- 28 Nisan 2013
- 226
- 103
uzun zamandır düşündüğüm göğüs dikleştirme ameliyatı için araştırmalara giriştim ve yarın için randevum var kontrole gideceğim acayip heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim kararin emin ol mutlu olacaksin yeni memislerinleuzun zamandır düşündüğüm göğüs dikleştirme ameliyatı için araştırmalara giriştim ve yarın için randevum var kontrole gideceğim acayip heyecanlıyım
kararın hayırlı olsun.bende bir sene önce ameliyat tarihi alıp sonra korkudan vazgeçenlerdenim.ama cesaretimi toplayıp bu salıya ameliyat tarihi aldım.inşallah vazgeçmem.beni korkutan dikleştirme sonucu kalıcak olan izleruzun zamandır düşündüğüm göğüs dikleştirme ameliyatı için araştırmalara giriştim ve yarın için randevum var kontrole gideceğim acayip heyecanlıyım
teşekkür ederim cnm inşallahHayirli olsun canim kararin emin ol mutlu olacaksin yeni memislerinle
Hangi doktorla randevun var canim?
Hic korkma canim izler zamanla siliklesecek zaten catlak izi gibi oluyormus birda cok arkadas diklestirme oldu vazgecme bak mutlu olacaksin sende benim esim iz istemedigi icin onu dinleyip sadece protez koydurdum ama simdide de diklestirme istiyorum helende ameliyat olamiyorum beklemem gerekkararın hayırlı olsun.bende bir sene önce ameliyat tarihi alıp sonra korkudan vazgeçenlerdenim.ama cesaretimi toplayıp bu salıya ameliyat tarihi aldım.inşallah vazgeçmem.beni korkutan dikleştirme sonucu kalıcak olan izler
senin içinde hayırlı olsun cnm inşallah umduğun gibi bir sonuçla çıkarsınkararın hayırlı olsun.bende bir sene önce ameliyat tarihi alıp sonra korkudan vazgeçenlerdenim.ama cesaretimi toplayıp bu salıya ameliyat tarihi aldım.inşallah vazgeçmem.beni korkutan dikleştirme sonucu kalıcak olan izler
karın germe ameliyatınıda iz yüzünden şu anda eledim zaten.üç çocuktan sonra göyüslerin toparlanması lazım.göyüsleri bi halledelim zaten şu estetik alışkanlık yapıyomuş.ondan sonra diğerlerini düşünücem artık.size bişey daha sormak istiyorum.foruma yeni üye oldum ama siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum.ben öyle çok iri göğüs istemiyorum.dik ve diri olması yeterli benim için.dr.umla 250 cc kararlaştırdık.250 cc çok mu büyük nasıldır kafamda çok tasarlayamadım.gerçi deneme yapıldı ama bilemiyorumHic korkma canim izler zamanla siliklesecek zaten catlak izi gibi oluyormus birda cok arkadas diklestirme oldu vazgecme bak mutlu olacaksin sende benim esim iz istemedigi icin onu dinleyip sadece protez koydurdum ama simdide de diklestirme istiyorum helende ameliyat olamiyorum beklemem gerek
Hayırlı olsun canım ben de salı günü hem dikleştirme hem protez ameliyatı oldum.şu an benim de izler canımı sıkıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi ama eski halinden kötü olmaz deyip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.uzun zamandır düşündüğüm göğüs dikleştirme ameliyatı için araştırmalara giriştim ve yarın için randevum var kontrole gideceğim acayip heyecanlıyım
sizede çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda istediğiniz güzelliğe kavuşursunuz.şu an kendinizi nasıl hissediyorsunuz.normal hayatınıza dönebildinizmi?direnler ne zaman çıktı?ağrılar dayanılmıyacak gibimi?narkozdan çıkarken sayıkladızmı?Hayırlı olsun canım ben de salı günü hem dikleştirme hem protez ameliyatı oldum.şu an benim de izler canımı sıkıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi ama eski halinden kötü olmaz deyip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
hayırlı olsun cnm seninkide zamanla düzelir inşallah bakalım yarın bizim doktor ne diyecekHayırlı olsun canım ben de salı günü hem dikleştirme hem protez ameliyatı oldum.şu an benim de izler canımı sıkıyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi ama eski halinden kötü olmaz deyip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Canım dr bana ameliyatta karar veririm ama 200 cc yi geçmez demişti denemiş 150 cc koymuş baya büyük geliyor bana belki şu an şişliklerim var ondandır belki senin doktorunda ameliyatta karar verir ama sen ne büyüklükte istediğini iyice anlat dr unakarın germe ameliyatınıda iz yüzünden şu anda eledim zaten.üç çocuktan sonra göyüslerin toparlanması lazım.göyüsleri bi halledelim zaten şu estetik alışkanlık yapıyomuş.ondan sonra diğerlerini düşünücem artık.size bişey daha sormak istiyorum.foruma yeni üye oldum ama siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum.ben öyle çok iri göğüs istemiyorum.dik ve diri olması yeterli benim için.dr.umla 250 cc kararlaştırdık.250 cc çok mu büyük nasıldır kafamda çok tasarlayamadım.gerçi deneme yapıldı ama bilemiyorum
Simdiki dokun da onemli 250 cc cok buyuk bir protez deil eger dokunuz varsa yeterli olacaktir bencekarın germe ameliyatınıda iz yüzünden şu anda eledim zaten.üç çocuktan sonra göyüslerin toparlanması lazım.göyüsleri bi halledelim zaten şu estetik alışkanlık yapıyomuş.ondan sonra diğerlerini düşünücem artık.size bişey daha sormak istiyorum.foruma yeni üye oldum ama siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum.ben öyle çok iri göğüs istemiyorum.dik ve diri olması yeterli benim için.dr.umla 250 cc kararlaştırdık.250 cc çok mu büyük nasıldır kafamda çok tasarlayamadım.gerçi deneme yapıldı ama bilemiyorum
alışkanlık yapıyormuş estetik bende göğüslerden sonra başka bölgelere geçicem artık :)
dokum varmışSimdiki dokun da onemli 250 cc cok buyuk bir protez deil eger dokunuz varsa yeterli olacaktir bence
Bende germe yaptiracagim parami biriktiriyom:)
Hic sorma :)) nedir bu halimiz iyice sapittin diyo esimalışkanlık yapıyormuş estetik bende göğüslerden sonra başka bölgelere geçicem artık :)
Canim simdiki goguslerin albumunu yaparsan birdaki kizlar sana daha kolay tavsiyelerde bulunurdokum varmış
Anlamadim canim simdi sen kucultmekmi istoyosun gogusunu? Protez koyulacakmi? Yuvarlak kesim dedigin meme ucundanmirandevuya gttim mastopeksi yapılacak sadece ben büyüklüğündende memnun değildim ama zaten deri dokusu alacağım için küçülme konusunda fark olacak dedi ve ters t değide yuvarlak kesimi önerdi. doktorum işinde uzman prof. ne yapıcam bilmiyorum ya 6000 tl ameliyat ücreti korsesine kadar herşey dahil