bende evde kalicam fobisi oluştu :(

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
3 yılik zor bir iliskiyi bitirdik ve nefret ederek birbirimizden ayrilali 2ay oldu ... ve birkac gun once 25 yasimi doldurdum simdi 26dan gidiyorum kizlar hesaplarima gore yeni birinin hayatima girmesi en az bir yil flort evresi nisan dugun evresi 3 yil daha atar ileri beni 28 yasinda evlenicem bu gidiste arkadaslarim hep evlendi annem cok baski yapiyo evlen evlen... neden ayrilmisiz kim alicakmis beni artk o bu kis nisan hayali kuruyormus... anne anlasamiyoruz sevmiyorum ne onu nede ailesini diyorum anlamiyo.... ben evde kalicakmisim eyvaaaaah

Takma kafana arkadaşım,her şey olacağına varır.
Öyle hesaplayarak olmuyor bu işler.Olsun diye her gün kafana takıp dolarsan dahada zorlaşır.
Daha yeni ilişkiden çıkmışsın biraz kafanı dinlendir.Sonra neler olacağı bilinmez
Hem evde kalmış felanda değilsin yaşın neki daha.Eskidendi o 20 sinden sonra evde kaldın mevzuları.
Şimdi insanlar 35'e kadar bekliyor.Kariyerdi,eğitimdi derken

bi arkadaşımın annesi aynı şeyleri söylyodu.. kız da evde kalacağm korkusuna kapıldı, görücü usulü biriyle tanıştı aşık oldu evlendi.. eşi çok iyi ama aile çok kötü yapmadıkları kalmadı..annesi en sonunda keşke senei evlendirmeseydim ddedi defalarca..
vardır bir hayır.. sabredin bekleyin yaşınız gayet normal hatta evlilik için 25 öncesi erken bence..

Benim bir arkadaşımda 43 yaşında ve evlilikten ümidini kesmişti artık ama herşey nasip kısmet ,çay kahve yemek servisi üzerinde büyük bir şirkette çalışmaya başlamıştı ,patron aşık olmuş ve kendiside beğeniyordu ve 1 kaç ay görüştükten sonra evlilik kararı almışlar anlayacağınız yaşa takılmayın bir yerlerde nasibiniz vardır ve de sizi imkanları varken sevdiği halde 3_5 sene gibi oyalayan erkeklerden uzak durun inanın çoğunun amacı evlilik olmuyor,evlilik isteyen insanlar niyetlerini kısa zamanda belli ediyorlar zaten ,rabbim hakkınızda hayırlısını versin ,sevgiler............

Bu evlilik hesaplara dayalı bir şey değil canım...
İstersen dağa çık yinede bu kısmet nasip işi
Alnına ne zaman yazıldıysa o zaman evlenirsin

arkadaşım 6 yıl görüştü biriyle sözlendi çok sıkıntı çekti ama ayrılmadı 6 yıl sonunda pes etti ayrıldı aradan birkaç ay geçince biirine aşık oldu kısa sürede evlendi çokta mutlu bu işler kısmet işi

son zamanlarda bu tür konular cok acılıyor okuya okuya bende sitrese girdim valla :) hersey kısmet isi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. bugun olmazsa yarın olur.

Bu işler diğerlerinin de yazdığı gibi hesapla kitapla olmaz ki.Ne zaman kiminle evleneceğinizi bilemezsiniz.28 yaşı bile geç görüyorsanız evlilik için ohooo...Bence daha mantıklı sağlıklı karar alınır o yaşlarda.Kaç yaşında evlendiğiniz önemli değil bence, evlilik bir statü atlama olarak görülüyor ülkemizde çok baskılayıcı bir durum.Önemli olan doğru kişiyle güzel bir evlilik yapabilmek.

