Bende Burun Estetigi oldum daha önce olmuş onlar tecrübelerinize ihtiyacım var.

Arkadaslar yüzünüzün acıkta kalan kısmını nasıl temizlediniz ? Buruna su deymemesi gerekiyorda ?
Bazen elimi islatip yavasca gozlerimj falan sildim. Bazende makyaj pamugunu gul suyuna bulayip acik olan yerleri temizledim bir caresi bulunuyo.Senin atelde cikar birkac gune artik rahatlarsin

Yarın alçım cıkcak bugün biraz fazla mimik yaptım alcım kalkmıs gibi duruyor bişey olur mu ki :/

Ya ne zamandır girmiyorum bikac gündür buralardayim birden aklımdan geçtin tam da albümlere giriyodum ona da hiç bakmam neyse aa bide bakarım safir sen çok foto koyardın ondan aklımdan geçtin o an valla şaşırdım

Senin hayatın ilginç gelmişti herkese çok yorum yaparlardı sonra dayanamadın sanirim bıraktın burayi

Bugün 2 haftam bitti bandajlar çıkınca coo beğendim ama şimdi burnum bi tuhaf geliyor ucu düştü gibi sanki Benim gibi sorun yaşayan var mı acaba bende lemek yoktu burun ucu biraz düşüktü ama ince bi burnum vardı deviasyon işlemi yapıldı ucunu kaldırdı ama sunada çok değişik duruyor öncesi sonrası ay ay resmi olan var mı acaba

Back
X