bende hamileyim ama bazı nedenlerden çok da sevinemedim

sana katılıyorum canım o stress insanı o kadar boğuyo ki her ay bak ben bu ay yine bekliyorum ekimden berii ve her test sonucu salya sümük senağlamaoluyorum boşver benimde eşim bilmiyoo napiyimkaydirigubbakcemile3

bizde uğraşıyoruz.kaydirigubbakcemile3 bakalım inş.gerçi bu ay küçük bi kistim varmış onu eritmek için ilaç verdi doktor onu kullanıyorum.bide ben incir kürü içiyorum şifa allahtan diyerek.incir kürüde yumurtaları çatlatmaya ve kolay hamile kalmaya yol açıyomuş.inşallah birbirimizin güzel hamiş haberlerini alırız.:1rolleyes:

olumlu bakmaya devamet .. mucizeyi yaşıyorsun....ne mutlu sana tatlım... babayıda senide tebrik ederim...
RABBİM sağlıkla bebeğinizi kucaklamayı nasib etsin inşallah....

Doya doya sevin .. Ne kadar şanslısın ki tedavisiz sağlıklı bir şekilde çocuğun olacak .. Ben geçen ay tedaviye başladım .. Çok korkuyorum başıma ne geleceğini bilmiyorum .. Çok zor şeyler bunlar .. Halinize şükredin ve bebeğinize çok sevinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…