bende gülmek istiyorum

Allah hepimizden razı olsun. Haklısınız, eşinizin içerde gülüyor olması kırıcı olmuş. Yalnız hamilelik konusunda bu kadar karamsar düşünmesiniz? Eşiniz şu an için istemiyordur belki. Zaman içinde siz de bebğinizi sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz. Ve bu süreci hem kendinize hem de anneliğe yatırım yaparak geçirebilirsiniz. Belki bu şekilde yaklaşmanız iyileşmenize daha yardımcı olabilir.

Yaşadıkların gerçekten çok çok zor şeyler. Ve çoğu aile bunun üstesinden gelemeyebilir. Herşeyin bittiğini düşünüyor olabilirsin, eşinin bazı şeyler için hiç bir şekilde sana yardımcı olmadığını düşünebilirsin. Böyle zamanlarda hep en kötülerini düşünürsün, umutların kalmamış gibi gelebilir. Ama Allah insanı en sevdiğiyle sınarmış derler. O yüzden Allah'ın mucizelerine her zaman inan. 6 ay çok kısa bir zaman, ne acını hafifletebilir, ne de senin aslında yeniden anne olmaya hazır olmanı sağlayabilir psikolojik olarak. Zaman geçiyor evet, ama güzel düşünceler içinde olursan umutlarının yeniden yeşerdiğini sende görebilirsin. Eşinde şu an psikolojik olarak hazır değil aslında ve o bunu dile getirebiliyor. Ne kadar zaman gerekli kimse bilemez, ama zamana bırakırsan bazı şeyleri, sadece hayatını anne olmaya endeksli yaşamayı bir süreliğine de olsa bırakabilirsen, o zaman herşey kendiliğinden düzelecektir emin ol. Umarım en kısa zamanda çok güzel günler yaşarsın, umutların içinde hiç tükenmesin. Allah yardımcın olsun.

Yaşadıkların gerçekten çok çok zor şeyler. Ve çoğu aile bunun üstesinden gelemeyebilir. Herşeyin bittiğini düşünüyor olabilirsin, eşinin bazı şeyler için hiç bir şekilde sana yardımcı olmadığını düşünebilirsin. Böyle zamanlarda hep en kötülerini düşünürsün, umutların kalmamış gibi gelebilir. Ama Allah insanı en sevdiğiyle sınarmış derler. O yüzden Allah'ın mucizelerine her zaman inan. 6 ay çok kısa bir zaman, ne acını hafifletebilir, ne de senin aslında yeniden anne olmaya hazır olmanı sağlayabilir psikolojik olarak. Zaman geçiyor evet, ama güzel düşünceler içinde olursan umutlarının yeniden yeşerdiğini sende görebilirsin. Eşinde şu an psikolojik olarak hazır değil aslında ve o bunu dile getirebiliyor. Ne kadar zaman gerekli kimse bilemez, ama zamana bırakırsan bazı şeyleri, sadece hayatını anne olmaya endeksli yaşamayı bir süreliğine de olsa bırakabilirsen, o zaman herşey kendiliğinden düzelecektir emin ol. Umarım en kısa zamanda çok güzel günler yaşarsın, umutların içinde hiç tükenmesin. Allah yardımcın olsun.

denedim canım her yöntemi denedim inan bana. ama bi olay cıkıyo aklıma düşüyo tekrardan.zaten kızımı bian bile aklımdan cıkaramıyorum.biriyle konusurken,bi yere giderken,gülerken,aglarken her an her zaman diliminde aklımda melegim. ben acımın üzerinede gittim.benim yerimde olan kişiler bebek görmek istemezken bu durumdan kacarken ben kızımı kaybettiğim zamandan kısa bi süre sonra bebek görmesine gittim.erteledim umutlarımı ama en son bu zamana ertelemiştim umutlarımı.doktordan cıkaCak sonuca göre eşim söz vermişti.doktor hayatınıza devam edin,tüm planlarınızı gercekleştirebilirsiniz deyince uctum resmen. ama şimdi yere cakıldım eşimin bu yaptıgıyla. :5:

