bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

senn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
83
0
36
İstanbul
kızlr mrhba bende hamileyim öğreneli 3 gün oldu tüp bebekten hamile kaladım bana yardımcı olurmusunuz benm son adt tarihim 13 eylül transfer tarihim yani ben şimdi nekadarlıl hamileyim birde ben nezaman görücm keseyi çoooooooooooook sabısızm yaaa bugün test yaptım gene kandan değeri 241 çıktı

tebrik ederim canım...
Allah tamamına erdirsin..haftanla ilgili bilgim yok maalesef.ama bak kendi mesajımı buldum. yardımcı olur inşallah.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/439556-dua-edin-devam-etsin-2.html#post19112777
dün ilk kontrolümüz vardı. 6+0ken karnımdan baktı doktor ve hem bebiş hem kalp atışı göründü..
çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin..
doğum günümden bir gün sonra ilk çift çizgiyi, anneler gününden bir gün sonra bebişimi ve kalp atışını gördüm. doktorun verdiği tarihe göre de yeni yıldan bir gün sonra bebeğimi kucağıma alacağım inşallaaah

demek 6 hafta dolunca kesenin içinde bebek de kalp atışı da görülüyormuş:)

kandaki değer iki günde bir iki katına çıkması lazım canım.1000 olmasını bekle, keseyi de kalbi de görürsün inş..

amaaaan ne bekleyeceksin:) git kadın doğumcuya baksın vajinal ultrasonla...ne zaman görüneceğini de söyler zaten...ama daha 12 hafta geçmiş son adetinden 2 hafta boyunca görmeyi bekleme derim..

benm galiba biraz yavaş gidyo morelim bozuluyo 11 gün 154 13 gün 241 çıktı yarın gene yapıcaz bakalım dr haftaya çarşamba bakarız dedi keseye çok heycanlıyım ah bir görebilsem rahatlıcm ya

benm galiba biraz yavaş gidyo morelim bozuluyo 11 gün 154 13 gün 241 çıktı yarın gene yapıcaz bakalım dr haftaya çarşamba bakarız dedi keseye çok heycanlıyım ah bir görebilsem rahatlıcm ya

kız daha adetin bile gecikmemiş...ne telaşlanıyorsun?

benim sat 28 marttı... 26 nisanda 200 küsürdü. 28 nisanda 600 küsür..yani adetim geçmişti.

tebrikler canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşalalh... değer 1500 olmadan ultrasonda gözükmüyor demişti dokorum. bence değerin katlanmasını bekle... Allahın izniyle inşallahh çok güzel günler seni bekliyor...

aa öylemi 1500 nezaman olcak aceba yaa sağol cnm bilgi verdiğin içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…