Benimde bir iş arkadaşım vardı böyle.
Bir gün iş çıkışı birlikte avm'ye gitmistik,ben kendime bir kaşe kaban aldım,o pek beğenmedi yani tepkileri öyleydi. Belki tarzına uymuyordur dedim zira çok iyi tanımıyordum da kızı.
Neyse sonraki gün işe giderken kabanımı giydim benden sonra geldi üzerinde aynı kabanla.
Dedim aaa sende mi aldın ne ara gittin aldın,pek beğenmemiştin ,dedi x(eşi)almış dün akşam. Bu kadar tesadüf olmaz dedim ama çok umursamadım da acıkçası.
Bir hafta sonra doğumgünümdü,bir arkadaşım bana bir paket yolladı bluz,ojesi,ruju hatta uygun takıları falan güzel bir paket hazırlamış sağolsun neyse bu meraklı taze de izliyor yandan. 1 ay bana o bluzu sordu nereden almış arkadaşın falan diye hatta bakmış bulamamış benzerini. Dedim bilmiyorum soramam da yani nasıl sorayım hediye bu.
Bununla da bitmedi ben o ara saçlarımı sarıya açtırdım,haftasonu girdi araya pazartesi o esmer kara kaş kara göz kız saçlarını actırmış ama sarı da olmamış tuhaf bir renk olmuş.
Sonra ayrıldım işten bir daha görmedim derken,bizim siteden kıralık ev soruyordu bir baktım tasındı bizim siteye. Kızı var kızımla yaşıt,o da aynı annesi gibi. Kızımın sapsarı belinde gür saclari var,kızıma şey diyormuş saçlarını kestir boyun uzamaz. Birde annemin kızıma aldığı ayakkabının aynısını gördüm ayağında kızın. Geçen gün de uzerindeki pantalonu soruyordu nerden aldın diye.
Yani kısacası var böyle insanlar. Olabilir birşeyi görüp beğenip alabilirsin,benden de görebilirsin sonucta hepimiz üç aşağı beş yukari aynı yerlerden alışveriş yapıyoruz ama herşeyin birebir aynısını koşa koşa gidip almak kıskançlıktır net.