hayat akıp giderken avuclarımdan eğilip yerden toplayamıyorum parcalarımı.
ve artık hersey için cok gec demek için belkide cok gec.
şimdi ellerim bomboş sözlerim sarhos gönlüm olmus bin parca
çoktan terkedip gitmiş içte bu sevda gözde olsa ne fayda.
OYSA BİR UMUTTU HEP GÖNLÜ BESLEYEN DAYAN YÜREĞİM DİYE.
AMA KAPKARA BİR YER HER YANI SARDI.BENDE BİR TEK CAN KALDI.
coskun ırmaklardan tozlu yagmurlardan taslı yollardan gectim.
yalan olmus serden nar kokulu yardan herseyimden vazgectim.
OYSA BİR UMUTTU HEP GÖNLÜ BESLEYEN DAYAN YÜREĞİM DİYE.
AMA KAPKARA BİR YER HER YANI SARDI BENDE BİR TEK CAN KALDI. :43::43:

melegimin esyalarını cekerken içime bana eslik eden kırac. evet oysa bir umuttu gönlümü besledigim.dayan yüreğim dediğim. :43:

Öyle konuşmayın lütfen gerçekten çok üzülüyorum. Biliyorum zor bir durum ama kızınız kuş olup cennete uçtu. Belki inanmayacaksınız ama bizim bayan bir akrabamız 25 yıllık evli 12 defadır çocuklarını daha doğmadan kaybediyor ve hiç annelik duygusunu tadamadı. Ama çok şükür sizin imkanınız var, demekki bu iştede bir hayır var...her şerrin içinde bir hayır vardır ama biz bunu bilemeyiz emin olun Rabbim sizi daha hayırlı bir zamana bekletiyor...

canım isyan etme, bu dünyada herkesin bir sınavı var,
eninde sonunda hepimiz kötü sınavlardan geçicez,
senin ki biraz üst üste gelmiş, yıpranmışsınız,
sen nasıl kendini kötü hissediyorsan eşinde aynı durumdadır,
onunda piskolojisi bozulmuştur, şimdilik üstüne gitme,
ağlarkende ona belli etme, güçlü olmalısın ki eşinde kendini toparlasın,
inşallah mutlu olursunuz.

yazdıklarınızı okuyunca gözleirm doldu ne söylesek telafisi olmaz ağlayın ve acınızı yaşayın bende erken doğum yaptım bebeğim 13 gün küvezde kaldı ilk görmeye gittiğimde onu görünce ağlamaktan 1 dk yanında duramadım o hali hiç gitmez gözümden hastaneden çıktık gözüm gibi baktım ona daha düne kadar hep içme suyuyla yıkadım kızımı elimi dezenfekte etmeden banyo yapmadan
3 ay yanına yaklaşmadım yaklaştırmadım kimseyi misafir kabul etmedim şimdi 8 aylık kızım Allah uzun ömürler verisn yavruma seni çok iyi anlıyorum herşeyi zamana bırak derim erkekler hep böyle malesef

Öyle konuşmayın lütfen gerçekten çok üzülüyorum. Biliyorum zor bir durum ama kızınız kuş olup cennete uçtu. Belki inanmayacaksınız ama bizim bayan bir akrabamız 25 yıllık evli 12 defadır çocuklarını daha doğmadan kaybediyor ve hiç annelik duygusunu tadamadı. Ama çok şükür sizin imkanınız var, demekki bu iştede bir hayır var...her şerrin içinde bir hayır vardır ama biz bunu bilemeyiz emin olun Rabbim sizi daha hayırlı bir zamana bekletiyor...

biliyorum cevremdede görüyorum örnekleri.alt komsumun 27 yasında bi kızı var özürlü. Ama her insanın yasadıgı kendine aGIR gelirmiş.bende sarkıda dediği gibi bi umuttu dayan yüreğim sabrediyordum oysa umudumu yitirdim.eşim sabah hiçbişi yok gibi gitti.bense biyere sıgamıyorum. :5:

canım isyan etme, bu dünyada herkesin bir sınavı var,
eninde sonunda hepimiz kötü sınavlardan geçicez,
senin ki biraz üst üste gelmiş, yıpranmışsınız,
sen nasıl kendini kötü hissediyorsan eşinde aynı durumdadır,
onunda piskolojisi bozulmuştur, şimdilik üstüne gitme,
ağlarkende ona belli etme, güçlü olmalısın ki eşinde kendini toparlasın,
inşallah mutlu olursunuz.

