- 26 Haziran 2015
- 9
- 21
- 3
- 33
- Konu Sahibi Cikolatali_kek
-
tebrik ederim cnm darısı bize :))) nasıl belirtiler yaşadın acaba :) ?Çok mutluyum artık bende hamileyim rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah :)ilk hamileliğim oldu inanamıyorum çocuklar gibi hoplayıp zıplayasım var :) Bende 2016 mart annesiyim artık :)
teşekkür ederim cnm benm :) amin inş tüm isteyenleretebrik ederim cnm darısı bize :))) nasıl belirtiler yaşadın acaba :) ?
Ay cnm ne guzel ya bende hamile olabilirim psikolojikmi blmiyorum cok siddetli bas donmem var kasik karin agrm da var belde dahil arada migdem kalkiyo bulanti gibi degil ama ay iyice gerildimteşekkür ederim cnm benm :) amin inş tüm isteyenleremide bulantım yorgunluk baş dönmem oluyordu doktora gittim bir baktım bir mucize taşıyormuşum içimde :))
Yazını okuyunca benim ilk hamilelik haberimi aldığım gün canlanıverdi gözümde, heyecanlandım birden, gözünaydın, hayırlısıyla vakti gelince yavrunu kucağına alırsın inşalllahÇok mutluyum artık bende hamileyim rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah :)ilk hamileliğim oldu inanamıyorum çocuklar gibi hoplayıp zıplayasım var :) Bende 2016 mart annesiyim artık :)
Tebrikler cnm tekrardan darisi bize ❤❤❤❤teşekkür ederim cnm benm :) amin inş tüm isteyenleremide bulantım yorgunluk baş dönmem oluyordu doktora gittim bir baktım bir mucize taşıyormuşum içimde :))
:) tebrik ederim:) ben ise inşaAllah 2016 Şubat annesi :)Çok mutluyum artık bende hamileyim rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah :)ilk hamileliğim oldu inanamıyorum çocuklar gibi hoplayıp zıplayasım var :) Bende 2016 mart annesiyim artık :)
Tebrik ederim canım Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallahÇok mutluyum artık bende hamileyim rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah :)ilk hamileliğim oldu inanamıyorum çocuklar gibi hoplayıp zıplayasım var :) Bende 2016 mart annesiyim artık :)
Hayırlı olsunÇok mutluyum artık bende hamileyim rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah :)ilk hamileliğim oldu inanamıyorum çocuklar gibi hoplayıp zıplayasım var :) Bende 2016 mart annesiyim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?