galiba foruma :)