hasa asla isyan etmiyorum.isyanım eşime sadece.eşim sıkıntılarını geri plana atabiliyor.görmezden geliyor.hatta gecen hafta bi konuda baskası için konusurken ne kadar bu dertle yasanırki hayat devam ediyor dedi.o zaman benimde yasamamı saglasın.bunu biliyordu.umudumu buna bagladıgımı biliyordu.nitekim ben onun yanında aglamam hiç.ona belli etmem.onunla ilgilen,irim .bu acım yüzünden onu ihmalde etmedim.onunla güldüm.acımı geri plana attım.ben o kötü hissetmesin diye bunları yaparken o benim umudumu söz verdiği halde yerle bir etti. :43::43:

yazdıklarınızı okuyunca gözleirm doldu ne söylesek telafisi olmaz ağlayın ve acınızı yaşayın bende erken doğum yaptım bebeğim 13 gün küvezde kaldı ilk görmeye gittiğimde onu görünce ağlamaktan 1 dk yanında duramadım o hali hiç gitmez gözümden hastaneden çıktık gözüm gibi baktım ona daha düne kadar hep içme suyuyla yıkadım kızımı elimi dezenfekte etmeden banyo yapmadan
3 ay yanına yaklaşmadım yaklaştırmadım kimseyi misafir kabul etmedim şimdi 8 aylık kızım Allah uzun ömürler verisn yavruma seni çok iyi anlıyorum herşeyi zamana bırak derim erkekler hep böyle malesef

cnmmm yazını okurken bi an korktum.senindemi kötü bitti diye ama çok şükür Allahaki ii bebegin.Allahım hayırlı uzun ömürler versin inş. derdimi anlatmak o kadar zor geliyorki.psikologa git diyenler cok oluyo.ama ben nerden baslicagımı bilmiyorum.bana ii geleceğinede inanmıyorum.buna inanmadıktan sonra zaten iide gelmez.üstelik onların belli sınırları var.süreleri var.ben bişi anlatacagım onlar süre doldu diyecekler. bana kızımın kardesi gerek sadece ii olmam için.bildigim tek sey ve doktora söliceğim tek seyde bu.

Son düzenleme:
Allah sabir versin..
Ama bu kadar aci yasarken icinde buyumeye calisan bir bebege nasil saglikli bir gelisim sunucaksin ki??
Biraz toparlan bence.
Ayrica esinde hazir degilmis hala. Zorla hamile kalsan kocan kabullenemese ve yavas yavas kopmalar baslasa ne yapabilirsin ki??
Once saglik ve huzur sonra gelicek icin onemli kararlar

Son düzenleme:
Allah sabir versin..
Ama bu kadar aci yasarken icinde buyumeye calisan bir bebege nasil saglikli bir gelisim sunucaksin ki??
Biraz toparlan bence.
Ayrica esinde hazir degilmis hala. Zorla hamile kalsan kocan kabullenemese ve yavas yavas kopmalar baslasa ne yapabilirsin ki??
Once saglik ve huzur sonra gelicek icin onemli kararlar

içimde büyümeye calısacak olan cocuguma o kadar hazırımki inanmanız zor olur buna.öle güsel hazırlandımki onun için.herseyden uzak duracaktım özellikle strestten.aysenazıma bile yazdım bunu.kızım bana kızma diye. zorla hamile kalmak istemiyorum ben zaten.ama bana sölemişti.iileştigin an doktor ii bişi söleyince söz demişti.bende istiyorum istemezmiyim demişti.

içimde büyümeye calısacak olan cocuguma o kadar hazırımki inanmanız zor olur buna.öle güsel hazırlandımki onun için.herseyden uzak duracaktım özellikle strestten.aysenazıma bile yazdım bunu.kızım bana kızma diye. zorla hamile kalmak istemiyorum ben zaten.ama bana sölemişti.iileştigin an doktor ii bişi söleyince söz demişti.bende istiyorum istemezmiyim demişti.

Acınız çok büyük telafisi,tesellisi yok, Allah sabır versin

Lakin eşinizde bir makina değil, doktor ha dedi diye anında çocuk yapmak için uğraşması mümkün değil. Sizin kaybınız onun da kaybı, o da içi yanmış bir baba, hem size hem evladına üzülmüş. Siz yeni bir gebelik için kendinizi hazır hissedebilirsiniz ama bakalım o yeniden baba olmak için hazır mı, bu işleri biraz kendi haline bırakmak lazım, biraz empati yapmak lazım. Zorlamayla daha çok uzaklaşırsınız birbirinizden.

Biraz kendinizi dinleyin,sakin olun, kayıplarınızın acısı biraz durulsun, konularınızı okuyorum arada zaten çok yıpranmışsınız. Eşiniz ve siz bir ailesiniz, herkesin hazır olması lazım,anlaşmak lazım. N'olur daha fazla hırpalamayın kendinizi.