28 yaşındayım, bekarım ve kendimi evde kalmış hissetmiyorum. Bu düşünceyi atın kafanızdan. Ve hiç belli olmaz birden doğru insan karşına çıkar ve yaza evlenmiş bile olabilirsin.

her ilişkinin evlilikle sonuçlanmayacağını bilerek yaşıyor çoğu insan ilişkisini..zaten gençler evlenmeye pek de yanaşmıyor(özellikle erkekler)hükümet bile buna çare bulmaya çalışıyor

Bu korku insanın özgüvenini törpüleyip insana olmadık şeyler yaptırır 25 değilde 55 yaşında olsan yinede bu korkunun sürüklediği bir evliliğe yeltenme derim

Bosssverrrr bekarlik sultanlik arkadasim evlenince basimiz goge ermiyoki amaç erken veya gec evlenmek deilki evlendiğinde mutlu olabilmek evlendiğinde tek esinle evlenmiosun ki ailesiyle iyi anlaşman lazim evin huzurlu olmali yoksa evlilik izdiraptan ibaret acele etme akisina Birak..

Ben de 26 yasindayim, bizimle yasit bir arkadasim var, o da universiteden beri suren 5 yillik iliskisini kendi istegiyle bitirdi. Daha sonra ablasinin 10 yildir kadar tanidigi bir arkadasiyla sozlendi. yani nasibi , kismeti yillardan beri yanindaymis ama gormuyormus, bilmiyormus.....Yani bu isler kader , kismet dostum, kendini uzerek , bu isleri fazla dusunerek bir yere varamayiz diye dusunuyorum.

bence annene de ki, 26 da evlenip 27 de bebeğimle geri dönsem babaocağına nasıl olurdu? Allah korusun tabiki şakası bile hoş değil ama bu pencereden bir bak arkadaşım. hala kendini evde kalmış ya da kalacak mı hissediyorsun? 30'a rahatlıkla kadar yolu var bence :) tabiki kısmet bu işler zamanı olmaz ki :)

Sizin gibi düşünen dünyalar güzeli bir ablam var 2012 senesinin Eylül ayında apar topar evlendi sevgilisiyle evde kalmayayım korkusuyla ve bilin ne oldu? Evet.. Boşandılar hemde 6 ay sonra.. O kadar üzülüyorumki onun için,ne hayalleri vardı kim bilir bitanemin. Aynısı kimsenin başına gelmesin bu kederi çekeceğinize.. Allah'tan en hayırlısını isteyin kısmet meselesi bunlar inşallah gönlünüze göre olur herşey

Benim ablam 41 yainda o evde kaldim diye strese girmiyor,seni hic grmemen lazim.bence evlik oyle gorundugu gibi guzel bisede degil

aralık'ta 30'uma gireceğim. bekarım. devam eden bir ilişkim var ancak sonu pek parlak görünmüyor. ve kendimi evde kalmış hissetmiyorum. bence hayatımın en güzel yıllarındayım. kötü bir evlilik yapmaktansa yalnız kalmak daha iyi. Rabbim bahtını açık etsin arkadaşım. hayatın tadını çıkar. stres yapma. vakti zamanı geldiğinde kısmetin karşına küt diye çıkıverir. herşey gönlünce olsun

bende 27 yaşındayım hatta 2 ay sonra 28 olacağım üniversite yıllarımdayken bu yaşlarımda ohooo çoktan evlenmiş olur çocuk düşünmeye başlarım diyordum ama maalesef işler öyle planlandığı şekilde gitmiyor hayatta çevremde evli olduğu kdr benim gibi bekar o kdr çok arkadaşım warki. benim şu an evliliğe doğru giden bir ilişkim war çok şükür ama bazen diyorum ki bekarken de çok farklı oluyormuş herşey kızkıza tatiller eğlenmek ... her durumun ayrı güzelliği war tabi ama kısmetten ötesi olmuyor hiç ummadığın bir şekilde karşına çıkıverir o insan.

bu hesabı nasıl yaptın hayret insanın yarına bile garantisi yok, yaşında da bişey yok ayrıca, bu kafayla gidipte ilk gördüğünle evlenme evde kalıcam diye, evde kalma tabiri de tıpkı dul ifadesi gibi çok aşağılayıcı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…