Anliyorum canim seni. Her aile ister biran once bebegim olsun diye. Kadinlar daha guclu sen hazirsan esinide yardim et ki oda hazirlansin. Kendi gucunle onada destek ver. Erkekler bazen olayi daha gec algiliyolar.
Bende ilk dusuk yaptigimda cabuk toparlandim esim bana destek oldu ben toparlandim derken aylar sonra o psikoloji onu esir aldi.
Allah hayirlisini versin ama emin ol esininde hadi yeter dedigi an kendinden gelicek:)

nasıl anlatabilirmki duygularımı bilemiyorum. hangi kelimeler beni daha ii ifade eder çözemiyorum.eşim bana hiçbi acıklama yapmadı.bilmeye haKKIM var diye düşünüyorum. benim kadar kimse yaralı olamaz.o geri plana atıp hayatına devam edebiliyor.sevdiklerinin cocuklarını gülerek sorabiliyor. bense gün gectikçe daha fazla yıprandıgımı hissediyorum.daha sacma seyler düşünmeye basladım.ben onu beklerken o beni tamamen benden edecek.eski ben değilim.olamamda hiçbi zaman. Ama düzelmem için olan sansımı elimden almasını seyretmek acı verici.nitekim ben aylardır onun bu sözüne umut baglamıstım.söz vermişti tamam demişti.tam tamam dedimbu defa o yan cizdi.sustum.hiçbişi sölemiyorum ona artık.Ama biçok seydende uzaklastım.dokunasım bile gelmiyo ona. :5::5::5:

nasıl anlatabilirmki duygularımı bilemiyorum. hangi kelimeler beni daha ii ifade eder çözemiyorum.eşim bana hiçbi acıklama yapmadı.bilmeye haKKIM var diye düşünüyorum. benim kadar kimse yaralı olamaz.o geri plana atıp hayatına devam edebiliyor.sevdiklerinin cocuklarını gülerek sorabiliyor. bense gün gectikçe daha fazla yıprandıgımı hissediyorum.daha sacma seyler düşünmeye basladım.ben onu beklerken o beni tamamen benden edecek.eski ben değilim.olamamda hiçbi zaman. Ama düzelmem için olan sansımı elimden almasını seyretmek acı verici.nitekim ben aylardır onun bu sözüne umut baglamıstım.söz vermişti tamam demişti.tam tamam dedimbu defa o yan cizdi.sustum.hiçbişi sölemiyorum ona artık.Ama biçok seydende uzaklastım.dokunasım bile gelmiyo ona. :5::5::5:

canım bunlar suan hıssettıklerın. uzaklasmıyosun. kendı kendını buna inandırma lutfen. tamam aysenazz hazırım dedıgınde yuzunde gukker acacak zaten yeniden. ama esinden hemen reaksıyon bekleme. erkekler bu konuda aslında her konuda daha sakınve daha realıst bakıolar olaylara. aslında bu iyi bisey.
simdi hosuna gıtmesede ole. bebek lafını acma sımdılk. ya bak ne dıorum sadece bir yada ıkı ay ver ona..
zaten arkadasım seni uzgun mutsuz gordukce ıyılesmedıgını ve hazır olmadıgını dusunuyo. sen hayata karısmaya bak. bu zor ama ole yapmamız lazım.
bızı iyi gorurlerse onlarda iyi olup yeni umutlara bakacaklar.
ben gunduz kendı kendıme aglayıp sızlanıp aksam esım gelınce yıne iyiymis gibi yapıorum...biliorum sende zaten bircok insana karsı oynuyosun, iimis gibi..ama ilk once eslerımızı inandırmamız lazımm

canım bunlar suan hıssettıklerın. uzaklasmıyosun. kendı kendını buna inandırma lutfen. tamam aysenazz hazırım dedıgınde yuzunde gukker acacak zaten yeniden. ama esinden hemen reaksıyon bekleme. erkekler bu konuda aslında her konuda daha sakınve daha realıst bakıolar olaylara. aslında bu iyi bisey.
simdi hosuna gıtmesede ole. bebek lafını acma sımdılk. ya bak ne dıorum sadece bir yada ıkı ay ver ona..
zaten arkadasım seni uzgun mutsuz gordukce ıyılesmedıgını ve hazır olmadıgını dusunuyo. sen hayata karısmaya bak. bu zor ama ole yapmamız lazım.
bızı iyi gorurlerse onlarda iyi olup yeni umutlara bakacaklar.
ben gunduz kendı kendıme aglayıp sızlanıp aksam esım gelınce yıne iyiymis gibi yapıorum...biliorum sende zaten bircok insana karsı oynuyosun, iimis gibi..ama ilk once eslerımızı inandırmamız lazımm

hep denediğim metottu kuzum bu zaten.ben ona karsı hep ii oldum.iiyi cok güsel oynadım. onunla güldüm sakalastım.her istedigine olumlu yanıt verdim.bu umududa ondan istedigimde elbette ii oldugunu sölediğinde doktor söz dedi.ben neden istemiyim dedi?şimdide ters döndü.evde suan sessizlik hakim.konusmak istemiyorum.ondada bi tuhaflık var.belkide benim aksimi yansıtıyordur.bilemicem.hem ben onun yanında cevremlede hep konusuyorum anlsasın diye. yeni bebekle ii olucam diyorum.Aysenazımı strest yüzünden kaybettim.diger kızımda bunu yapmicam diyorum. strestten tamamen uzak durucam diyorum.gercektende bunun için elimden gelenin fazlasını yapıcam. Amaaaaaaaaa :5::5::5:

gene dibe vurdugum bi anı yasıyorum.bende artık gülmek istiyorum.çok seymi istiyorum.neden bana bunu cok görüyorlar?ben allahın izniyle anne olmak istiyorum.2012 senesi ben en acı dolu senemdi.konumu bilen bilir. Caresizim arkadaslar.bi umudum olusmustu.ama bugün itibariyle onuda yitirdim. :43::43: 6 ay önce erken dogum yaparak kızımı aysenazımı kaybettim 12 gün sonra. Ondan 4 ay önce babamı kaybettim ani bi ölümle.aklım yetmiyor arkadaslar.nerden baslayacagımı sasırmıs durumdayım. Beynimde hipofiz bezi denen bi kitle olustu dogumdan sonra.sürekli doktora gittim geldim.son olarak dün gittigim bi doktorum tahlillerime bakarak bana beynimdekinin bi zararı olmadıgını ve hiçbi tedavi uygulamayacagını söledi.daha önce gittiğim doktorda böle sölemişti.eşim yeni bebek istegimi bu nedenle geri ceviriyordu.doktora sordum yeni bi bebek sahibi olmayı.istediginiz gibi yasayın hiçbi zararı yok dedi. Umutlandım ama eşim korunmaya devam ediyo ve sordugumda cevap vermedi. Aglama krizlerindeyim su anda.tam umutlanmısken yeniden umudum kırıldı.suan bu odada saatlerdir agladıgımı bildigi halde yanımada gelmedi.beni kendi halime bıraktı.cok fenayım. :43::43:

benım esımde bebek ıstemıyor henuz ev, araba almadan ama ben ıse bebek hasretıyle yanıp tutusuyorum belkı yasıtlarım coktan coluk cocuga karıstıgı ıcın bılemıyorum ama ıstedıgım su ki bıran once bebegım olması.dılerım rabbım senınde tez zamanda gonlune gore verır ama unutma herseyın bası once moral, saglıcakla kal

aysenaz lütfen canım bak biliyorsun beni seni ne kadar iyi anladığımı
ama bak ben diyorum
kadesa ve bisidicem de benzer seyleri yasayan insanlar onlar diyor
lütfen bizi dinle

kendini topla
çık gez
çarsıyı pazarı
nette komik karikatürleri oku videoları izle

bizle konus
ama kendini toplamaya calıs
çok üzülüyorum
ama yapcak varmı birsey

kızımı kaybedince eşimin bir lafı geldi aklıma
aman melekyavrum üzme kendini hayatta bir ölüme care yok derdi
işte o laf kızımı kaybettiğim sabah sürekli aklıma geldi
çare yok çare yok
malesef ama malesef yok
içimizdeki özlemin tarifi yok ama canım
sen iyi olmazsan eşin bebek için çabalamak istemez
korkar
inan bana
ve unutma bu dünyada senden önemli birsey yok

önce can sonra canan
sen iyi olacaksın ki yeniden bebek sahibi olucaksın sağlıklı bir anne olucaksın

gene kızımı kaybettiğmde hemşireler doktorlar etrafımda pervane sağlık durumumu kontrol ediyorlardı
cünkü ben yüksek taansiyonla gebelik zehirlenmesi yasadım
bana birsey ollmasın diye cırpınıyorlardı
o an anlayamıyordum
benim canım gitmiş ben ölsem ne olcak diyordum ama
eşim annem babam kayınvaldem kayınbabam bana birsey olacak diye o kadar korkmuslarki
eşim annesine babasına neler demiş bagırmıs

ya uzattım ama biz de önemliyiz
annen için eşin için çok önemlisin
bırakma kendini
onlar seni yeniden mutlu görünce iyileşecekler
ve inan eşin o zaman sen istemesen bile bebek bebek diye basının etini yicek
canım kardesim metin ol lütfen

yok canlar yok.oyalama politikasıydı bu bence. yoruldum gercekten cok yoruldum.su an ne istiyorum biliyormusunuz?su saatte kızımın mezarına gidip onun topragıyla uyumak.hatta kazıp içine girmek... o denli yorgunum yani... zaman beni benden alıyo. zaman beni benden calıyo. bunun farkındayım sadece. hem zaten basladıgımız gibi hemen cocuk olacak değil. neler düşünüyorum bi bilseniz.düşündüklerim beni kendimden utandırıyo. hamile olan cevremdeki insanlar dogum yaptıkları zaman ne yapıcam diyorum.örnegin ablam hamile. bunu sölerken nasıl utanıyorum. Allahım tamamına erdirsin.sag salim kucagına aldırsın ama ben ne olucam yegenim dogdugunda kucagıma alabilecekmiyim? :43: neler düşünüyorum Allahım? nefret ediyorum kendimden.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki öyle bir acı ki bu sadece ve sadece yeni bir bebek umudu dindirebilir bu acıyı ,yeni heyecanlar, yeni hayaller...
Ben de 46 gün önce kaybettim kızımı 31 gün küvezde verdiği savaşı kaybetti mimiğim hayallerimi, umutlarımı, yaşama sevincimi de aldı gitti. Şimdi tek yaptığım zamanın geçmesini beklemek, günleri saatleri sayıyorum. Yeniden hamile kalmak ve bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum. İnşallah benim, senin ve tüm melek annelerinin kısa zamanda dilekleri gerçekleşir...
Çok zor arkadaşım bizi kimseler anlayamaz eşlerimiz bile. Sakın umutsuzluğa düşme, elbet eşin de seni anlayacak herşey de vardır bir hayır belki biraz daha zamana ihtiyacınız vardır , biz nelere katlandık ne acılardan geçtik biraz daha beklemek senin aşamayacağın bir dert değil arkadaşım .
Ben de senin gibi nerede bi hamile görsem içim yanıyor, kalbim sıkışıyor ama Allah bize bu acıyı verdi inşallah güzel günler de verecektir ...

aysenaz lütfen canım bak biliyorsun beni seni ne kadar iyi anladığımı
ama bak ben diyorum
kadesa ve bisidicem de benzer seyleri yasayan insanlar onlar diyor
lütfen bizi dinle

kendini topla
çık gez
çarsıyı pazarı
nette komik karikatürleri oku videoları izle

bizle konus
ama kendini toplamaya calıs
çok üzülüyorum
ama yapcak varmı birsey

kızımı kaybedince eşimin bir lafı geldi aklıma
aman melekyavrum üzme kendini hayatta bir ölüme care yok derdi
işte o laf kızımı kaybettiğim sabah sürekli aklıma geldi
çare yok çare yok
malesef ama malesef yok
içimizdeki özlemin tarifi yok ama canım
sen iyi olmazsan eşin bebek için çabalamak istemez
korkar
inan bana
ve unutma bu dünyada senden önemli birsey yok

önce can sonra canan
sen iyi olacaksın ki yeniden bebek sahibi olucaksın sağlıklı bir anne olucaksın

gene kızımı kaybettiğmde hemşireler doktorlar etrafımda pervane sağlık durumumu kontrol ediyorlardı
cünkü ben yüksek taansiyonla gebelik zehirlenmesi yasadım
bana birsey ollmasın diye cırpınıyorlardı
o an anlayamıyordum
benim canım gitmiş ben ölsem ne olcak diyordum ama
eşim annem babam kayınvaldem kayınbabam bana birsey olacak diye o kadar korkmuslarki
eşim annesine babasına neler demiş bagırmıs

ya uzattım ama biz de önemliyiz
annen için eşin için çok önemlisin
bırakma kendini
onlar seni yeniden mutlu görünce iyileşecekler
ve inan eşin o zaman sen istemesen bile bebek bebek diye basının etini yicek
canım kardesim metin ol lütfen

bu aksam itibariyle vazgectim tatlım.bebek fikrinden vaz-gec-tim. :5::5:

Back
X